tik nlb ka ziema veikt yra... vasara geriau daugiau duotu - uzsieny padirbet ilgiau butu galima na bet gerai, kad baigiam iki svenciu, o va draugai per sventes kala viska...
Man siandien vienas bendradarbis uzsimine: "zinai, kad tavo saly -30C". As pagalvojau, kad tai buvo kvailas bajeris, bet pasirodo tiesa.
Isties truputi keista, kad toje pacioje klimato zonoje gali buti tokie temperaturu skirtumai. Jei Londone stulpelis kristu zemiau -10C, speju, kad gyvenimas cia butu visiskai paralyziuotas
Man siandien vienas bendradarbis uzsimine: "zinai, kad tavo saly -30C". As pagalvojau, kad tai buvo kvailas bajeris, bet pasirodo tiesa.
Isties truputi keista, kad toje pacioje klimato zonoje gali buti tokie temperaturu skirtumai. Jei Londone stulpelis kristu zemiau -10C, speju, kad gyvenimas cia butu visiskai paralyziuotas
o lietuviai kruta.. gerai, kad amerikieciai(NATO) jau isvaziavo, butu visiskai susale.. aciau kaip maximoje apsimuturiave salikais ir viskuom juodaodziai apsipirkinejo.. (o tada lauke buvo tik minus 5)
papildomai auksta dregme tai jauciasi kaip -35 o maskvoj isvis -40 nakty
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
T.y. Zemiau nei -25 laipsniai, nes maziau tai butu -24 ir toliau i pliusa. Beje, kai mazai dregmes, ir tas saltis ne toks baisus, tik, kad kvepavimo takai uzsala.
Tech, -24 > -25. Ir mazesne temperatura reiskia salciau, vadinasi maziau -25 yra -26.
Parašė HAMMER
-32 zada sausio 22-23 bet mum cia nera ko skustis kas Rusijoj daros :O
Negasdink, Hammer. Kaip as i darba vaziuosiu ?
Parašė Samsung
didziausias saltis buvo Utenoj 1955 metais atrodo per tv sake - 42 C
panasiau i ledynmeti, gal tai buvo 955 metai ?
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment