Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Milano dujos Žvengsiu kokią valandą dabar Buvo toks krepšinio klubas iš Stambulo, kuris kažkuriame sezone, matyt dėl rėmėjų, vadinosi būtent taip. Čia galite pasigėrėti jų žaidimu.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BPKAs8qtedg

Comment

meta reklamas, iskarto isjungiau
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

tik tik tik tik, tik tik tik tik (Bikėnai).

Kas čia dabar?

Comment

tiksi likimo laikrodis

Comment

Čia tas svetimų vietų grožis, kurį lengviausia patirti įsidarbinus... tolimųjų reisų krovinių vežimo vairuotoju. T.y. kai gabeni krovinį iš Y šalies į X šalį tranzitu per šalį Z, tai joje sustoji ir gali įsijausti, kaip ten gyvena vietiniai, o tu esi tik svečias ir gali tik akies krašteliu prisiliesti prie vietinių buities. Bikėnai yra kaimas Zarasų rajone. Jei rasčiau patikimą gyvenimo draugą ar draugę, kuri(s) turi mašiną, paprašyčiau, kad pravežtų mane KK nr. 179 atkarpa tarp Degučių ir Dūkšto sustojant nakvynei aikštelėje ties Bikėnų kaimu. Tik tik tik - tai garsas, sklindantis iš tų šlangų, kurių pagalba puspriekabei perduodami posūkio lempučių signalai ir oras - tarp kabinos ir puspriekabės sujungimo mechanizmų tame tarpe. Esu iš arti apžiūrinėjęs prie mano namų atvykusį vilkiką, kuris atvyko vakare, o išsikrauti turėjo iš ryto, tai buvo jau vėlus vakaras ir buvo tylu, o priėjus prie mašinos girdėjosi tas nepertraukiamas, bet paslaptingai jaukus tik tik tik tiktik, tik tik tik tik tik! Galvojau, va tam vairuotojui bus naktis Šnipiškių mikrorajone Vilniuje. O pats irgi svajoju apie tokią patirtį kažkur ties Bikėnais.

Comment

o kabinoje sedynes girgzdejimu nesigirdejo?

Comment

Nea. Tai vat, Bikėnuose gyventi greičiausia neteks, bet kartą gyvenime sustoti nakvynei su mašina gal ir pavyks. Lygiai kaip ir krovinio gabenimas fūra į kokią Šiaurės Korėją galbūt suteiks progą stabtelti nakvynei prie kokio nors Baikalo ežero - ten gi jiems galioja darbo/poilsio režimas - jau vairuotojas mato, kad artėja tas laikas ir pradeda dairytis, kokioje aikštelėje čia sustojus...

O čia gerai mūsų kaunietiškas b(r)oileris tarsi šaltu dušu nupurtė tą raudoną žvaigždę? Aišku, kažkiek siaubinga pagalvojus, ką turi išgyventi varžovai, kai jiems paskutinę sekundę taip įduria ir ošia arena, kaip neapsižliumbti taip prasileidus dvitaškį...
                https://www.facebook.com/watch?v=1093513739096984

Comment

Praso registruotis

Comment

O sutinkate, kad pavojingiausia vieta visame Kaune yra jūsų namai?

Comment

Taip

Comment

O kas ten blogo gali atsitikti?

Comment

Bet kas

Comment

2017 m. pavasarį ir birželio pradžioje, kai mokslo metai nuėjo į pabaigą, mėgdavau Vilniaus autobusų stotyje išlydėti UAB "Vlasava" reisą į Palangą 13:20. Tai kai ten tas ilgas 54 vietų violetinės spalvos Volvo autobusas tratindavo įjungęs variklį, aš jau galvodavau , kad va tuoj bus "PŠŠŠPT" (užvers duris) ir "oj verks tie turginiai, o oj bliaus iš nevilties". Kodėl ir apie kokius "turginius" šneku?

Comment

Kurie išvažiuoja?

Comment

Taigi autobusai iš Vilniaus į Palangą išrūksta pro Gariūnus, pro tą sankryžą, kurią pėsčiomis kerta tie turgaus prekeiviai. Jie vargšai, vargsta prekiaudami skudurais, o čia pro tą sankryžą pratratina prašmatnus 54 vietų autobusas į Lietuvos vasaros sostinę. O tie turginiai neišgali susikrapštyti bilietukui į Palangą ir yra priversti gailiu žvilgsniu akimis palydėti tą iš Vilniaus išdumiantį masingą autobusą. Nebent, kaip sakote, jie daug turtingesni už visus tuo autobusu keliaujančius žmones, kurie atostogoms Palangoje pasiėmė greitąjį keditą... https://www.google.com/maps/@54.6593...oASAFQAw%3D%3D

Comment

O tai ten ne kaimiečiai prekiauja, kurie vakare irgi kažkur išvažiuoja?

Comment

Ai, nu gali būti ir taip, bet ne į Palangą gal?
                                    O kokį žodžių junginį aš kažkuomet išgirdau kaip kosposyla? Kokia tai gali būti kalba ir apie ką?

Comment

O is kur tu zinai, is kur tie prekiautojai?

kosposyla - Kubilius kosmoso vadovas?

Comment

Nežinau, tik svarstau. Man rodos taisyklingai būtų господ сила. T.y. čia vienos šalies futbolo rinktinės palaikymui sukurta daina, matyt autorius norėjo pasakyti, kad Viešpaties galia ir valia padės jiems laimėti mūšį sporte.

Comment

Rusiškai?

Comment

Working...
                                          X