Ketvirtadieno rytas einant į darbą. Rankos nušalo, o fotikas kaip mat išsikrovė
Del ranku tai prie salciu jau prastai, greitai susala, nors gal ne visiems
O del baterijos, tai suprantama kad issikrauna greiciau nei prie silto oro, bet.... Zodziu greiciausiai pas pati, jau silpnoka baterija fotike
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Na va, ir vėl šalčiai beldžiasi į Lietuvą, Estijoj jau pūga buvo, Anglijoj 10 cm prisnigo
Per pastaruosius ~20 metų nepamenu tokio atvejo Lietuvoje, kad iš eilės dvi žiemas temperatūra bent vienai dienai nukristų žemiau -25 laipsnių Celsijaus.
Per pastaruosius ~20 metų nepamenu tokio atvejo Lietuvoje, kad iš eilės dvi žiemas temperatūra bent vienai dienai nukristų žemiau -25 laipsnių Celsijaus.
Pernai ir užpernai. Pernai šalčius visi prisimena, užpernai porą dienų Žemaitijoje iki -28 buvo nukritę.
Bent vienai dienai kiekvieną žiemą nukrenta iki -25, bet tai būna ne visoje Lietuvoje, o kokiame nors viename rajone.
Pernai ir užpernai. Pernai šalčius visi prisimena, užpernai porą dienų Žemaitijoje iki -28 buvo nukritę.
Bent vienai dienai kiekvieną žiemą nukrenta iki -25, bet tai būna ne visoje Lietuvoje, o kokiame nors viename rajone.
Nu baaaaaikit... Šalčiausios žiemos Lietuvoje yra Vilniaus ir Utenos apskrityse. Na, ok, tarkim buvo iš eilės dvi šaltos žiemos. Galbūt šalta bus ir ši žiema. Bet kodėl tada žalieji nebetrimituoja apie klimato (tegul ir labai laikiną) atvėsimą?
Žaliesiem turbūt šalta, ir jie jau mintyse galvoja apie natūralius storus kailinius .
O šiaip, toks staigus atšalimas visai ne į naudą, reikia tikėtis, kad per šitas pora dienų duos minus kelis laipsniukus ir sniego, nes -15 be sniego, užėję labai greitai, yra tikras prakeiksmas.
Tas orelis.lt truputį grybauja, nes rodo, jog Vilniuje dabar 0 laipsnių, o realiai yra -9.
Taip, ir aš tai jau nuo pat šios e-svetainės paleidimo pastebiu. Keista, kad mano pateiktuose adresuose praktiškai visada duomenys nesutampa. Bet žinau tik tiek, kad meteo.lt yra oficialus sinoptikų puslapis.
Comment