Pagerbkime tylos minute mano veržlųjį bolidą kritusį nelygioje kovoje su ekstremaliomis temperatūromis... Tesiilsi jis ramybėje tyliame Fabijoniškių kieme...
O aš, tuo tarpu, ir vėl grįžau į viešojo transporto keleivių gretas
Man siandien vienas bendradarbis uzsimine: "zinai, kad tavo saly -30C". As pagalvojau, kad tai buvo kvailas bajeris, bet pasirodo tiesa.
Isties truputi keista, kad toje pacioje klimato zonoje gali buti tokie temperaturu skirtumai. Jei Londone stulpelis kristu zemiau -10C, speju, kad gyvenimas cia butu visiskai paralyziuotas
Tai jau taip. Teko per vienas kalėdas (berods 2002) viešėti UK, tai temperatūrai nukritus iki -5 per visas žinias šaukė būti atsargiems, be reikalo neiti iš namų ir saugotis galūnių nušalimų. Vietiniai pakistaniečiai išvis nežinojo kaip elgtis ir rengtis
Kad sniego nera - teks bruzinti per susalusi gruoda, bent jau vilniuje
O siaip idomu kaip su motule Rusija, neprisuks mums duju ciaupo Galesim sildytis apsikabine kompiuterius. Brr...
Įdomi žinutė vakar buvo Respublikoje: EŽIAI:iki šiol gana šilta buvusi žiema Lietuvoje sutrikdė ežių miego ritmą, jie ėmė klajoti po apylinkes - jei žmonės nesuteiks jiems prieglobsčio, ežiai per šalčius neišgyvens.
Įdomi žinutė vakar buvo Respublikoje: EŽIAI:iki šiol gana šilta buvusi žiema Lietuvoje sutrikdė ežių miego ritmą, jie ėmė klajoti po apylinkes - jei žmonės nesuteiks jiems prieglobsčio, ežiai per šalčius neišgyvens.
isnyks visa fauna per tokius salcius neprigirdys miske zveriu degtine niekas, kaip cirko drambliu
[Taking a wild guess ] Perhaps the Neris in Vilnius is a faster flowing river than the Daugava in Riga? The faster the water flows, the less chance it has to freeze, I *think* But then again I've seen photos of frozen waterfalls, so ...
Comment