Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rūkymas (taip ar ne?)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

beje, daugumas kavinių, barų ir t.t. nėra įsirengę normalios ventiliacinės sistemos, dėl ko dažniausiai ir atsiranda visos problemos.
    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Vakarų civilizacija degreduoja
      pradedant rūkančiaisiais, gerenčiaisiais, exstazistais, anfitamistais ir t.t...
      Bet turbūt yra didžiausia bėda, kad atsiranda žmonių kurie, ne tik žudosi ir žudo egzistencijos esmę, bet ir iš tikro mano kad JIE YRA TEISŪS.
      Čia visiškas pravalas.

Comment

/
        čia pasirinkimo laisvė

Comment

Parašė 99
          kaip matai, tai tavo problema
          Prisimink ta, kai tavo kaimynas girtas(arba ne) triuksmaus. Tai tavo problema
          www.lt-lv-forum.org/

Comment

Parašė AIRzol
            Prisimink ta, kai tavo kaimynas girtas(arba ne) triuksmaus. Tai tavo problema
            supratau ką norėjai pasakyti, bet čia šiektiek kitokia situacija

Comment

Parašė 99
              supratau ką norėjai pasakyti, bet čia šiektiek kitokia situacija
              Bet labai panasi. Ir tu net turi teise persikraustyti gyventi kitur
              www.lt-lv-forum.org/

Comment

Parašė AIRzol
                Bet labai panasi. Ir tu net turi teise persikraustyti gyventi kitur
                taip turiu , iš esmės tai kiekvieno iš mūsų pasirinkimo laisvė, man tarkim smagu bežiūrint krepšinį kavinėje prie alaus taurės užplėšt dūmelį, tau lygiai taip smagu ir be dūmo. Tereikia, kad būtų tokios vietos tiek rūkantiems, tiek nerūkantiems, o draudimas - nėra geras sprendimas.

Comment

Aš už pasirinkimo laisvę, bet tik tuo atveju, jei tavo "pasirinkimas" nekenkia aplinkiniam.
                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė Uspaspsichas
                    Jei nėra nerūkančių zonos, reiškias to klubo ar kavinės savininkas pasirinko tokius klientus.Čia tavo teisė rinktis.
                    Beje galioja gana griežti ventiliacijos reikalavimai, kai kurie klubai/restoranai į tai investavę tūkstančius.Kodėl jie nepasirninko draudimo rūkyt, juk taip ir pigiau įrengt patalpas ir atetitų tokių "žmonių, kurie negali būt net trijų metrų atstumu nuo rūkančiųjų stalo"?
                    Verslininkai padarytų bet ką, kad daugiau uždirbtų. Tam ir yra valdžia, kad priimtų kažkokius socialinius sprendimus.

Comment

Pats nerūkau, bet kasdien bent po kelis kartus "užtraukiu" eidamas gatvėje ar kokioje laiptinėje. Prieš 4 metus įstojus į VU EF taip rūkydavau pakankamai dažnai, visi norintys rūkė tiesiog koridoriuose ir tai buvo draudžiama tik formaliai. Ačiū dievui, dabar tai jau praeity. Dėl to labiau pritarčiau draudimui rūkyti viešose vietose, nei kavinėse ir restoranuose, kur paprastai būna rūkančiųjų ir nerūkančiųjų zonos. Dėl padavėjų sveikatos labai taikliai pastebėta. Šiam reikalui reikėtų įrengti rūkyklas.

Dar nervinantis dalykas yra didesnis darbdavių rūkančiųjų teisių palaikymas, nei nerūkančiųjų. Turiu galvoje, kad rūkantys gali pasidaryti po kelias minutes laisvo laiko per valandą ir už tai negauti pylos, o nerūkantiems mat nėra reikalo Taip yra mano draugės darbovietėje.
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Tomasl
                        Vakarų civilizacija degreduoja
                        pradedant rūkančiaisiais, gerenčiaisiais, exstazistais, anfitamistais ir t.t...
                        Bet turbūt yra didžiausia bėda, kad atsiranda žmonių kurie, ne tik žudosi ir žudo egzistencijos esmę, bet ir iš tikro mano kad JIE YRA TEISŪS.
                        Čia visiškas pravalas.
                        Gal nereiktų nusišnėkt?Žmonės rūko visur ir pasiturinčiose valstybėse ir ne, rūko ir turtingi, rūko ir vargšai, rūko ir intelektualai ir ne, rūko ir žinomi žmonės ir ne.Ir visur jie panašiai kalba, kaip kalbama ir šioje temoje, prie ko čia vakarų civilizacija?Musulmonas kiba? Ir prie ko čia tas ekstazis, kuris dažnai prikišinėjamas mėgstntiems užplėšt cigaretę?

Comment

Parašė 99
                          taip turiu , iš esmės tai kiekvieno iš mūsų pasirinkimo laisvė, man tarkim smagu bežiūrint krepšinį kavinėje prie alaus taurės užplėšt dūmelį, tau lygiai taip smagu ir be dūmo. Tereikia, kad būtų tokios vietos tiek rūkantiems, tiek nerūkantiems, o draudimas - nėra geras sprendimas.
                          Man irgi malonu daryti tą patį, tačiau malonuma gadina tokie kaip tu... Tau gera, gurkšnoji alų, dūmoji, o man ne, nes turiu kvėpuot tavo dūmais. Tu žinoma gali sakyt, kad aš turiu teisę išeiti į lauką, kvėpuoti grynu oru (-15C) ir žiūrėti į televizorių pro langą... Tikriausiai supranti, kad visiška nesamonė čia su tokia 'pasirinkimo laisve'. O gal man nueiti į kokį kabakiuką kur bus trys žmonės (visi jau išlūzę), nespalvotas šilelis ir ten nieko netrukdomam žiūrėti? Tai vot tame ir problema... Sutikčiau su rūkimu kavinėse, diskotekose ir pan. vietose jeigu tenainos būtų atskiri kambariukai - rukyklos, o visokios rūkymo/nerūkymo zonos didžiausia nesamone, nes kaip jau minėjau dažniausiai jos atskirtos viena nuo kitos simboliškai pvz takeliu, kilimėliu ar panašiai

Comment

Aš už uždraudimą 100 procentų. Aš nerūkau, bet nelabai malonu, kai kitas nuodija mane ir nepatiriu jokio džiaugsmo, kai grįžęs iš kokios viešos įstaigos staiga suvokiu, kad drabužiai smirda Be to, rūkančios moterys ir merginos atrodo tikrai šlyksčiai
                            :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Parašė Marčiukas
                              Be to, rūkančios moterys ir merginos atrodo tikrai šlyksčiai
                              Cia taip mokykloj moke?

Comment

Parašė Marčiukas
                                Be to, rūkančios moterys ir merginos atrodo tikrai šlyksčiai
                                Kaip atrodo tai dzin, bet bučiuotis su jom, jei pats nerūkai

Čia, jeigu ką, iš mano priešvedybinio gyvenimo prisiminimai
                                Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc

Teisiniesi, nes įtari, kad tavo žmona gali skaityti šį forumą?

Comment

100% esu prieš rūkymą, nes rūkymas sucks (created by napsteris )

Comment

Nors klubuose neuždrauskime rūkyti, nes prie klubų įėjimų susikaups daug pykčio. Suprantama, nekaltuoliai į klubus ir nevaikšto, jie tik uždraudinėja... Tačiau, kai uždraus, aš labai kviečiu ateiti parūkyti prie klubo įėjimo, pakalbėti ir šiaip
                                      :dumas:

Comment

Parašė Edd
                                        Teisiniesi, nes įtari, kad tavo žmona gali skaityti šį forumą?
                                        Paskaitinėja kartais.
                                        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė vytauc

Vytaucui turbut nuoskaudos is senu laiku kai visi "studentiskai" (is burnos i burna) rukydavo su merginom, o jis vienas nerukantis buvo

Comment

Working...
                                          X