Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rūkymas (taip ar ne?)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Darius_
    Na, tarkim... Tačiau įsivaizduokit tokią situaciją... Ateina mergina ir vaikinas praleisti smagiai vakarą kavinėje ar bare. Abu rūkantys. Tai negi jie kas 30min bėgios į lauką? Taip išbėgę neras nei gėrimų, nei laisvo staliuko, nes savaitgaliais vakarais ir taip sunku rasti vietų, kur atsisėst.
    Teks abiems pakenteti be cigaretes kiek ilgiau arba mesti rukyti.

Comment

Parašė Darius_
      Na, tarkim... Tačiau įsivaizduokit tokią situaciją... Ateina mergina ir vaikinas praleisti smagiai vakarą kavinėje ar bare. Abu rūkantys. Tai negi jie kas 30min bėgios į lauką? Taip išbėgę neras nei gėrimų, nei laisvo staliuko, nes savaitgaliais vakarais ir taip sunku rasti vietų, kur atsisėst.
      Labai paprasta. Reik atsivest 2 merginas, pradzioj iseit su viena parukyt, poto su kita, o trecia karta isleist abi merginas. Tokia vat rotacija padaryt Dar vienas pliusas - ne viena nepabos

Comment

Pasyvus rukymas kai kuriais atvejais kenkia net labiau nei paciam rukanciajam, nes jis jau priprates ir plesia duma..
        "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Šaunu O Kazino į draudžiamų vietų sarašą patenka?
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė blitz
            Kur čia galima įžvelgti "idiotizmą"?
            As jau savo nuomone pasakiau anksciau sioje diskusijoje, tad kartotis nenoriu ir vis tiek, is to jokios naudos, ka cia kalbesime, vieni pries, kitu uz, bet nieko is to nepasikeis.

Nauja mano svetaines versija: -
            Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

dar uždrauskim gerti alkoholį
              beje aš nerūkantis, bet šitas įstatymas sakyčiau: nesamonė, čia mano nuomonė

Comment

Nerūkančiam rūkantis yra lygiai toks pat, kaip ir viešoje vietoje perdžiantis, krapštantis nosį, valgantis jos gleives, spaudantis spuogus ir nesiprausęs žmogus, nuo kurio sklinda dvokas. Visi tokie išvadinti žmonės neturi valios ir noro susitvarkyti su savo priklausomybėmis arba bent jau pasilikti jas sau vienumoje. Todėl manau, kad jokiais įstatymais drausti ligų nepavyks. Nerūkantys į rūkančius turi žvelgti su užuojauta ir gailesčiu, kadangi šie yra neįgalūs.

Tiem, kam mano tekstas yra įžeidus gali lengvai įrodyti, kad gali nerūkyti viešoje vietoje, kur yra nors vienas nerūkantis. Nes nerūkančio teisė yra saugoti savo sveikatą. O rūkančio pareiga - nekenkti savo įpročiais kitiems.

Rūkyti galima ir reikia mesti.
                Pats tai padariau prieš 15 metų.
                Ir nereikia lia-lia.

Comment

Na, megėjai užplėšt, galymybę neteksim anksčiau nei tikėtasi.Nes norim būt panašus į tuos, kurie, draudimą įvedė ar planuoja įvest.deja kaip dažnai nutinka, bandom su tom šalim susliygint ne tose srityse,kur derėtų. ir kaip šiandien sakė Masiulis čia kaip bandymas su patranka nušaut žvirblį.tegu, chebra iš viršaus,kuri dedasi labai susirūpinusi dėl mūsų sveikatos, geriau pažiūri kas darosi prie mokyklų...

Comment

Parašė Uspaspsichas
                    Na, megėjai užplėšt, galymybę neteksim anksčiau nei tikėtasi.Nes norim būt panašus į tuos, kurie, draudimą įvedė ar planuoja įvest.deja kaip dažnai nutinka, bandom su tom šalim susliygint ne tose srityse,kur derėtų. ir kaip šiandien sakė Masiulis čia kaip bandymas su patranka nušaut žvirblį.tegu, chebra iš viršaus,kuri dedasi labai susirūpinusi dėl mūsų sveikatos, geriau pažiūri kas darosi prie mokyklų...
                    Absurdas yra kad LT taikosi prie ES. Nors aisku privalo taikytis, bet kaip visada kelnes per galva maunasi.
                    Siaip galetu pasilyginti ir kitomis pusemis, kad ir algomis ir kainomis.
                    Pvz uzdarbiai ir kainos.
                    Danijoje vidutinis uzdarbis 3200 euru.
                    Lietuvoje vidutinis 340 euru.
                    Danijoje litras benzino kainuoja 1.40 euro.
                    Lietuvoje tas pats litras 0.97 euro.

Sauniai mes keliaujame su europa

Comment

/\ Jo, ir tai ypač susiję su rūkymo uždraudimu

Comment

Tai susije su LT ir tvarka ir visa kita joje.
                        Bet ka noreti, kol tokie naslaiciai, bei panasaus mastymo kaip autoriaus keliomis zinutemis auksciau, tupi LT valdzioje, tai ir turime.

Comment

Parašė samot
                          Absurdas yra kad LT taikosi prie ES. Nors aisku privalo taikytis, bet kaip visada kelnes per galva maunasi.
                          Siaip galetu pasilyginti ir kitomis pusemis, kad ir algomis ir kainomis.
                          Pvz uzdarbiai ir kainos.
                          Danijoje vidutinis uzdarbis 3200 euru.
                          Lietuvoje vidutinis 340 euru.
                          Danijoje litras benzino kainuoja 1.40 euro.
                          Lietuvoje tas pats litras 0.97 euro.

Sauniai mes keliaujame su europa
                          Siūlai valstybei subsidijuoti kurą?
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                            Siūlai valstybei subsidijuoti kurą?
                            Nieko as nesiulau, siuo atveju, tai tik tuscia diskusija. O tusciai diskutuoti, neturiu nei laiko, nei noro

Comment

Tai įtariu, kad galėsiu būti tas "autorius keliomis žinutėmis aukščiau", kaip sakė Samot. Nesu našlaitis ir niekad nebuvau valdžioje, O parūkęs tabako gražus jaunuolis, kalbantis gražias kalbas man dvokia. Kaip ir daugeliui kitų. Dvokia tikra to žodžio prasme. Kaip visa kas tik gali dvokti: m...las, š..das ir kita.

Jei jis pats to nesuvokia, aš turiu teisę gintis nuo dvoko.

Kad gerbiamam prelegentui būtų kiek ramiau pacituosiu dviejų ne Lietuvos šalių iniciatyvas:

Belgijoje valstybės iniciatyva surengta didžiulė socailinė kampanija prieš rūkymą. Jos devizas: "Wees aardig voor rokers, hun leven is al zo kort” (“Būkite atidūs rūkaliams. Jie gyvens mažiau už jus”). Reklaminę kampaniją sukūrė agentūra LG&F Brussels. Kampanijoje skelbiama ypatinga meilė rūkaliams, labai panaši į mielą ir nuoširdų požiūrį į nepilnapročius ir neįgalius.

Kampanija neformuoja santykio į rūkalius, kaip žalojančius savo ir kitų gyvenimus, o atvirkščiai – skelbia pagalbos idėjas psichiniams ligoniams, kas turėtų apeliuoti į jų savigarbą.

http://adme.ru/social/2006/05/10/6211.html

2005 metų pabaigoje portugalų top-modeliai dalyvavo Portugalijos kardiologijos fondo ir „Brandia Novodesign“ organizuotoje antirūkymo kompanijoje.

4 plakatų ir 3 klipų idėja – parodyti gražius žmones ir jiems nebūdingus blogus įpročius – grabaliotis apie apatines kelnaites, spjaudyti iš balkono arba persti lifte.

Kampanijos kopilainas – „Rūkyti taip pat šlykštu. Net nepradėkite“.

http://adme.ru/creativity/2005/12/01/4592.html

Ir nereikia verkšlenti, kad Lietuvos valdžia kažko Jums nedaro. Eikit ir reikalaukit iš tos valdžios. Nes dabar atrodote kaip našlaitis.

Comment

Šiandien vieną kartą(pirmajį) įtraukiau.Nes gerokai trinktelejau koją, draugai ir įkyšo sigarėtę.
                                Žinau, kad nerūkysiu.Nes jau daug metų nerūkau ir nepradėsiu.

Comment

Skraiduolis, dideli darba padarei, pacituoti kitu mintis, bei pasinaudoti ju mintimis, kad parodyti koks as. Labai didelis darbas.
                                  Kad ir kaip tamsta stengtusi kazka pasakyti, bet man tikrai mazai tai rupi, tad siulau daugiau nesivarginti.

Beje, buvau KTU neperseniausiai, isejau parukyt su pazystamais studentais, kazkaip uzsikalbejome sia tema ir pastebejau toki dalyka, kad buvo tokie keli, kurie labai dziaugesi uzdraudimu del rukymo, nes patys neruke. Bet jie dvoke, ne dumais cigareciu o dar blogiau. Nuo vieno trenke prakaitas, kaip nuo ozio kokio, kitas atsisukes kazka bande sakyti, tai teko atsitraukti toliau, nes nuo burnos nese toks sudo kvapas, kad lyg jo rimtai butu privalges.
                                  Tad nereikia cia leliakinti apie smarves. Skrendat tamsta skriskite toliau, tikiuosi jus tai veza ir tikiuosi tamsta nera vienas is tu mano paminetu prasmirdeliu.

Comment

Parašė samot
                                    Nuo vieno trenke prakaitas, kaip nuo ozio kokio, kitas atsisukes kazka bande sakyti, tai teko atsitraukti toliau, nes nuo burnos nese toks sudo kvapas, kad lyg jo rimtai butu privalges.

Comment

Buvimas šalia š nėra kenksmingas sveikatai taip kaip buvimas šalia rūkančio.

Comment

Nikai, šaunuolis. Norėčiau ir aš taip...

Comment

Parašė Quack
                                          Tu gal koks maniakas ar kas, kad tau tokias malones emocijas sukeliai tokie kvapai?

Comment

Working...
                                          X