Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jiems nieko tokio

Comment

Čia ta kaimynė, kurią vadindavau Shy, galėtų atsakyti, ji savo firmoje specializuojasi šioje srityje. Turiu emailą darbinį jos, gal nusiųsti paklausimą, pasakyti, kad domiuosi, prisistatyti, kad esu buvęs jos kaimynas ir tuo pačiu paklausti, kodėl ji nesisveikindavo su manimi praeidama, kai stovėdavau atsirėmęs į to namo sieną?

Comment

Aišku paklausk

Comment

Kodėl man 10 klasėje galvoje painiodavosi tikriniai daiktavardžiai Melaika-Ivanka?

Comment

Ne tokie jau ir tikriniai

Comment

Tikriniai tai tai, kas rašoma iš didžiosios raidės - asmenvardžiai, vietovardžiai... Melaika tai mokinys (iš paralelinės klasės), o Ivanka - kažkas iš Donald J. Trump aplinkos.

Comment

O Vanka-Vstanka?

Comment

Gal iš Vatikano bus?

O kaip manote, ką kaimynai galvoja kur aš jau 9 mėnesį dingęs? Greičiausiai arba pašauktas į kariuomenę arba uždarytas į durnyną (vienas kaimynas yra paklausęs atvirai ar turiu "baltą bilietą")? Kokias dar mano netikėto pranykimo versijas gali kelti?

Comment

Toks žaisliukas
                    https://m.skelbiu.lt/skelbimai/neval...-56528265.html

kaimynai nieko nemano. Jiems giliai px kiti

Comment

Kas čia niūriai nepagrįsto buvo? jastas grio ja janouka, onou griat myhou odey vodavoda, ykan myjė-ėn,

Comment

Kad kometa tuoj bliaus i žemę?

Comment

Čia kaime pas mus, kai Sūrikas smulkino pievą su Dumalaku mano močiutės pusseserei, tai per lietų su striuke ėjau pasižiūrėti, o močiutė gan greit atėjo manęs ieškoti ir parsivesti namo, tipo tas Sūrikas - jaunas ir nepatyręs traktoristas, dar užvažiuos ant manęs. Bet aš tikrai pakankamai toli nuo jo stovėjau, man rodos net nebuvau įžengęs į jo smulkinamą lauką, stovėjau dar kažkiek iki jo. Tikrai gi neidavau taip artyn, kad ant manęs užlėktų.

Comment

Jaučiu jis ten girtas dirbo

Comment

Jeigu manęs nepervažiavo, reiškia blaivus. Juolab, močiutė jo iš namų negalėjo matyti dirbančio, tik atėjusi prie stovinčio manęs pamatė aną.

Tiek tos mano kaimynės, kuri dirba logistikoje (kur nesisveikindavo), tiek mano buvusios klasiokės Herpijos himnu laikau pačią kvailiausią dainelę pasaulyje. Kokią?

Comment

Dvi vištelės?

Comment

Neberandu lietuviškos reklamos versijos, tai teks tenkintis latviška: https://www.facebook.com/watch/?v=962878203757864
                                  Reklama su tokiu pat vaizdeliu buvo rodoma tą 2015 m. rudenį per TV3, kai atėjau į mokyklą, kur be manęs atėjo ir ta naujokė Herpija. Ji gėdydavosi savo vardo ir prašė ją vadinti Sandra.

Comment

Sandra jau geriau, bet irgi total košmar

Comment

Na kaip, neapsivėmėte paklausęs reklamos? Lietuviškai, atsimenu, skambėjo kažkaip "Augsim džiugūs, narsūs ir linksmi. Mus lydės draugai spalvoti". Tai vat, žiūrėdamas šią reklamą mąstydavau apie Herpiją, kad ją gal irgi lydi "draugai spalvoti" (tik jau rimtesni, t.y. narkotikai).

Comment

Reklama baisoka, o herpija narkomane? Vis dėlto savo vardo

Comment

O tai kaip sakote, ar tuo metu 15-metė Herpija vartojo maisto papildus VitirON kids?

Comment

Working...
                                          X