Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renginiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kaid Rodyti pranešimą
    Pasistatom stadioną, jog ten galėtume pasidaryti kalėdinį miestelį ir futbolas nekaraliautų. Nice
    Pasistatėm stadioną, kuris tarnautų ne tik vasarą, bet visus metus ir visiems žmonėms, o ne tik siauram futbolo gerbėjų rateliui.
    Flickr

Comment

Čia turiu pritarti, nors pats esu futbolinis iki kaulų smegenų, bet stadionas tai ne memorialas futbolui

Comment

Puiku! Man futbolas visiškai nereikalingas, o reikia kuo daugiau kitų renginių, tokių kaip šis ar koncertų.
        Iš pradžių galvojau kam to stadiono, dabar matau kad nauda yra.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
          Manau, kad apie objektų eksploataciją galima kalbėti ir tokiose temose, tam nebūtina kurti naujų temų.
          Aš tik noriu pasitikslinti, kalėdiniai renginiai stadione tai stadiono eksploatacija ar jau kažkas kito?

Comment

Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
            Lengvas testas D&G. Atlikėjas buvęs daug kartų, vidurvasaris, šalia koncertai populiaresnių atlikėjų.

Manau vistiek išparduos per dieną, max per savaitgalį.
            Panašu pardavimai į Robio koncertą juda vangiai, nenustebčiau, kad bilietų bus galima gauti iki pat koncerto dienos

Comment

Vakar pirkau, tai pirmas aukštas iššluotas, o antras jau pusė iššluota. Vip'as neperkamas, bet ir brangu ten
              Русский военный корабль, иди нахуй!

Comment

Working...
              X