Parašė eldas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šalčiai Lietuvoje
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Pradiniu klasių mokiniai gali neiti į mokyklą nuo -20 aukštesnių klasių nuo -25
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Pažiurėjus iš kitos pusės ne taip ir blogai . Bent valgykloje nelaižo dar užšalusios sriubos ar panašiai
Klimato pokyčiai sux
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
kad i univera eit nereiktu per salcius... ;D nors ka as cia... man ir taip dar daugiau nei savaite atostogu likusMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė NedasHammer, kur mokaisi jei nepaslaptis?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė NedasGirdėjau apie neregėtas VDU atostogas... KeistaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Comment
-
Man siandien vienas bendradarbis uzsimine: "zinai, kad tavo saly -30C". As pagalvojau, kad tai buvo kvailas bajeris, bet pasirodo tiesa.
Isties truputi keista, kad toje pacioje klimato zonoje gali buti tokie temperaturu skirtumai. Jei Londone stulpelis kristu zemiau -10C, speju, kad gyvenimas cia butu visiskai paralyziuotas
Comment
-
Parašė JohnMan siandien vienas bendradarbis uzsimine: "zinai, kad tavo saly -30C". As pagalvojau, kad tai buvo kvailas bajeris, bet pasirodo tiesa.
Isties truputi keista, kad toje pacioje klimato zonoje gali buti tokie temperaturu skirtumai. Jei Londone stulpelis kristu zemiau -10C, speju, kad gyvenimas cia butu visiskai paralyziuotas
o lietuviai kruta.. gerai, kad amerikieciai(NATO) jau isvaziavo, butu visiskai susale.. aciau kaip maximoje apsimuturiave salikais ir viskuom juodaodziai apsipirkinejo.. (o tada lauke buvo tik minus 5)
Comment
-
Parašė JohnMan siandien vienas bendradarbis uzsimine: "zinai, kad tavo saly -30C". As pagalvojau, kad tai buvo kvailas bajeris, bet pasirodo tiesa.
Isties truputi keista, kad toje pacioje klimato zonoje gali buti tokie temperaturu skirtumai. Jei Londone stulpelis kristu zemiau -10C, speju, kad gyvenimas cia butu visiskai paralyziuotas"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė techT.y. Zemiau nei -25 laipsniai, nes maziau tai butu -24 ir toliau i pliusa. Beje, kai mazai dregmes, ir tas saltis ne toks baisus, tik, kad kvepavimo takai uzsala.
Parašė HAMMER-32 zada sausio 22-23 bet mum cia nera ko skustis kas Rusijoj daros :O
Parašė Samsungdidziausias saltis buvo Utenoj 1955 metais atrodo per tv sake - 42 COur deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
Comment