Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rūkymas (taip ar ne?)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz
    Tu gal koks maniakas ar kas, kad tau tokias malones emocijas sukeliai tokie kvapai?
    As nezinau is kur tu istraukei, kad man tai sukelia malonias emocijas

Comment

Parašė samot
      Absurdas yra kad LT taikosi prie ES. Nors aisku privalo taikytis, bet kaip visada kelnes per galva maunasi.
      Siaip galetu pasilyginti ir kitomis pusemis, kad ir algomis ir kainomis.
      Pvz uzdarbiai ir kainos.
      Danijoje vidutinis uzdarbis 3200 euru.
      Lietuvoje vidutinis 340 euru.
      Danijoje litras benzino kainuoja 1.40 euro.
      Lietuvoje tas pats litras 0.97 euro.

Sauniai mes keliaujame su europa

Nepyk, bet tavo pranešimas - visiška nesąmonė.
      Matosi, kad nelabai dar pripratai prie to, kad Lietuva nebėra Sovietų Sąjungos narė, kur už algas buvo atsakinga valstybė. Kokia mintis tavo pranešimo? Kad valdžia prieš leisdama įstatymus turi "kelti algas"? Tai gal apskritai atsisakom visų įstatymų vien dėl to, kad Lietuvoje algos mažesnės nei Danijoje?

Parašė samot
      Absurdas yra kad LT taikosi prie ES. Nors aisku privalo taikytis, bet kaip visada kelnes per galva maunasi.
      O prie ko siūlai taikytis? Prie Rusijos? Iš ES valstybių Lietuvai ir ypač lietuviams dar tikrai yra ko pasimokyti, pvz., kad ir elementarios pagarbos žmogui (ką tu puikiai įrodai). Jei tu savo žalingais įpročiais gana smarkiai kenkdamas aplinkinių sveikatai nematai dėl to problemų, tai manau tau reiktų ieškoti profesionalų pagalbos. Kas žino, ką vėliau sugalvosi: leistis heroina į venas kavinėse ir, nematydamas problemos, badyti su švirkštu aplinkiniam?
      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė Quack
        Labai paprasta. Reik atsivest 2 merginas, pradzioj iseit su viena parukyt, poto su kita, o trecia karta isleist abi merginas. Tokia vat rotacija padaryt Dar vienas pliusas - ne viena nepabos
        Šitas pasiūlymas išties sumanus. Reikės pamėginti kitais metais

Comment

Parašė Quack
          As nezinau is kur tu istraukei, kad man tai sukelia malonias emocijas
          tai kodėl tada padėjai šypsenėles: juoko ir "liuks"?

Comment

Gal todel, kad Auskariukas toj vietoj labai taikliai pastebejo?

Comment

Parašė Darius_
              Šitas pasiūlymas išties sumanus. Reikės pamėginti kitais metais
              Nebutina kitais metais As nekart ta esu isbandes ir galiu pasakyt - labai efektyvus metodas Visu pirma atsisedi prie nerukomo staliuko (nekenciu kai drabuziai pradvoksta). o poto taip eini, kad daiktai nedingtu ir kad padavejos ko nenujotu

Comment

Parašė samot
                Beje, buvau KTU neperseniausiai, isejau parukyt su pazystamais studentais, kazkaip uzsikalbejome sia tema ir pastebejau toki dalyka, kad buvo tokie keli, kurie labai dziaugesi uzdraudimu del rukymo, nes patys neruke. Bet jie dvoke, ne dumais cigareciu o dar blogiau. Nuo vieno trenke prakaitas, kaip nuo ozio kokio, kitas atsisukes kazka bande sakyti, tai teko atsitraukti toliau, nes nuo burnos nese toks sudo kvapas, kad lyg jo rimtai butu privalges.
                Tad nereikia cia leliakinti apie smarves. Skrendat tamsta skriskite toliau, tikiuosi jus tai veza ir tikiuosi tamsta nera vienas is tu mano paminetu prasmirdeliu.

Anksčiau teko nemažai laiko praleisti besiginčyjant su rusų nacionalbolševikais tarptautiniuose forumuose ir galiu drąsiai teigti, kad tavo pranešimas yra tipiškas Sovietų Sąjungos ir "tvirtos rankos" išsiilgusiem žmonėm. Pagrindinis skiriamasis tų žmonių ženklas būdavo tai, kad vietoj to, kad temoje diskutuotų apie tai, apie ką diskutuojama, jie ignoruodavo tavo pranešimus ir tiesiog vadindavo tave paskutiniais žodžiais (a la "fašist", "rusofob" ir pan., tik daug baisiau)...

Vėl gi: koks buvo tikslas tavo pranešimo? Tavo nuomone, visi, kurie palaiko šitą įstatymą smirda/valgo š.?
                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
                  Nepyk, bet tavo pranešimas - visiška nesąmonė.
                  Matosi, kad nelabai dar pripratai prie to, kad Lietuva nebėra Sovietų Sąjungos narė, kur už algas buvo atsakinga valstybė. Kokia mintis tavo pranešimo? Kad valdžia prieš leisdama įstatymus turi "kelti algas"? Tai gal apskritai atsisakom visų įstatymų vien dėl to, kad Lietuvoje algos mažesnės nei Danijoje?

O prie ko siūlai taikytis? Prie Rusijos? Iš ES valstybių Lietuvai ir ypač lietuviams dar tikrai yra ko pasimokyti, pvz., kad ir elementarios pagarbos žmogui (ką tu puikiai įrodai). Jei tu savo žalingais įpročiais gana smarkiai kenkdamas aplinkinių sveikatai nematai dėl to problemų, tai manau tau reiktų ieškoti profesionalų pagalbos. Kas žino, ką vėliau sugalvosi: leistis heroina į venas kavinėse ir, nematydamas problemos, badyti su švirkštu aplinkiniam?
                  Itariu kad tamsta greiciausiai negali suprasti kad ir LT gyventi galima, kad pabego i UK. To as nepadariau, nors turiu galimybiu. Kaip ir neskaiciuoju kitu pinigu, o jei tamsta nesuprato mano palyginimo, tai jau ne mano reikalas tamsta zinove. As neprivalau kiekvienam aiskinti individualiai ar is vis aiskinti kazka, tam yra spec tarnybos ir t.t.

O pabaigoje is vis tamsta kazkokias nesamones prirase, apie kazkokius badymus ir t.t. Matomai paciam reikalinga profesionalu pagalba, tad aciu uz rupesti.

Nauja mano svetaines versija: -
                  Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė blitz

Anksčiau teko nemažai laiko praleisti besiginčyjant su rusų nacionalbolševikais tarptautiniuose forumuose ir galiu drąsiai teigti, kad tavo pranešimas yra tipiškas Sovietų Sąjungos ir "tvirtos rankos" išsiilgusiem žmonėm. Pagrindinis skiriamasis tų žmonių ženklas būdavo tai, kad vietoj to, kad temoje diskutuotų apie tai, apie ką diskutuojama, jie ignoruodavo tavo pranešimus ir tiesiog vadindavo tave paskutiniais žodžiais (a la "fašist", "rusofob" ir pan., tik daug baisiau)...

Vėl gi: koks buvo tikslas tavo pranešimo? Tavo nuomone, visi, kurie palaiko šitą įstatymą smirda/valgo š.?
                    Trumpai, nebutinai rukaliai turi smirdeti, yra daug daug smirdanciu visokiausiais kvapais, kurie net savimi nesirupina ir kazkaip negalvoja apie save, bet ir dazniausiai mato tik kitus, tipo jis ruko, jis smirda. Bet zinai, geriau tureti cigaretes kvapa, nei sudo kvapa is burnos (ir ne tik). Tikiuosi neuzmyniau ant skaudzios temos.
                    Tad jei kazkas neaisku, dar karta kartuju, jei kazko nedave Dievas, as to neduosiu, tad prasau i mane tokios pagalbos nesikreipti, geriau atsiduoti atitinkamoms tarnyboms.
                    Paskutinis taisė samot; 2006.05.12, 00:35.

Comment

Parašė samot
                      Itariu kad tamsta greiciausiai negali suprasti kad ir LT gyventi galima, kad pabego i UK. To as nepadariau, nors turiu galimybiu. Kaip ir neskaiciuoju kitu pinigu, o jei tamsta nesuprato mano palyginimo, tai jau ne mano reikalas tamsta zinove. As neprivalau kiekvienam aiskinti individualiai ar is vis aiskinti kazka, tam yra spec tarnybos ir t.t.

O pabaigoje is vis tamsta kazkokias nesamones prirase, apie kazkokius badymus ir t.t. Matomai paciam reikalinga profesionalu pagalba, tad aciu uz rupesti.
                      Vėl kritikuoji mane, o ne mano argumentus. Aš laisvas žmogus - gyvenu kur noriu, toks esi ir tu. Kame problemos?

Trumpai, nebutinai rukaliai turi smirdeti, yra daug daug smirdanciu visokiausiais kvapais, kurie net savimi nesirupina ir kazkaip negalvoja apie save, bet ir dazniausiai mato tik kitus, tipo jis ruko, jis smirda. Bet zinai, geriau tureti cigaretes kvapa, nei sudo kvapa is burnos (ir ne tik). Tikiuosi neuzmyniau ant skaudzios temos.
                      Jei manai, kad pagrindinė rūkymo viešose vietose problema yra "smirdėjimas", analogiškas smirdėjimui iš burnos, tai siūlyčiau dar kartą pasiskaityti apie pagrindines draudimo priežastis. Turėtu truputį praskaidrinti situaciją.

Comment

Parašė samot
                        Trumpai, nebutinai rukaliai turi smirdeti, yra daug daug smirdanciu visokiausiais kvapais, kurie net savimi nesirupina ir kazkaip negalvoje apie save, bet dazniausiai mato tik kitus, tipo jis ruko, jis smirda. Bet zinai, geriau tureti cigaretes kvapa, nei sudo is burnos. Tikiuosi neuzmyniau ant skaudzios temos.
                        Tad jei kazkas neaisku, dar karta kartu, jei kazko nedave Dievas, as to neduosiu, tad prasau i mane tokios pagalbos nesikreipti, geriau atsiduoti atitinkamoms tarnyboms.
                        Kažkaip dar neteko sutikti š*dais iš burnos smirdinčių žmogų Gal numanai, iš kur pas juos toks kvapas?
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                          Kažkaip dar neteko sutikti š*dais iš burnos smirdinčių žmogų Gal numanai, iš kur pas juos toks kvapas?
                          Yra tokia iskrypeliu rusis, kurie megsta valgyti tuos daiktus. Gal samot tai turejo omeny? Nors nemanau, kad tokiu yra labai daug.

Comment

Siaip atsakysiu bendrai, nesinori tusciai diskutuoti su dalyviais, kuriems galbut noras tik tusciai papilstyti ir t.t.
                            1.Mano minetoje situacijoje apie zmogu kuriam smirda is burnos. As jo nepuoliau vadinti smirdziumi ar kazkas panasaus. Nepasiuliau neiti prie KTU pieveles, susirasti suns ismatu ir jomis pasigardzioti.
                            Tiesiog atsitraukiau, kad nepustu man savo smarves ir tiek.
                            Beje tokiu situaciju, yra pasitaike ne tik KTU minetu atveju. Teko tai susidurti kad ir Maximoje. Pardaveja kuri dvoke, kaip nezinau kas. Ir buvo prastesne situacija, labai atsitraukti nera kur, bet nepadariau is to tragedijos, ar tuo labiau nerasiau skundu administracijai, kad ji savo darbuotojus supazindintu kas yra muilas ar dantu sepetukas.
                            2.Rukaliai. Nezinau kaip kiti, bet rukau savo malonumui ir man tai patinka. Kaip ir galbut patinka kavineje/bare/restorane (ir t.t.) ryte beskaitydamas rytine spauda isgerti kavos puodeli ir uztraukti dumeli. Lygiai taip pat, kaip kazkas megsta prie to pacio kavos puodelio suvalgyti pyragaiti. Aisku, atsiras tuoj palyginimu, kad jis valgo ir niekam nedaro zalos, o as rukau, darau zala. Bet ziurime toliau, as rukau prie rytinio kavos puodelio, ten kur rukoma, ten kur zona skirta rukantiems, nesiverziu i zona nerukantiems. Tuoj vel gali buti palyginimas, bet gal padavejas nerukantis. Bet cia jau ne mano problemos. Lai toks kavines administracija, moka tiek padavejams padidinta alga ar kazkas panasaus, ar praso japonu kad sukurtu robotus rukanciu zonai ar kazkas panasaus. Beto dar vienas, niekas to padavejo ar padavejos nevercia dirbti tokio darbo. Gerai patys zino, kad darbas galbut keiksmingas, lygiai toks pats, kaip ir suvirintojo, dazytojo ar panasiai. Kiekvienas renkasi pagal save ir tau jau kiekvieno individo reikalas ka dirbti. O as atejau i rukanciu zona ir manes, tai neturi dominti ir nera tai svarbu.
                            Bet sakau, nedarau problemu visuomenei, atejas i McDonald'a (jis visas nerukomas) nedarau tragedijos, nepradedu rukyti, bet surandu kita iseiti, prie lygiai to pacio kavos puodelio ir spaudos, tiesiog suvalgau pyrageli, parukau veliau, jei norisi.
                            O jei kazkam nepatinka rukanciu zonos baruose,klubuose,restoranuose, na kokio velnio ten eiti. Tai lygiai tas pats, kaip eiti i kluba, kuriame groja ne to individo tipo muzika. Visi renkamies pagal savo poziurius ar galimybes ir nereikia daryti is to tragedijos, kaip daroma dabar.

Comment

Sveikintina:

Kauno Laisvės alėjai norima grąžinti nerūkymo zonos statusą
                              Gegužės 31-ąją visame pasaulyje minima Pasaulinė diena be tabako. Savaitę prieš tai, Kaune vyks renginiai, skirti šiai dienai paminėti ir kartu inicijuoti draudimo rūkyti populiariojoje pėščiųjų gatvėje - Laisvės alėjoje – sugrąžinimą, sakoma Kauno jaunimo narkologijos pagalbos centro pranešime spaudai.

Ilgą laiką Kaunas garsėjo ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje, savo išskirtine gatve, kurioje buvo draudžiama rūkyti. Draudimas buvo tapęs norma daugumai miestelėnų ir miesto svečių. Tačiau 2000m. į mero postą atėjus V.Šustauskui, toks draudimas buvo panaikintas.
                              Šaltinis: http://www.delfi.lt/news/daily/Healt...php?id=9632160

Comment

Problema ne dūmuose, jei kalbėt apie atvirą erdvę - Laisvės alėją, o kancaruose. Kad rūko kažkas lauke, manau mažai kam begali trugdyt, bet kai mėtomi šinšikai ant kiekvieno kampo, tai jau tikrai visiems nejauku.

Comment

Parašė Tomasl
                                  Vakarų civilizacija degreduoja
                                  pradedant rūkančiaisiais, gerenčiaisiais, exstazistais, anfitamistais ir t.t...
                                  Bet turbūt yra didžiausia bėda, kad atsiranda žmonių kurie, ne tik žudosi ir žudo egzistencijos esmę, bet ir iš tikro mano kad JIE YRA TEISŪS.
                                  Čia visiškas pravalas.
                                  Parašė Uspaspsichas
                                  Gal nereiktų nusišnėkt?Žmonės rūko visur ir pasiturinčiose valstybėse ir ne, rūko ir turtingi, rūko ir vargšai, rūko ir intelektualai ir ne, rūko ir žinomi žmonės ir ne.Ir visur jie panašiai kalba, kaip kalbama ir šioje temoje, prie ko čia vakarų civilizacija?Musulmonas kiba? Ir prie ko čia tas ekstazis, kuris dažnai prikišinėjamas mėgstntiems užplėšt cigaretę?

Esme cia ne rukyme, o tame, kad kenkdami kitiems, manosi esa teisus ir bet koks ju kenkejisko patogumo ribojimas yra ju teisiu pazeidimas. Stai ka TomasI turbut turejo omenyje.

Is ties, labai nemalonu, kai salia ruko...o ypac, autobusu stoteleje....na dar gali atsitraukti...bet kai rukantieji isigudrina traukti duma po stogu, kai lyja, ar siaip prisedus......nu nera zodziu......

Manau, kad pasyvus rukymas turi buti VIENAREIKSMISKAI ivardintas kaip kenkejiskas ir netoleruotinas.

Ir beja, draudimai egzistuoja visose salyse ir santvarkose - tai nera vien sovietines sistemos pozymis.....

Gal but diskutuoti butu labiau verta, kaip pagelbeti rukaliams nuodytis nenuodijant kitu....tai butu zymiai praktiskesne diskusija
                                  :eina:

Comment

Iš tikro aš esu už tai kad uždraustu rūkymą viešose vietose, bet baruose ir restoranuose tikrai ne. Tiesiog manau pilnai užtenka to kad dabar barai, rstoranai yra suskirstyti į rūkančiūjų ir nerūkančiūjų zonas...
                                    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Montezauras_klp
                                      Iš tikro aš esu už tai kad uždraustu rūkymą viešose vietose, bet baruose ir restoranuose tikrai ne. Tiesiog manau pilnai užtenka to kad dabar barai, rstoranai yra suskirstyti į rūkančiūjų ir nerūkančiūjų zonas...
                                      Ehem...kur čia tokias matei?
                                      Bent jau Vilniuje tai tokių neteko matyti. Paprastai tai viena patalpa, tik vienam jos gale rūkoma o kitame ne. O smarvė ta pati
                                      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė nawjia
                                        Manau, kad pasyvus rukymas turi buti VIENAREIKSMISKAI ivardintas kaip kenkejiskas ir netoleruotinas.
                                        Idomiai cia Kiek zinau, pasyvus rukymas budingas nerukaniems zmonems, tad kaip jis gali but ivardintas kaip kenkejiskas ir netoleruotinas?
                                        Cia suprantu, kad pasyviai rukantys kenkia aktyviai rukantiems ir, kadangi, tai turetu but netoleruotina, reiktu uzdraust zmonems neru nerukyma?

Comment

Nerūkykit, nes ištirps ledynai.

Comment

Working...
                                          X