Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rūkymas (taip ar ne?)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Rukyma uzdraust reikejo nuo 2006.
    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Aš tai manyčiau, kad mažiau reiktų sieti šitą draudimą su rūkymo apribojimu dėl sveikatos. Tiksliau, sieti gal ir reiktų, tačiau tada preštaraujantieji šiam įstatymui iškart atranda daug argumentų, kurie būna labai nutolę nuo esmės.
      Mano požiūris - tarkim, man visiškai dzin, rūko Petras ar nerūko, šį įstatymą aš matau kaip apsaugantį mano - nerūkančiojo teises. Žūdykitės jūs kiek norit, bet aš, parėjęs iš klubo, noriu nedvokti. Ir viskas

Comment

Toks ir yra sio istatymo tikslas.
        Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Parašė Domas
          Mano požiūris - tarkim, man visiškai dzin, rūko Petras ar nerūko, šį įstatymą aš matau kaip apsaugantį mano - nerūkančiojo teises. Žūdykitės jūs kiek norit, bet aš, parėjęs iš klubo, noriu nedvokti. Ir viskas
          Man taip pat dzin dėl Petro, tačiau norėčiau turėti galimybę pasirinkti kur eiti, į klubą kuriame galima rūkyti, ar į klubą, kuriame tai draudžiama.
          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

o ta uzdraudima kartais ne nuo siu metu liepos igyvendins? kazka tokio girdejau

Comment

Parašė 99
              Man taip pat dzin dėl Petro, tačiau norėčiau turėti galimybę pasirinkti kur eiti, į klubą kuriame galima rūkyti, ar į klubą, kuriame tai draudžiama.
              Tačiau čia yra prieštaravimas - kodėl nerūkantis žmogus negali nueiti į klubą kuris jam patinka, tačiau kuris yra prirukytas? Ir čia kaltė tam tikra prasme krinta ant rūkančiųjų. Aišku, būtų galima ir dabar sakyti - nepatinka nuodytis - neikit į klubus, arba eikit į pieno barą, bet, manau, kad tai turėtų būti rūkančiųjų, o ne nerūkančiųjų problemos.

Comment

Parašė Domas
                Tačiau čia yra prieštaravimas - kodėl nerūkantis žmogus negali nueiti į klubą kuris jam patinka, tačiau kuris yra prirukytas?
                paskaityk ką parašei.
                Jei tau nepatinka vietos, kuriose yra rūkoma, tai kaip tau gali patikti klubas kuriame rūkoma????

Comment

Galėtų uždrausti rūkyti ne tik baruose kavinėse ir diskotekose, o ir visose kitose patalpose. Man pačiam dažnai jaučiasi rūkalų smarvė namuose, nes laiptinėje rūko 13-16-mečiai.

Comment

Rukiau gal 4 metus bet kasdiena rukyti pradejau tik pries metus, egzaminai nervai ir t.t. dabar jau 3,5 menesio kaip meciau, nelengva buvo ir aisku dar nereiksia kad vel nepradesiu, nes pagundu daug, bet labai stengsiuos... taigi as uz uzdraudima... visom keturiom...

Comment

Aisku kad pries uzdraudima. Dauguma baru turi dvi zonas, rukomoji ir ne. Kas kur nori, ten ir eina pagal savo poreikius.
                      Dauguma padaveju patys ruko, o jei nepatinka tokia darbo aplinka, galima ir pakeisti profesija. Nematau tame problemu.
                      Zodziu su tokiais draudimais, kazkokia nesamone, dar betruktu kad uzdraustu gerti kava ar valgyti saslykus

Nauja mano svetaines versija: -
                      Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)

Comment

Parašė samot
                        Zodziu su tokiais draudimais, kazkokia nesamone, dar betruktu kad uzdraustu gerti kava ar valgyti saslykus
                        Bet kai geri kava, tavo gurksnio metu, kava nepatenka i salia stovincio negerencio gerkle, saslyko kasnis nepatenka i salia stovincio vegetaro gerkle, kai valgai tu...

Comment

Parašė Aug1z
                          Bet kai geri kava, tavo gurksnio metu, kava nepatenka i salia stovincio negerencio gerkle, saslyko kasnis nepatenka i salia stovincio vegetaro gerkle, kai valgai tu...
                          O gal ji suzadina apetita saslo kvapas ir kavos aromatas? Sugadins skrandi ir t.t.? [juokauju]

Jei kalbeti kad patenka kazkas i kito organizma, tai gal vertetu miestuose uzdrausti vazineti automobiliais? Vaiksto gi zmones saligatviais ir prievarta gauna ismetamu duju i save. Tokiu atveju reikia daryti taip, kad arba visi vazineja arba visi tik vaiksto. Tokia logika?

Comment

Jau nuo 2006 reikėjo uždrausti.
                            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas
                              Jau nuo 2006 reikėjo uždrausti.
                              Taip, reikejo is vis neleisti legalizuoti rukymo, neleisti kurtis tabako gamykloms ir ukininkams rankas kapoti uz tabako auginima, budu dabar rami galva

Comment

arba bent uždraust pardavinėt rūkalus, o šiaip reiktų uždraust vartoti alkoholį, tai žymiai didesnė blogybė nei tabakas. Pragerti gyvenimai, suluošintos vaikystės, smurtas ir t.t., kodėl nieks nedraudžia vartoti alkoholio? Gal todėl, kad nevartojančių alkoholio yra žymiai mažiau nei nerūkančių?

Comment

Kas dėl varymo į lauką tai išvis didžiausia nesąmonė: (girdėjau,kažkurioj pasiturinčioj šaly įvedus draudimą, labai padažnėjo pabėgimų iš restoranų nesusimokėjus:eina į lauką parūkyt ir negrįžta, tai kas pas mus darysis?.)eisi kaip paskutinis asilas į lauką per lietų rūkyt?Taigi vargšelei valytojai bus šakės, kai šalia žmonės rūkys!Aš esu padorus rūkorius ir bet kur ir bet ko nerūkau .Išvis tokios taisyklės kyla iš išpindėjimo, atseit mūsų valdžia nori parodyt, kad rūpinasi tautiečiais...

Comment

Parašė samot
                                    Jei kalbeti kad patenka kazkas i kito organizma, tai gal vertetu miestuose uzdrausti vazineti automobiliais? Vaiksto gi zmones saligatviais ir prievarta gauna ismetamu duju i save. Tokiu atveju reikia daryti taip, kad arba visi vazineja arba visi tik vaiksto. Tokia logika?
                                    Del automobiliu - tokiu atveju lieka vaiksciot miske ir gyvent kaime Visi turi teise i transporta, kaip ir visi teise i rukyma. Vienokiu ar kitokiu "kenksmingu" transportu naudojasi visi. Tai patogumas su savo minusais. Uzdrausi kuru varoma transporta - bus daugiau nepatogumu nei naudos. Ruko nevisi. Zala sveikatai be pliusu. Kodel tuos minusus reik kisti i to nenorinciu kvepavimo takus? Cia kaip ir teise "kur noriu ten rukau"? Ta teise itakoja ir kitus, blogyn. Draudimas reiks "rukau ir neitakoju kitu sveikatos". Kur daugiau pliusu? Tokia logika.

Comment

Uždrausti. Pats rūkau, bet negaliu pakest to drabuziu dvoko. Vakar apsirengiau svariais drabuziais, dabar jau juos visus turejau skalbyklen sukist
                                      Be to, jei uzdraustu rukyt baruose ir klubuose, gal ir pats pradeciau maziau rukyt

Comment

Parašė 99
                                        paskaityk ką parašei.
                                        Jei tau nepatinka vietos, kuriose yra rūkoma, tai kaip tau gali patikti klubas kuriame rūkoma????
                                        O Dieve...
                                        Man gali patikti klubas, tačiau nepatikti tai, kad iš jo grįžtu dvokiantis.
                                        Kita kartą gal pamėgink labiau įsigilinti į tekstą.

Comment

Parašė Domas
                                          O Dieve...
                                          Man gali patikti klubas, tačiau nepatikti tai, kad iš jo grįžtu dvokiantis.
                                          Kita kartą gal pamėgink labiau įsigilinti į tekstą.
                                          dievas čia nepadės...
                                          jei nepatinka vieta, kurioje yra rūkoma, paprasčiausiai ten neik, o jei eini, tai susitaikai su tuo, kad teks kvėpuoti dūmais.

Comment

Working...
                                          X