Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rūkymas (taip ar ne?)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Quack
    Vytaucui turbut nuoskaudos is senu laiku kai visi "studentiskai" (is burnos i burna) rukydavo su merginom, o jis vienas nerukantis buvo
    Quack, ar tik tu nebūsi rūkanti mergina? Labai jau skausmingai reaguoji

Jei rimtai, rūkyti pradėjau 10 klasėj, per mergas ir durną galvą. 11-oj jau buvau rimtas rūkalius supešdavęs ~15 cig. per dieną. Taigi mano prisiminaimai apie rūkančias merginas yra pakankamai ankstyvi, bet gali įsivaizduoti, kad įspūdis buvo tikrai nekoks jei ligi šiol atsimenu
    Rūkiau iki 3 kurso pabaigos, kai po vieno gero baliaus pakelyje radau 3 cigaretes- supratau , kad per praeitą parą supešiau beveik 2 pakelius. Tada atėjo suvokimas, kad reikia kažką daryti Taigi supešiau tas 3 cizas ir mečiau. Buvo žiauriai sunku, maždaug 2 savaites vaikščiojau kaip lunatikas, dar mėnesį cigaretes sapnuodavau. Be nikotino pleistrų ko gero ir nebūčiau metęs. Po 3 mėnsių supratau, kad gal ir pavyko, bet ligi šiol kartais aplanko mintis, kad neblogai būtų dūmą užtraukti...
    Paskutinis taisė vytauc; 2006.04.24, 23:25.
    Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

/\ būk žmogus, mesk tas mintis iš galvos sapnai baigsis, ir galėsi ilgiau gyventi, šitą forumą nuotraukom šerdamas

Comment

Parašė batista
        /\ būk žmogus, mesk tas mintis iš galvos sapnai baigsis, ir galėsi ilgiau gyventi, šitą forumą nuotraukom šerdamas
        Na tikiuosi, kad jau nebegrįšiu prie nikotino lazdelių Jau ne vieneri metai prabėgo, tai gal ir atsilaikiau jau

Comment

Parašė vytauc
          Quack, ar tik tu nebūsi rūkanti mergina? Labai jau skausmingai reaguoji

As jau "metu" kokius 4 metus (ypac naktim sazine grauzia "mazdaug reik mest kol laikas, nes kai bus 40 metu tai jau nebus didelio skirtumo ar mesi ar ne, o ryte atsikeliu ir pakeli cigareciu nusiperku) . Ilgiausiai kokiam menesiui buvau metes. Dabar jau keleta menesiu apribojau rukyma iki savaitgalio - pradejau sportuot tai kazkaip psichologiskai net sunku poto rukyt Na bet ateina savaitgalis ir vel as su cigarete lakstau

Comment

Parašė Quack

As jau "metu" kokius 4 metus (ypac naktim sazine grauzia "mazdaug reik mest kol laikas, nes kai bus 40 metu tai jau nebus didelio skirtumo ar mesi ar ne, o ryte atsikeliu ir pakeli cigareciu nusiperku) . Ilgiausiai kokiam menesiui buvau metes. Dabar jau keleta menesiu apribojau rukyma iki savaitgalio - pradejau sportuot tai kazkaip psichologiskai net sunku poto rukyt Na bet ateina savaitgalis ir vel as su cigarete lakstau
            Norėčiau patarti kažką protingo, bet visi mano draugai metė skirtingai (tie kurie metė). Vieną dalyką žinau tiksliai- visokie rūkymo ribojimai ir mažinimai yra tik savęs apgaudinėjimas. Jei meti- mesk iškarto. geriausia tuo metu susirasti kokį darbelį kuris atimtų visą laisvą laiką- intensyvios treniruotės tam puikiai tinka. Nors aš vistiek 10 kg priaugau po to kai mečiau rūkyt- nepaisant visų sportų

Comment

Sakyciau intensyvios treniruotes - vienintelis budas, visi kiti intensyvus darbai (ypac mastymo) kaip tik mane skatina rukyt O dabar kai be viso kito dar diplominis prispaudes, as vos laikaus i balkona neisejes (nors net neturiu normaliu cigareciu namie tik kaip suvenyra is Maskvos atveztas "prima nostalgija" ir "belomor kanal")

Comment

Tik drausti. Kažin kaip visi reaguotu kas nors restorane ar klube atsineštų ir papiltų ant stalo gyvsidabro (nes tai jam galbut labai gražu), o kiti kvėpuotų jo garais? Ar pradėtų garsiai gadinti orą kino teatre nes jam labai linksma..
                Aš irgi už tai kad būtume liberaliais ir kiekvienas turėtų laisvę kvėpuoti grynu oru ir nebūti nuodijamas. Liberalizmas, beje, laisvę taip ir apibrėžia - teisė daryti tai ką nori, KOL tai netrukdo kitų laisvei. Apie barus ir viešas vietas nekalbu, net ir tokia butinė situacija - kai naktį atsidarai langą, o kaimynas tuo metu gretimam balkone išeina parūkyti ir tau tenka visą tą mėšlą traukti pas save į plaučius.

Comment

Prima Nostalgia ir as veziausi kaip suvenyra is Maskvos . Musu pinigais kainavo 30 centu

Comment

Už.Man 16, nerūkau ir neketinu pradėti. Nebent kada nors pypkę gero tabako.
                    O bendrai kalbant, kada matau kaip rūko mergos, tai baisu pasidaro. Dabar jaunuoliai mažiau dūmo traukia.

Comment

Tik pritarsiu, kad rūkančios panos atrodo šlykščiai
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

http://www.meskirlaimesi.lt/
                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

As pats rukau ir esu labai liberaliu pazhiuriu, uz prostitucijos ir marihuanos legalizavima, tachiau uzh rukymo vieshose vietose uzhdraudima, nes papraschiausiai tai kenkia kitiems.

Pvz, kai rukymas vieshose vietose buvo uzhdraustas Norvegijoj, tai mete rukyti kas 7as rukorius. Kadangi cigaretem+ligom nuo cigarechiu poveikio gyditi yra ishleidzhiami didzhiuliai pinigai, taj kuo daugiau zhoniu mes, tuo daugiau mes tu pinigu sutaupysim. wa

Comment

Viesose vietose turi buti draudziama rukyti, kadangi tai labai kenkia aplinkiniu nerukanciu sveikatai.
                            When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Parašė Quack
                              Cia taip mokykloj moke?
                              ??? Kas lanko, ar bent lankė mokyklą tai žino ko ten moko. Kievienas žmogus turi nuomonę, aš taip pat
                              :geria: Už Lietuvą!!

Comment

As taip pat pries rukyma viesuose vietuose
                                W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Nerukau ir nerukysiu.

Rukymui ne!!!
                                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Niekada nesakyk niekada , nors ir aš tikiuosi, kad nerūkysiu.
                                    :geria: Už Lietuvą!!

Comment

kažkaip panašiai atrodys cigarečių pakeliai, išties atstumiantis vaizdelis:

http://adme.ru/social/2006/04/07/5840.html
                                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Joo aš taip pat prieš rūkima, tai yra bjaurus įprotis ,na o kas bjauriausia, kai graži mergina traukia dūma kaip garvežys na tai tik mano nuomonė galit sutik su tuom, galit ne...

Comment

/\ gerai būtų, kad kuo greičiau taip padarytų

Comment

Working...
                                          X