Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renginiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pusvalandį eilėje pabuvau, o prekyba per tą laiką ir pasibaigė
    Русский военный корабль, иди нахуй!

Comment

Parašė liux Rodyti pranešimą
      ar kam nors pavyko bilietus nusipirkti,
      Taip, jau antradienį pavyko

Comment

Taip pat antradienį pirkau, 40 min eilėje užtrukau.

Comment

Parašė Lašas Rodyti pranešimą
          Taip pat antradienį pirkau, 40 min eilėje užtrukau.
          Ilgokai, aš jau 10:08 val. turėjau bilietus bet svarbu pavyko! Gero koncerto!

P. S. neatmestinas papildomas koncertas.

Comment

Parašė jugensas Rodyti pranešimą

Dėkui, taip pat gero renginio Jeigu paskelbtų papildomą koncertą tai labai nustebčiau, visgi reikia nepamiršti, skirtingai nei su Edu, kad po Kauno už kelių dienų bus Justino koncertas Taline, o po geros savaitės Varšuvoje.

Comment

Kaip žmogus, artimas organizatoriui, pasakykite, ar dar daug liko bilietų, ar man verta ryt antrą darbo dieną gadintis
              Русский военный корабль, иди нахуй!

Comment

Parašė liux Rodyti pranešimą

Kaip žmogus, artimas organizatoriui, pasakykite, ar dar daug liko bilietų, ar man verta ryt antrą darbo dieną gadintis
                Nieko bendro su organizatoriais neturėjau ir neturiu tik pažįstamą turiu, kuris turi kontaktų su organizatoriais, tai laaabai minimaliai kažką atskleidė.

Dėl bilietų, tai žinau tik tiek, kad per Pre-Sale negali pagal taisykles paleisti visų bilietų, bet kiek pats mačiau, tai sėdimi visi iškart buvo pardavime, tai rytoj greičiausiai bus tik kažkiek stovimų ir dar turėtų VIP Auksas atsirasti.

O bandyti visada verta Sėkmės!

Comment

Nieko bendro su organizatoriais neturėjau ir neturiu tik pažįstamą turiu, kuris turi kontaktų su organizatoriais, tai laaabai minimaliai kažką atskleidė.

Dėl bilietų, tai žinau tik tiek, kad per Pre-Sale negali pagal taisykles paleisti visų bilietų, bet kiek pats mačiau, tai sėdimi visi iškart buvo pardavime, tai rytoj greičiausiai bus tik kažkiek stovimų ir dar turėtų VIP Auksas atsirasti.

O bandyti visada verta Sėkmės!
                  Be Dua Lipos gal dar kažkas iš A listo žvaigždžių nusimato kitais metais?

Comment

Parašė Lašas Rodyti pranešimą

Be Dua Lipos gal dar kažkas iš A listo žvaigždžių nusimato kitais metais?
                    Kad ir kaip norėčiau žinoti, bet tikrai nieko nežinau :/ Tik pažįstamo gryni spėjimai, bet jokios info neturi. O spėjimai remiantis tuo, kas daro/darys turus. Tai tarp spėjimų Metallica (bet M. Kalnietis minėjo, kad kitąmet stadione nebus 360 laipsnių šou, tai atkrenta), Coldplay kitais metais tik Jungtinėje Karalystėje, turą lyg ir darys Beyonce, bet ko gero dar be šansų. Yra kalbų, kad didžiausią savo karjeros šou, su 300+ koncertų darys Lady GaGa (kažkas panašaus į Taylor Swift The Eras Tour), bet žinant, kad praėjusį kartą Vingyje surinko vos 14000+, tai nežinia, kaip dabar sektųsi, nors lyg ir grįžta jos populiarumas.

Comment

Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                      O aš pagalvojau kas būtų jei tarkim kažkokiu stebuklingu būdu iš World Athletics nukrenta pasiūlymas surengti Deimantinės lygos turą, bet sorry, šio pasiūlymo data sutampa su FIFA langu Kas čia tokiu atveju būtų ? ????
                      Stadionas neatitinka lengvosios atletikos kategorijos, reikiamos Deimantinei lygai.

Beje, gal kažkas žino, ar tie įtrūkimai buvę dangoje, sutvarkyti?

Comment

VISI BILIETAI Į JUSTIN TIMBERLAKE KONCERTĄ STADIONE PARDUOTI - apie 30000 bilietų per išankstinį pardavimą ir apie 10000 viešojoje prekyboje.
                        Paskutinis taisė jugensas; 2024.09.27, 10:45.

Comment

Greiciausiai uzpildytu ir antra toki.

Kam dar reikia bilietu, uz didesne kaina galima rasti cia: https://www.gigsberg.com/concert-tic...ts/show-149654

Ten taip pat pardavinejami ir bilietai i Talino koncerta. Gerokai pigiau. Realiai galetu estam antra koncerta Kaune padaryti, iprate cia vazinet ir bent experiencas bus auksciausio lygio. Nei tam ju Vingio parke, kur garsas nueina i miskus

Comment

Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
                            Greiciausiai uzpildytu ir antra toki.

Kam dar reikia bilietu, uz didesne kaina galima rasti cia: https://www.gigsberg.com/concert-tic...ts/show-149654

Ten taip pat pardavinejami ir bilietai i Talino koncerta. Gerokai pigiau. Realiai galetu estam antra koncerta Kaune padaryti, iprate cia vazinet ir bent experiencas bus auksciausio lygio. Nei tam ju Vingio parke, kur garsas nueina i miskus
                            Estijoje ir Varšuvoje pardavimai gan silpnai eina.

Comment

Estijoje ir Varšuvoje pardavimai gan silpnai eina.
                              Matyt žmonės išrankesni, nes nuėjusi žvaigždė ir yra kaltinamas seksualiniais nusikaltimais.

Comment

VISI BILIETAI Į JUSTIN TIMBERLAKE KONCERTĄ STADIONE PARDUOTI - apie 30000 bilietų per išankstinį pardavimą ir apie 10000 viešojoje prekyboje.
                                Manau jau nebebus diskusijų, kam prioritetą turėtų operatorius skirti.

Aš taip pat antradienį ryte, gana lengvai pavyko, spėju trečiadienį jau tik prastesnėse vietose likučiai buvo likę...
                                Paskutinis taisė Lettered; 2024.09.27, 12:08.
                                Flickr

Comment

Lietuvoje susiformavo 40tukst.+ koncertu myletoju bendruomene? Kuri istikimai eis visur, kas tik vyksta. Gal reiktu kurti kokia asociacija
                                  Paskutinis taisė Sklansky; 2024.09.27, 13:46.

Comment

Nežinau ar į temą, bet kątik pasirodė pirmasis oficialus LIVE iš Jessica Shy koncerto stadione.

https://www.youtube.com/watch?v=UaGQh9Q2mQs
                                    Paskutinis taisė jugensas; 2024.09.27, 12:21.

Comment

Aš irgi labai nustebęs, kad į Timberlaike taip bilietai suėjo ypač matant, kaip kitur jam tuos bilietus pardavinėt sekasi ir kur jis tuos koncertus daro. Mano burbule, tai niekas pavyzdžiui net nesvarstė pirkti bilietų, nes kažkaip neatrodo tikrai kaip labai aktualus atlikėjas 2024. Stipriai klydau pasirodo.

Comment

Parašė VilniusA Rodyti pranešimą
                                        Aš irgi labai nustebęs, kad į Timberlaike taip bilietai suėjo ypač matant, kaip kitur jam tuos bilietus pardavinėt sekasi ir kur jis tuos koncertus daro. Mano burbule, tai niekas pavyzdžiui net nesvarstė pirkti bilietų, nes kažkaip neatrodo tikrai kaip labai aktualus atlikėjas 2024. Stipriai klydau pasirodo.
                                        Man visai nekeista, labiau keista dėl edo ar imagine dragons, kad tiek žmonių atėjo. Beje, iki šiol visuose turo koncertuose visi bilietai buvo parduoti:
                                        https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fo...row_World_Tour
                                        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Man visai nekeista, labiau keista dėl edo ar imagine dragons, kad tiek žmonių atėjo. Beje, iki šiol visuose turo koncertuose visi bilietai buvo parduoti:
                                          https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fo...row_World_Tour
                                          Tai, kad Sheeranas ir Imagine Dragons visur stadionus renka, o Timberleikas arenas. Imagine Dragons va pvz darys Londone 2 koncertus Spursu stadione su 80k, o Timberleikas daro Londone Q2 arena trigubai mazesnej arenoj. Apie Sheerana isvis nekalbu jis Wembley ispardavineja tai cia irgi visai kitas levelis.

Comment

Working...
                                          X