Atskleiskit visiems savo megstamiausius Audio CD!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Audio CD rekomendacijos
Collapse
X
-
The Doors - The Doors
Vienas geriausių albumu apskritai kiek esu girdėjęs.
Irakere - Live at Ronnie
Viena žymiausių Kubos džiazo grupių ir nerealus albumas, kuriame yra viena iš mano mėgstamiausių dainų -- "Flute Notes". Beje dalis iš šios grupės pernai buvo atvažiavę ir į Vilnių, tiesa grupė vadinosi "Otra Vision" ir tik keletas muzikantų iš "senosios" Irakere
Frank Zappa - Thing Fish
Šitą reikia išgirsti.. ir perklausyti keletą kartų kaip minimum kad suprasti kas ten vykta
The Clash - Give'em enough rope
Punks not dead
The Skatalites - From Paris With Love
Naujas labai senos grupės albumas. Jazz-Ska-Reggae ir tikrai profesionalus įrašas! Yra ir geresnių Skatalites albumų, bet šis įrašas -- nerealus
James Brown - Live at the Apollo
Neralus koncertinis įrašas! Gal ir nėra visų populiariųjų James Browno "I feel good" ir Sex machine bet albumas tai be abejonės geriausias.
The Specials - The Specials
Vienas geriausių Ska albumų... ever
Bob Marley - Exodus
Nieko nesakysiu.. Išgirst reika :cheers:
Ir žinoma
The Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
IMHO geriausias Beatles albumas.. beje įdomus faktas su šiuo viršeliu. Britų ir U.S release ant viršelio tarp visų tų žmonių pavaizduotas Karlas Marksas, o Sovietai ištrynė leisdami "didžiojoj Sąjungoj"
Tai va.. tiek kolkas
Comment
-
Pamėginsiu pavardint, jei pavyks išskirt geresnius:
Billie Myers - Vertigo. Nerealus rokelis.
Dėl šito, tik toks pastebėjimas: ten savaitgali vyko trys RW koncertai, juos gyvai pamatė 375 000 žmonių...
Bene geriausias U2 albumas.
Mano galva geriausias kada nors išleistas lietuviškas albumas.[/url]
Comment
-
Paskutini CD pirkau pries gerus 5 metus, taciau eMule pagalba parsisiunciu istisa mp3 albuma, ko man pakanka
keletas tu, kuriuos dazniausiai klausau siuo metu
Herbie Hancock - Future 2 Future - electroninis jazz'as, naujausias Hancocko albumas ir mano mylimiausias, 2001 pristatytas Vilniuje paties autoriaus
De-Phazz - Death by Chocolate - electronica su jazz motyvais
Ludovic Navarre - Boulevard - velgi electronica+jazz su siek tiek daugiau ritmo
Ludovic Navarre - Tourist - kaip ir paskutinis
Us3 - Hand On the Torch - acid jazz'as ir siek tiek daugiau hiphopo
Us3 - Broadway & 52nd - kaip ir kiti Us3 albumai t.y. jazz'as ir hiphopas bei acid jazz'as
Rob Swift - The Ablist - hiphopas, turntablizmas su labai nedideliu jazz'o prieskoniu
...ir
Simcity 4 Soundtrack'as - nors zaidimas su mano vargingu PC eina sunkiai, bet soundtrackas rulez!
Comment
-
Nevardinsiu zinomu, senu geru itaka visokia daranciu albumu, daug smarves turinciu milijonus kartu perklausytu, kai kuriu ir uzknisusiu irasu, o, parasysiu ka siomis dienomis klausau, t.y. kas guli D:\'muzika\'nauja\'.
Jei ka, sistemos nera. Nebent tai, kad pastaruoju metu esu deeper than ever in electronica. B-)
Blue Six - Beautiful Tomorrow
Cibelle - Cibelle
Coldplay - A Rush of Blood to the Head
David Bowie - The Rise and Fall of Ziggy Stardust
Down to the Bone - Spread the Word
Forrest Gump Soundtrack
Gotan Project - La Revancha Del Tango
Jazzanova - In Between
Jazzanova - Remixed
Koop - Waltz for Koop
Latenightales - compilation by Jamiroquai
Lauryn Hill - Unplugged
Manitoba - Up in Flames
New Radicals - Maybe You've Been Brainwashed Too
Norah Jones - Feels Like Home
Nuspirit Helsinki - Nuspirit Helsinki
Shazz - In the Night
Squarepusher - Hard Normal Daddy
Technical Itch - Diagnostics
The Strokes - Is This It
The White Stripes - Elephant
Verve Remixed
Verve Remixed 2
Wyclef Jean - The Carnival
Daug atlikeju pavadinimu ir man pries klausant nieko nesake. Jei kas patinka, begu i All Music Guide (www.allmusic.com) ir ziuriu skyreli "Similar artists". Arba dar linksma amazon.com susirandi albuma ir ziurai "Users also bought..." Aciu tau dzievuliau uz saule, Lansbergi ir P2P.
Comment
-
Dabar klausau The Roots - Phrenology, atsisiunciau... err.... nusipirkau pries kelias savaites, dar nespejau perklausyt normaliai, bet kol kas atrodo labai neblogai, o daina Seed 2.0 yra sedevras.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė JohnTik vienas gabaliukas, kuri dabar klausau pirma karta (kazkas recomendavo jazz'o forume), nenaujas gabalas, bet mane labai vezha
Deee-Lite - Groove is in the Heart
Taigi sitas daiktas bus Vilniuje si penktadieni "Gravity"BTW
http://www.delfi.lt/news/entertainment/city_beat/article.php?id=4358000
Comment
-
Parašė JeffasParašė JohnTik vienas gabaliukas, kuri dabar klausau pirma karta (kazkas recomendavo jazz'o forume), nenaujas gabalas, bet mane labai vezha
Deee-Lite - Groove is in the Heart
Taigi sitas daiktas bus Vilniuje si penktadieni "Gravity"BTW
http://www.delfi.lt/news/entertainment/city_beat/article.php?id=4358000
O geras
nors pats bandas Deee lite kaipo toks disbanded in 1996... kazi ar verta eit?
Comment
Comment