Man dar patiko sis ju pasakymas:
''Mes visi susipazinome mokykloj. Zinote, Lietuva - maza salis, mes turime tik viena mokykla, tai visi vieni kitus pazistame. Nors, tiesa sakant, is tiesu mes susipazinome kalejime'',- rimtais veidas graikams aiskino muzikantai.
Čia tipo jie juokingai pasakė? Jeigu koks nors užsienio laikraštis tai įspausdintų, visi tik įsitikintų jų bukumu, o ne "humoru".
Būtų koks humoro festivalis ar koks nors karnavalas, gal būtų ir temą, tokie "juokai", bet taip tai... Tik tikra gėda Lietuvai.
Man dar patiko sis ju pasakymas:
''Mes visi susipazinome mokykloj. Zinote, Lietuva - maza salis, mes turime tik viena mokykla, tai visi vieni kitus pazistame. Nors, tiesa sakant, is tiesu mes susipazinome kalejime'',- rimtais veidas graikams aiskino muzikantai.
Arnoldas Lukosius, LT United’s 'rock accordion player’ was asked about his distinctive dance. "A long time ago, people used to dance like this in Lithuania," he said. "It’s a way for a guy to show he’s interested in a girl. No girl can resist it. If you come to Lithuania, just do this dance in the street, and you’ll have girls all over you.
:V na ir as taip pries savo "pupa" variau neveltui mane pasirinko
"Ir dar. Islandė Silvia Night įniršo, nepatekusi į finalą, ir po rezultatų paskelbimo bandė įsiveržti į sceną. Ilgakoję islandę sulaikė tik apsaugininkai."
Perziurejau jos video ir PASIBJAUREJAU. Liepe isvest zmogu is pressconference rode f..k you visiems ten ir taip toliau. Didelis BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Komentuoti: