Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Rusų kalbos kabinetas.

O kas yra kaščiunstva pagal Pranckietį?

Comment

fasistavimas?

Comment

Šventvagystė man rodos.
        Liutass, o ką jūs žinote, kokie yra Lietuvos tarpmiestiniai maršrutai?

Comment

kur tarp miestu, gal?

Comment

Nu taip, kokius jūs žinote. O kas galėtų perimti Birštono sav. priemiestinių maršrutų į Siponis ir Puzonis aptarnavimą jei "Kautra" bankrutuotų?

Comment

tai Kaunas centras, o is jo ar i ji tudy-sudy po kitus miestelius vazineja autobusiukai?
              Tai gal jau niekas neperimtu

Comment

Kas, kas? Jessica Shy. Juk ji garsina Birštoną, ji iš ten kilusi, tai va galėtų ant savo Lexuso užsidėti trafaretą su maršruto kryptimi ir nuvežti pensininkus pas gydytoją, apsipirkti, ir į kapines. O tada namo.

Comment

a, tada gerai

Comment

Bet tikrai nesmagu su Žalgiriu atvykusiems žaisti svečiams, kai dziungteli tas brolieris-pirdoileiris jų nenaudai, a ne?

Comment

tai zinoma

Comment

Palyginkite šias 2 nuorodas ir pasakykite - koks nematomas paslaptingai jaukus grožis slypi detalėse. Galiu pasakyti, jog 2 nuorodoje aš eidavau palei tą gatvę prie to objekto namų.

https://www.google.com/maps/@54.9122...oASAFQAw%3D%3D

https://www.google.com/maps/@54.7197...oASAFQAw%3D%3D

Comment

gal asfaltas?

Comment

Abejų nuorodų esmė - tranzitinis nusigavimas. T.y. grožis slypi toje paslaptyje kokiu keliu nusigaunama į tam tikras vietas. Pvz. tam mano sekiotam objektui svarbiausia buvo, kad atstočiau, bet jeigu jis mane pradėtų sekti, mane labiausiai domintų, kokiomis gatvėmis vingiuoja jo maršrutas pas mane? Pirmoje nuorodoje - Uzbekistane registruotas vilkikas, riedantis per RU gilumą. Juk ten daug yra kelių, tai vat tas mane ir žavi - KAIP, PRO KUR patenkama į tam tikrus taškus. Juk galima važiuoti taip, o galima ir vat va taip.

Comment

nu tai kaip ir asfaltas...

Comment

O kas atsitiks, jei tapęs Seimo nariu, po priesaikos paimsi krepšinio kamuolį, mestelsi jį prieš savo koją ir tik puuuuuuuum iš visų jėgų į arenos palubes? Suims, išveš Vadovybės apsaugos departamento vyrukai?

Comment

sanitarai isves

Comment

Negyvą išveš? Tipo, nušautas būsi už tokį chuliganizmą tautos atstovų pastate?
                                    O kas yra soleinikų olajai?

Comment

gyva, tik i ramesne vieta perkels
                                      Lietuvos garbe kokia?

Comment

Tokia vengrų krepšinio komanda, kurios Rytas nesugebėjo įveikti:

https://www.delfi.lt/krepsinis/nauji...engru-69674316

Comment

rytui visada vakaras

Comment

Working...
                                          X