I can't see anything really bad in this thread. Ofcourse there is link to S&B poll, but then you guys should check local language forums of SSC - there are often created threads with links to polls.
And don't mind samot and his stupid jokes - he was already banned few times at this forum. He's tolerated maybe only because of the fact that he takes beautiful photos.
Negerai cia su tom kalbom daros jau. Reiktu nustatyti, kur kokia kalba rasyti, nes anglu+lietuviu=
Pagal ideja visos anglu temos ir pan. turetu buti Café international, bet nereikia pykti, jei viena, kita komentara kas nors paraso lietuviu temose anglu kalba. Galima tiesiog ignoruoti ir tiek. Juk buvo ir anksciau mazu komentaru anglu kalba pvz. temose apie Helios, bet vieni nekreipe demesio, o kiti atsake anglu kalba. Nuo keliu tokiu komentaru juk tema nesugedo. Pavyzdziui as irgi kelis komentarus anglu kalba parasiau lenku forume, niekas nuo to nenukentejo.
Pagal ideja visos anglu temos ir pan. turetu buti Café international, bet nereikia pykti, jei viena, kita komentara kas nors paraso lietuviu temose anglu kalba. Galima tiesiog ignoruoti ir tiek. Juk buvo ir anksciau mazu komentaru anglu kalba pvz. temose apie Helios, bet vieni nekreipe demesio, o kiti atsake anglu kalba. Nuo keliu tokiu komentaru juk tema nesugedo. Pavyzdziui as irgi kelis komentarus anglu kalba parasiau lenku forume, niekas nuo to nenukentejo.
Jo, tiesa. Bet vistiek nelabai malonu, kai ateina pas mus svecias ir liepia nesneketi sudo atsiprasant.
Kagi, varlėda įsisiautėjo kaip reikalas- diskvalifikuoti visus lietuvius užsimanė... Jei kas iš musiškių susikūrė papildomus accountus dėl balsavimo tai tikrai nėra gerai- to šita tema aš tikrai nesiekiau.
Iš kitos pusės KK iš tikrųjų vertas būti galutiniame balsavime ir dėl to jokio nepatogumo nejaučiu.
Bet kokiu atveju, po paskutinio meto įvykių, aš ko gero visai atsisakysiu bet kokios veiklos SSC.
Jei manęs ir taip neužbanins už paskutinį mano pasisakymą varlėdos atžvilgiu...
...
Bet kokiu atveju, po paskutinio meto įvykių, aš ko gero visai atsisakysiu bet kokios veiklos SSC. ..
Aš irgi galvoju apie tą patį Beto rodos ir šitame forume darosi visai smagu atsiradus daugiau narių. Ir jeigu viskas seksis puikiai su forumų suliejimu ir tarptautinio forumo kūrimu, manau tada išviso nelieka prasmės eiti į SCC . Dar maničiau, kad reikėtu boikuotuoti SSC ir nebekurti ir nebeatnaujinti tenai temu. Aiškiai matosi, kad daugumai tenai lietuvių bendraumenė neprieširdies
Žiūriu pora moderatrorių taip pat prabalsavo, nors nėra iš mūsų regiono... Kažin kaip garbieji teisinguolaii sureaguos, jei mainais už lietuvių paramą galutiniame balsavime atsivestume prabalsuoti būrelį lenkų ar turkų Coth, я шучу.
Nors ir prižadėjau sau ten nebepostint, bet vistiek smalsu, ką varlėda dar sugalvos...
Gali buti, kad bus naujas balsavimas, todel taip elgtis butu protingiausia: duoti viena balsa uz kryziu kalna, o kita balsa uz toki objekta, kuris neturi sansu laimeti. Arba, jei neleis balsuoti uz objektus is savo salies, tada paprasciausiai is viso nebalsuoti.
Siaip, gal tai ir nebutu labai grazus elgesys, bet manau visokie pasipute skandinavcikai, bei keli francuzcikai-moderatoriai tikrai elgiasi taip, kad nusipelne tokiu rezultatu.
Comment