Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pasiekėme gražų jubiliejų - 300 puslapių! Jei pasiskaitytumėte temos pranešimus nuo tada, kai joje įsitvirtinau kaip vienvaldis prelegentas - maždaug kas du puslapiai pradės atrodyti, kad kažkur tai jau skaitėte. Kas du pranešimai pastebėsite, kad netgi temos lieka tos pačios, tik aprašytos kitokiais žodžiais. Verta paminėti, kad po traumingo persikraustymo praėjusią vasarą, nežymiai sumenko mano pranešimų, kuriuose baisiuosi keleivių kontrolieriais, skaičius ir kiek išaugo susidomėjimas įslaptintos informacijos rūšimis ir apsauga nuo "nulaužimo".

Nors Tomas L. Liūts dar neatsibudo iš žiemos miego, pateikiu jam 10 klausimų testą ne atestatui. Tiesiog savo malonumui atsakyti į šiuos 10 klausimų. Jei iki to laiko į juos atsakys kas nors kitas, tai bus palengvinimas, nes atsakymai bus lengvai atspėjami/pakartojami.

1. Kas Vilniuje, Antakalnio mikrorajone nuolatos skalbia, tarkuoja KET pažeidėjus, dirbančius paprastus žmogelius ir kartais - pačius nekompetentingus policijos pareigūnus?
    2. Ką man sakė Mosėdis?
    3. Kam L. Kasčiūnas sudaužė širdį, kreipdamasis į teisėsaugą ir taip pridėdamas jam 0,5 metų kalėjimo už buvusio KAM ministro pavadinimą naciu?
    4. Kokios dar asociacijos kyla pamačius skaičių "0,5"?
    5. Kokia valstybė netiesiogiai (per senelį) prisideda prie mano galimybės keliauti po Lietuvą tarpmiestiniais maršrutais?
    6. Per kokių šalių teritorijas tranzitu būtų gabenamas krovinys iš Lietuvos į Iraną sunkvežimiu?
    7. Mėgstamiausias dušmanų ir ajatolų valgis (mano spėjimu)?
    8. liutass tikrasis vardas realiame gyvenime?
    9. Kokiais dviem panašiai skambančiais žodžiais vadinu "Žalgirio" arenoje per krepšinio rungtynes skambančios sirenos garsą?
    10. Kas yra paštetas?

Comment

O kaip elgtis su savo draugu po tokio akibrokšto: jis po ilgų draugystės metų apsivedė su savo drauge ir ji ištekėdama paėmė jo pavardę, tačiau tapo ne -iene bet -ė. Koks rimtas vyras leistų savo žmonai taip tyčiotis iš kalbos? Aš suprantu, kad tai įteisinta, dabar tokia pavardžių daryba ant bangos, bet... Pilnai sutinku su Aleksio, kur jis sakė, kad pavardės galūnė -ė vietoje -ienė yra vatnikizmas. Kaip man toliau su tokiu "žmogumi" bendrauti, kaip į jį žiūrėti kaip į normalią planetos civilizacijos dalį, kai taip debiliškai iškraipomos moteriškos pavardės? Kokiais smetoniniais ar Donelaičio būrų laikais visos ištekėjusios moterys būdavo -ienės ir nebūdavo jokių išsidirbinėjimų su trumpinta galūne -ė. Čia tas efektas, kai kiekviena karta gyvena ekonomiškai geriau, tai neturėdama kur dėti energijos prisigalvoja tokių kalbos darkymo nesąmonių? Gal jaunai kartai ta pavardės galūnė -ienė skamba kaip kokios senos bobutės pavardė ir todėl yra nepatraukli? Kaip sakė vienas pažįstamas vairuotojas - kiekvienas žmogus iš proto kraustosi savaip.

Comment

Jei Aleksio būtų tamstos sutuoktinis - kokia būtų jo pavardė?

Comment

Tai tikriausiai jis liktų su savo mergautine pavarde - Saposnikov, o aš irgi pasilikčiau su savo. Kai pora tos pačios lyties, sveikiausia būtų abiems likti su savo pavardėm, na nebent partnerį garbini labiau nei Dievą, tada taip - iš visiško nusižeminimo jam, galima pasiimti jo gražiau skambančią.

O dabar kviečiu visus trankiai atšokti šį 300 psl. jubiliejų su melodija, kurią užrašiau remdamasis iš mamos kompiuterio nugirsta berods ABBA daina švedų kalba (pavadinimo nepasakysiu), tik pagal savo sukurtus žodžius:

Nalčia, Dalčia Kaščia ryna nhioslė enė ai ai tzū!
          Gūščią, Kriščią, Liūzią ant en vū!
          Slūcha, Skūcha, Mūchta, Kūcht... Pr-ram, pr-ram, pram!

SOM-BLION! Šlovė Vilijai, Šlovė Virginijui Jonava Silkevičiui! Ir paštetui su palendrica taip pat!

Comment

Working...
          X