Kas, kas? Jessica Shy. Juk ji garsina Birštoną, ji iš ten kilusi, tai va galėtų ant savo Lexuso užsidėti trafaretą su maršruto kryptimi ir nuvežti pensininkus pas gydytoją, apsipirkti, ir į kapines. O tada namo.
Palyginkite šias 2 nuorodas ir pasakykite - koks nematomas paslaptingai jaukus grožis slypi detalėse. Galiu pasakyti, jog 2 nuorodoje aš eidavau palei tą gatvę prie to objekto namų.
Abejų nuorodų esmė - tranzitinis nusigavimas. T.y. grožis slypi toje paslaptyje kokiu keliu nusigaunama į tam tikras vietas. Pvz. tam mano sekiotam objektui svarbiausia buvo, kad atstočiau, bet jeigu jis mane pradėtų sekti, mane labiausiai domintų, kokiomis gatvėmis vingiuoja jo maršrutas pas mane? Pirmoje nuorodoje - Uzbekistane registruotas vilkikas, riedantis per RU gilumą. Juk ten daug yra kelių, tai vat tas mane ir žavi - KAIP, PRO KUR patenkama į tam tikrus taškus. Juk galima važiuoti taip, o galima ir vat va taip.
O kas atsitiks, jei tapęs Seimo nariu, po priesaikos paimsi krepšinio kamuolį, mestelsi jį prieš savo koją ir tik puuuuuuuum iš visų jėgų į arenos palubes? Suims, išveš Vadovybės apsaugos departamento vyrukai?
Comment