beje, daugumas kavinių, barų ir t.t. nėra įsirengę normalios ventiliacinės sistemos, dėl ko dažniausiai ir atsiranda visos problemos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rūkymas (taip ar ne?)
Collapse
X
-
Parašė AIRzolPrisimink ta, kai tavo kaimynas girtas(arba ne) triuksmaus. Tai tavo problemaMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė AIRzolBet labai panasi. Ir tu net turi teise persikraustyti gyventi kiturMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė UspaspsichasJei nėra nerūkančių zonos, reiškias to klubo ar kavinės savininkas pasirinko tokius klientus.Čia tavo teisė rinktis.
Beje galioja gana griežti ventiliacijos reikalavimai, kai kurie klubai/restoranai į tai investavę tūkstančius.Kodėl jie nepasirninko draudimo rūkyt, juk taip ir pigiau įrengt patalpas ir atetitų tokių "žmonių, kurie negali būt net trijų metrų atstumu nuo rūkančiųjų stalo"?
Comment
-
Pats nerūkau, bet kasdien bent po kelis kartus "užtraukiu" eidamas gatvėje ar kokioje laiptinėje. Prieš 4 metus įstojus į VU EF taip rūkydavau pakankamai dažnai, visi norintys rūkė tiesiog koridoriuose ir tai buvo draudžiama tik formaliai. Ačiū dievui, dabar tai jau praeity. Dėl to labiau pritarčiau draudimui rūkyti viešose vietose, nei kavinėse ir restoranuose, kur paprastai būna rūkančiųjų ir nerūkančiųjų zonos. Dėl padavėjų sveikatos labai taikliai pastebėta. Šiam reikalui reikėtų įrengti rūkyklas.
Dar nervinantis dalykas yra didesnis darbdavių rūkančiųjų teisių palaikymas, nei nerūkančiųjų. Turiu galvoje, kad rūkantys gali pasidaryti po kelias minutes laisvo laiko per valandą ir už tai negauti pylos, o nerūkantiems mat nėra reikalo Taip yra mano draugės darbovietėje.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė TomaslVakarų civilizacija degreduoja
pradedant rūkančiaisiais, gerenčiaisiais, exstazistais, anfitamistais ir t.t...
Bet turbūt yra didžiausia bėda, kad atsiranda žmonių kurie, ne tik žudosi ir žudo egzistencijos esmę, bet ir iš tikro mano kad JIE YRA TEISŪS.
Čia visiškas pravalas.
Comment
-
Parašė 99taip turiu , iš esmės tai kiekvieno iš mūsų pasirinkimo laisvė, man tarkim smagu bežiūrint krepšinį kavinėje prie alaus taurės užplėšt dūmelį, tau lygiai taip smagu ir be dūmo. Tereikia, kad būtų tokios vietos tiek rūkantiems, tiek nerūkantiems, o draudimas - nėra geras sprendimas.
Comment
Comment