Siaip as suprantu rukanciuju dalia, nes jie dbar turbut juciasi kaip kokie atstumtieji: nebegalima rukyti maitinimo istaigose ir daugelyje kitu vietu. Bet vienintele iseitis - susitaikyti. Jeigu paziuresite i tendencijas (ka cia tendencijas, rukymas jau labai smarkiai ribojamas daugelyje Europos ir JAV miestu ir tas procesas tik igauna dar didesni pagreiti... tiesiog Lietuva cia nusprende per dug neatsilikti ir eiti isvien su kitomis salimis), viskas vyksta rukanciuju nenaudai. Taigi teks arba mesti arba taikytis prie situacijos. Kitos iseities, deja, nera.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rūkymas (taip ar ne?)
Collapse
X
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąNenori kad prasmirstų rūbai? Sedėk namie...
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąMan negaila, kad rūko. Man gaila, kad teršia miestą, kad nuodija kitus. Pastarieji dalykai nėra rūkorių pasirinkimo laisvė.
Tau nėra buvę, kad troleibuse (ar bet kur kitur) atsisėda šalia prasirūkęs žmogus ir nuo to dvoko net užgniaužia kvapą? Ar tai malonus dalykas, tavo nuomone? Juk tai net ne rūkymas viešoje vietoje, šiukšlinimas, nuodijimas (turbūt ne), bet vistiek tam tikra "žala" kitam asmeniui."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSiaip as suprantu rukanciuju dalia, nes jie dbar turbut juciasi kaip kokie atstumtieji: nebegalima rukyti maitinimo istaigose ir daugelyje kitu vietu. Bet vienintele iseitis - susitaikyti. Jeigu paziuresite i tendencijas (ka cia tendencijas, rukymas jau labai smarkiai ribojamas daugelyje Europos ir JAV miestu ir tas procesas tik igauna dar didesni pagreiti... tiesiog Lietuva cia nusprende per dug neatsilikti ir eiti isvien su kitomis salimis), viskas vyksta rukanciuju nenaudai. Taigi teks arba mesti arba taikytis prie situacijos. Kitos iseities, deja, nera."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąNenori kad prasmirstų rūbai? Sedėk namie...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Smauglys
Ash, man rodos jau perlenki lazda su savo kalbom.Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąNenori kad prasmirstų rūbai? Sedėk namie...Paskutinis taisė Aš; 2007.01.03, 14:43.
Comment
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąTu pagalvok logiškai apie ką kalbi. Juk tai viešasis transportas kur prie tavęs gali prisėst bet kas. Tiek smirdantis tiek kvepiantis. tad čia tavo teisė rinktis. Nepatinka važiuok TaksiPaskutinis taisė Aš; 2007.01.03, 14:49.
Comment
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąŠis komenataras turėjo atspindėti Dzipo komentarą iš kitos pusės ir tiek. Kad ir kiek teiginių pateikus visitek mes kurie rūkom liksim kalčiausi. Baigiu diskusiją.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Montezauras_klp Rodyti pranešimąŠis komenataras turėjo atspindėti Dzipo komentarą iš kitos pusės ir tiek. Kad ir kiek teiginių pateikus visitek mes kurie rūkom liksim kalčiausi. Baigiu diskusiją.
Comment
-
Metropolis
Nerūkau, tad pritariu Hunte-r'iui.
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąGreičiau pristeigtų pypkių ir cigarų klubų mmm...
Draudimas rūkyti, manau, daliai rūkalių padėtų apsispręsti mesti. Tiems, kurie vis dėlto nori rūkyti - galima steigti savo klubus...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąReikėtų uždrausti ne tik rūkyti viešose vietose, bet ir vartoti alkoholį.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDel sito drisciau nesutikti. Alaus as vynelio siek tiek truktelti visada labai malonu (su saiku, aisku...)
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDel sito drisciau nesutikti. Alaus as vynelio siek tiek truktelti visada labai malonu (su saiku, aisku...)Paskutinis taisė Aš; 2007.01.03, 15:18.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąReikėtų uždrausti ne tik rūkyti viešose vietose, bet ir vartoti alkoholį.
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąNemanau, kad ir tu jau esi visiškas abstinentas.
Comment
Comment