Baisu, ką galiu pasakyti... pažiūrėjau į termometrą, jau -26 laipsnius šalčio rodo.. Kuriu tema, nes manau pakankamai aktuali kiekvienam.. Ar ne? Manau, labai buvo patenkinti tie, kurių mašinos neužsivedė, teko šalti laukiant autobuso ar troleibuso... Taigi, kokie įpūdžiai.. Be to, anot hidrometeorologų šalčiai nesitrauks iki kitos savaitės..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šalčiai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė DzipasStebėjau ir aš šiandien pro langą saugomą eikšelę, tai retas kuris savo jėgom užsikūrė Su virvėm visi vaikščiojo. Beje, kažkaip greit lietuviai pamiršo tuos šalčius, juk beveik kasmet būna tokie, ir kaskart aikčioja, kad niekas nepasiruošę ir pan.
Comment
-
Ką tik žinias pažiūrėjau tai baisu...Benamiai miršta tiesiog gatvėse...Šiandien kol nuėjau iki parduotuvės (apie 80m) blakstienos apšerkšnijo, na gerai kad bent rytoj į mokyklą nereikės eiti, o jus Vilniečius tai išvis užjaučiu pas mus pajūryje šiek tiek šilčiau bet vistiek ne kas..."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
O man nešalta nes aš su fufaika
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
-32 zada sausio 22-23 bet mum cia nera ko skustis kas Rusijoj daros :OMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė EdgaexMaskvoj dabar -33. Prie keleta minučiu gavau tetos žinutę
Comment
-
farbrom
Comment
-
farbrom
Lietuvoj žemiausia temperatūra yra buvusi -42,8 Utenoje prieš kelis dešimtmečius (rods 1956m., bet neesu tikras).
Comment
-
pas mane termometras užšalo rimtai rodo -10 negaliu patikėt. Beto einu šunėką savo į lauką vest išbandysim šaltį ant savo kailio . Pabandysiu nuotraukas padaryti kokias nors
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment