Rukyma uzdraust reikejo nuo 2006.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rūkymas (taip ar ne?)
Collapse
X
-
Aš tai manyčiau, kad mažiau reiktų sieti šitą draudimą su rūkymo apribojimu dėl sveikatos. Tiksliau, sieti gal ir reiktų, tačiau tada preštaraujantieji šiam įstatymui iškart atranda daug argumentų, kurie būna labai nutolę nuo esmės.
Mano požiūris - tarkim, man visiškai dzin, rūko Petras ar nerūko, šį įstatymą aš matau kaip apsaugantį mano - nerūkančiojo teises. Žūdykitės jūs kiek norit, bet aš, parėjęs iš klubo, noriu nedvokti. Ir viskas
Comment
-
Toks ir yra sio istatymo tikslas.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė DomasMano požiūris - tarkim, man visiškai dzin, rūko Petras ar nerūko, šį įstatymą aš matau kaip apsaugantį mano - nerūkančiojo teises. Žūdykitės jūs kiek norit, bet aš, parėjęs iš klubo, noriu nedvokti. Ir viskasMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99Man taip pat dzin dėl Petro, tačiau norėčiau turėti galimybę pasirinkti kur eiti, į klubą kuriame galima rūkyti, ar į klubą, kuriame tai draudžiama.
Comment
-
Parašė DomasTačiau čia yra prieštaravimas - kodėl nerūkantis žmogus negali nueiti į klubą kuris jam patinka, tačiau kuris yra prirukytas?
Jei tau nepatinka vietos, kuriose yra rūkoma, tai kaip tau gali patikti klubas kuriame rūkoma????Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Aisku kad pries uzdraudima. Dauguma baru turi dvi zonas, rukomoji ir ne. Kas kur nori, ten ir eina pagal savo poreikius.
Dauguma padaveju patys ruko, o jei nepatinka tokia darbo aplinka, galima ir pakeisti profesija. Nematau tame problemu.
Zodziu su tokiais draudimais, kazkokia nesamone, dar betruktu kad uzdraustu gerti kava ar valgyti saslykus
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė Aug1zBet kai geri kava, tavo gurksnio metu, kava nepatenka i salia stovincio negerencio gerkle, saslyko kasnis nepatenka i salia stovincio vegetaro gerkle, kai valgai tu...
Jei kalbeti kad patenka kazkas i kito organizma, tai gal vertetu miestuose uzdrausti vazineti automobiliais? Vaiksto gi zmones saligatviais ir prievarta gauna ismetamu duju i save. Tokiu atveju reikia daryti taip, kad arba visi vazineja arba visi tik vaiksto. Tokia logika?
Comment
-
Parašė EimantasJau nuo 2006 reikėjo uždrausti.
Comment
-
arba bent uždraust pardavinėt rūkalus, o šiaip reiktų uždraust vartoti alkoholį, tai žymiai didesnė blogybė nei tabakas. Pragerti gyvenimai, suluošintos vaikystės, smurtas ir t.t., kodėl nieks nedraudžia vartoti alkoholio? Gal todėl, kad nevartojančių alkoholio yra žymiai mažiau nei nerūkančių?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Kas dėl varymo į lauką tai išvis didžiausia nesąmonė: (girdėjau,kažkurioj pasiturinčioj šaly įvedus draudimą, labai padažnėjo pabėgimų iš restoranų nesusimokėjus:eina į lauką parūkyt ir negrįžta, tai kas pas mus darysis?.)eisi kaip paskutinis asilas į lauką per lietų rūkyt?Taigi vargšelei valytojai bus šakės, kai šalia žmonės rūkys!Aš esu padorus rūkorius ir bet kur ir bet ko nerūkau .Išvis tokios taisyklės kyla iš išpindėjimo, atseit mūsų valdžia nori parodyt, kad rūpinasi tautiečiais...
Comment
-
Parašė samotJei kalbeti kad patenka kazkas i kito organizma, tai gal vertetu miestuose uzdrausti vazineti automobiliais? Vaiksto gi zmones saligatviais ir prievarta gauna ismetamu duju i save. Tokiu atveju reikia daryti taip, kad arba visi vazineja arba visi tik vaiksto. Tokia logika?
Comment
-
Parašė DomasO Dieve...
Man gali patikti klubas, tačiau nepatikti tai, kad iš jo grįžtu dvokiantis.
Kita kartą gal pamėgink labiau įsigilinti į tekstą.
jei nepatinka vieta, kurioje yra rūkoma, paprasčiausiai ten neik, o jei eini, tai susitaikai su tuo, kad teks kvėpuoti dūmais.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment