Parašė ernissss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Renginiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione
Collapse
X
-
Gal tu geriau neaiškink ką man ir kur aiškint Ta žolė, kaip vienas iš pagrindinių rekonstruoto stadiono elementų, yra įrengta gerai ir auga gerai, ir yra žalia , o kaip yra organizuojami renginiai stadione yra grynai stadiono eksploataciniai klausimai. Rekonstrukcija yra seniai baigta, taškas!!!
- 3 patinka
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąO gal kartais Kylie Minogue? Juk Live Nation organizavo ir pries tai ju koncerta Kaune.
Comment
-
Parašė karolis1993 Rodyti pranešimąO gal kartais Kylie Minogue? Juk Live Nation organizavo ir pries tai ju koncerta Kaune.
Comment
-
Parašė Lašas Rodyti pranešimą
Manau kažkas "didesnio" turėtų būti. Kylie ir kieta, bet ji jau buvus LT du ar tai tris kartus, o čia iš Live Nation kuria intrigą savaite prieš kažką paskelbiant, to dar nelabai yra buvę Duodu kokius 80 proc., kad tai bus Dua Lipa (ji ir prieš porą metų ir buvo Kaune, na bet šiuo metu yra viena iš Top pasaulio žvaigždžių), nu arba dar Justin Timberlake gali būti. Dėl Dua nelabai norėčiau, kad tai dėl jos būtų kuriama tokia intriga, nes man asmeniškai jos koncertas Žalgirio arenoje buvo gerokai nuvylęs
- 1 patinka
Comment
-
Parašė VilniusA Rodyti pranešimąGal čia tik man toks biški nusivylimas, bet ar Timberlake 2024 metais, tikrai A levelio žvaigždė? Bent man, tai mažas nusivylimas.
Įdomu kaip seksis bilietus pardavinėt, ypač, kai kainos nuo 90 eur prasideda.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąKiekvienas žiūri pagal save.
Man geriau koncertai (tikrai nueičiau) nei futbolas (niekad neičiau), aišku geriausia kad būtų viskas suderinta.
- 4 patinka
Comment
Comment