Zmona darbe, o as tai su pradegustuota klausa, man normaliai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Todėl, kad, net jei tokius ratlankius esu kažkur matęs ir seniau, pirmąsyk rimčiau dėmesį į tokį ratlankių stilių/dizainą atkreipiau, kai važiavau su Šalčininkų autobusų parko autobusu ir tą autobusą, kurio ratai buvo papuošti būtent tokiais gaubtais, vairavo vairuotojas, kurio pavardė buvo Judelo (parašyta ant bilietuko). Beje, tokius ratlankius gali pamatyti, ne tik ant autobusų, bet ir ant sunkvežimių (gal net dar dažniau).
Comment
-
Traktorius DT-75, gamintas Volgogrado traktorių gamykloje. Su šituo dirbdavo ir Vacys, kurį visad prisimenu paklausęs graikiškų dainų. Kol nežinodavau jo pavardės, su močiute aptarinėdami kaimo reikalus, sakydavome "Nu tas ponas, kur su vikšriniu traktoriumi".
O dėl miesto, taigi neprisimenate, kaip dėjote postą "Volgogradą pervadino Stalingradu". Dar foto buvote įdėjęs, maždaug "jau prasideda blogiausia".
Comment
-
Atsimenu, kaip tas jo dirbamas laukas, lyginant su keliu, buvo tokioje kaip duobėje, tai kai jis iš jo turėjo išvažiuoti į kelią, reikėjo daugiau traukos jėgos, tai tik iš kažkelinto karto išnėrė į kelią, tai kai visas sujudėjo, aš mintyse pagalvojau, lyg jis sakytų "Sumušu, sumušu!" T.y. jo vikšrai žvyrkelyje palikdavo daug duobučių, kurias išmušdavo ant jo važiuoklės esantys dantukai. Kai kažkada paklausiau jūsų, ką sumušė Vacys, jūs bandėte spėti, kad rekordą. Nepataikėte.
Va čia ta vieta, ties kuria Vacys prasimušė, prakirto sau išvažiavimą iš žemumoje esančio lauko į aukščiau esantį kelią, o vėliau, riedėdamas link savo namų, sumušė, suvarpė visą žvyrkelį savo vikšriniu traktoriumi: https://www.google.com/maps/@55.1069...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Manau, jog gyvas. Gi kelios dienos prieš jums sugrįžtant rašiau, kad esu apskaičiavęs ir darau prielaidą, kad jis gali būti gimęs 1970 metų rugpjūčio gale arba rugsėjo 1 pusėje.
O tas pirmasis ratas, jis yra baltarusiško tipo, man nuo to jo dizaino, vos jį pamačius iškart padvelkia ta šalimi, berods čia jų gamintojo MAZ firminis kalpokas. Jis toks pro tas skylutes lyg šypsosi, bet tuo pačiu turi ir to baltarusiško rūstumo.
Comment
-
O žinote, kas čia taip gražiai nušienavo pakeles palei pagrindinį kaimo kelią?
https://www.google.com/maps/@55.1061...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVacys?
o jei evropa nemoketu, tai ar kaimiečiai vistiek sienautu, ar butu gerai taip, kaip yra?
Kas yra Aula-Magna (pagal mane)?
Comment
Comment