O žiūrėkite, kol buvote dingęs, aš pamažu ėmiau liūze vadinti ir jus (nes kai pirmą syki paklausiau, kas yra Liūzė, jūs iškart paklausėte, ar tai ne apie jus). Tačiau šį terminą dar būdamas pirmoku prilipdžiau vienam keistam dariniui, pamatęs jį per vieną juokingų vaizdelių laidą. Koks tai objektas? Galiu pasakyti, kad išsigimimo jam pakanka.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Taigi buvo kažkur tokia antraštė: Eurolygos savaitės MVP - Žalgirį pražudęs Manuchar Markoišvili.
https://www.tv3.lt/naujiena/sportas/...hvilis-n584668
Beje, juokinga buvo, kai tas Gruzijos premjeras ar kas ten, nu kur kažkas čia forume rašė, kad panašus į Arvydą Sabonį, kaip jis pakomentavo apie lietuvių norą įvesti sankcijas jo šaliai ar keliems oligarchams: "Juokinga!".
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jei žmona sveria 400 kg, tai čia kilnojamas ar nekilojamas turtas jau bus?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Čia kai 2011 m. spalio 10-11 d. dėl Pramonės g. esančios geležinkelio pervažos remonto 67 autobusas į Mickūnus važiavo apylanka. Pirmąsyk apie tai sužinojau tik 2014 m. vasarą. Tuo metu vietos, per kurias buvo kreipiamas tas maršrutas, atrodė baugios, tolimos ir nežinomos. Ištrauka:
2011-10-10 - 10-11 – dėl geležinkelio pervažos Pramonės g. remonto darbų maršrutas laikinai išskaidytas į du maršrutus: Kalno g. – Naujoji Vilnia (trasa: Kalno st., Kalno g., Uosių g., Šiaurės g., Dūmų g., S.Batoro g., Pergalės g., Parko g., Linksmoji g., Pramonės g., st.Naujoji Vilnia) ir Parko g., – Mickūnai (st.Naujosios Vilnios žiedas, Parko g., Pergalės g., krašto kelias 106 „Naujoji Vilnia – Paneriai“, krašto kelias 101 „Vilnius – Šumskas“, rajoninis kelias 5224 „Mickūnai – Skaisteriai – Sadūniškės“, Skaisterių g., rajoninis kelias 5224 „Mickūnai – Skaisteriai – Sadūniškės“, Mokyklos g., Vilniaus g., st.Mickūnai.
Tai tuomet aš paįsivaizdavau, kad ta apylanka važiavo toks pat Vanhool markės autobusas, kaip šio straipsnio pradžioje:
https://tinklarastis.nvtka.lt/entuzi...-mickunai.aspx
Tai viena iš apylankos kelyje esančių gyvenviečių - Sadūniškės, pavadinimo skambesys man labai priminė kažkokią dainą švedų kalba, kurioje skambėjo tekstas, panašus į mano užrašytąjį.
Comment
Comment