Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija/Lt United
Collapse
X
-
Parašė sanomizPrašyčiau vartojant tokius kategoriškus teiginius rašyti "mano nuomone", kadangi tamsta, nebūdamas muzikos ekspertas (kaip suprantu), neturite teisės "LT united" stilių vadinti tokiais žodžiais.
Mano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.
Komentuoti:
-
Parašė sanomizMano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.
Komentuoti:
-
Parašė rastamanTai va ir Islandai kazka panasaus pasiunte i eurovizijos finala. Man nuojauta kuzda kad susimausim
Komentuoti:
-
Atsiprašau visu. Pagal nutylėjimą aišku, kad tai tik mano nuomone apie visą eurovizijos konkursą ir jo atlikėjus yra subjektyvi ir pagrista asmeniniais isitikinimais. Atsiprašau už nesusipratimą
Komentuoti:
-
Parašė HAMMERgėda būt lietuviu
aisku gaila kad LTU laimejo
bet dabar reiks visvien uz juos sirgt
sekmes jiems, tikiuosi juos supras kas nors europoj
Komentuoti:
-
Tai va ir Islandai kazka panasaus pasiunte i eurovizijos finala. Man nuojauta kuzda kad susimausim
Komentuoti:
-
Parašė EžiukasTai, kad tas "necielkiškas" (irgi atsiprašau už žargoną) nestandartas yra primityvus ir kreivas, bei šleivas .
Mano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.
Komentuoti:
-
Parašė EžiukasKomisija tai irgi "pavarė"
Komentuoti:
-
Eurovizijos pusfinalyje LT united atrodė daug kartų geriau nei finale. Finale iš veidų išnyko "pašaipa", atsirado persistengimas/nedrąsa - tokiai dainai tai ypač netinka. Tikėsimės, kad iki eurovizijos susitvarkys.
Komentuoti:
-
Keistai man cia atrodo jusu nusivylimas. Verti vaziuoti buvo arba Inculto, arba... taip, LT United Ju pasirodymai buvo originalus, jie paprasciausiai neisnyks tarp kitu pasirodymu. Kokios jums minties, kokiu zodziu reikia? Kuo Eurovizijos konkurse "mintis" apie meile, kuna, pranasesne, uz tiesu, be uzuolanku, mes laimesim? Eurovizija nieko nereiskia, Eurovizijoje musu rezultatai nieko nereiskdavo, ju nebudavo.
Gal tada laikas keisti tu rezultatu siekimo buda?
Komentuoti:
-
Parašė InžinieriusVa ką daro eurovizija?! Reiktų uždraust šį konkursą, nes greit tautiečiai žūdytis pradės.
Komentuoti:
-
Tai, kad tas "necielkiškas" (irgi atsiprašau už žargoną) nestandartas yra primityvus ir kreivas, bei šleivas .
Komentuoti:
-
Patiko man jų užsidegimas ir dainavimas laisvai Būsim nors kartą orginalūs, o ne kaip "cielkos" (atsiprašau už žargona) taikysim i kažkokį mistinį standartą
Komentuoti:
Komentuoti: