Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Galėtų palikti tau gyventi.

Comment

Atominėje elektrinėje? Bet tai kaip kažkada kažkokios interneto svetainės meniu juostos apačioje, kur ten kažkas su slapukais ar pan., buvo toks dalykas parašytas: "Pranešimai (Atom)". Tai jei angliškai žodis "Atom" reiškia pranešimą, tai atominė elektrinė išvertus į teisingą kalbą reiškia "Pranešimų elektrinė", o branduolinis (atominis) smūgis - tarsi žinutė kariaujančiai priešo šaliai, maždaug, jei neklausysite mūsų, tai gausite tokį "pranešimą" ant savo žemės.

O ir šiaip daug kas Lietuvoje pasikeistų priėmus šiuos 3 naujus teisės aktus:

1. LR Pažinčių įstatymą (numatant apsaugą nuo ghosting`o besipažindinantiems ir įsteigiant Valstybinę pažinčių biržą)
      2. LR Sentimentų įstatymą (esmė - buto savininkas neturi skubėti išnuomoti buto naujiems žmonėms vos išsikrausčius ilgamečiams senbuviams, nes prieš tai gyvenęs asmuo labai prisirišo prie namų ir jų aplinkos, kad bet kada praturtėjęs galėtų sugrįžti ten pat)
      3. LR Prieglobos beviltiškiems žmonėms įstatymą, kuriuo būtų skelbimai konkursai asmenims, kurie įsipareigotų neterminuotai priimti pas save gyventi tokius jokių pajamų negaunančius, bet gyvenimu džiaugtis norinčius asmenis patinkančioje šalies vietoje.

Jų tekstų šiuo metu dar nė nepradėjau kurti, bet panašu, kad viską turėsiu surašyti pats (nebent atsiras norinčių padėti - PM), tuomet teikti Seimo kanceliarijai, kad imtųsi jį svarstyti. Gal šias 3 sritis būtų įmanoma apjungti į vieną teisės aktą, jis aišku aktualus turbūt man vienam, bet manau, daugiau pavienių žmonių, kuriems šie vargeliai nesvetimi, gal irgi kažką padėtų išspręsti.

Comment

Kandidatuok į Seimą, kitaip nieko nebus.
        -

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą
          Kandidatuok į Seimą, kitaip nieko nebus.
          Idėja gera, bet pagal savo požiūrį į n gyvenime mus supančių sričių, neįsipaišau į jokios šiuo metu veikiančios politinės partijos rėmus. Mamai vis labiau pradeda patikti Nacionalinis susivienijimas, nes pasisako prieš masinę imigraciją, dabartinis jų parlamentaras Vytautas Sinica yra įsteigęs šiuo tikslu dirbančią grupę. Bet man nepatinka, kad savo 2024 m. rinkimų programoje tai, kas susiję su LGBT, pavadino "ideologija" (nors pats teoriškai šiai bendruomenei priklausau, tačiau nenustoju žavėtis šalimis, kuriose už tai baudžiama įkalinimu iki gyvos galvos - po mokyklos pats norėjau išvykti į vieną jų), paskui nepritariu tam, kad jie pasisako UŽ visuotinį šaukimą. T.y. jiems lengviau tikėti, kad mus iki 2030 m. 100% tikrai užpuls, negu kad gal to ir nebus. Na ir, nors viešumoje daug straipsnių apie tai nerasi, bet ta 9 mėn. tarnyba kažkam gali ir pagadinti gyvenimą - toje maroziškoje aplinkoje išmoksi keiktis kalba šalies, kuri gi jau tuoj tuoj mus puls. Nu gi Čekuolis Algimantas kažkurioje savo laidoje "Popietė Su Algimantu Čekuoliu" kokiais 2015 m. minėjo, kad Putinas bijo NATO, žino, kad negali pasilyginti savo pajėgumais, todėl nepuls aljanso. Ir astrologė Palmira Kelertienė irgi kažkuriuo laikotarpiu sakė, kad purtino (kaip sako liutass) horoskopas yra nesuderinamas su pasikėsinimu į mūsų valstybingumą). Man tas jau negresia, nes mane atkabino, kai atrankoje sužinojo, kad kreipiausi į psichiatrą, nes varinėdamas sekioti klasioką prie universiteto, praeidamas pro stoteles ir matydamas, kad kažkas kažką paima su mašina taip pasityčiodamas iš likusiųjų, kurie neturi pas ką taip paprašyti, kad susitarus paimtų - ir nus`baigdavau nuo pavydo. Aš jei būčiau Seime, įdomu, ar apsauga man sulaužytų, jei vieną dieną į Seimo posėdį atsineščiau krepšinio kamuolį, ir baigęs sakyti kalbą nuo tos centrinės tribūnos, į kurią žiūri kiekviena seimūno vieta, paėjęs metrą du į šalį, mestelčiau tą kamuolį prieš save ir su dešine koja iš visų jėgų nuspirčiau jį į arenos (t.y. Seimo salės) palubes? Jei sudaužyčiau kokį stiklą ar iškalčiau kokią liustrą, jaučiu gerai nesibaigtų tokie paišdykavimai... Tai lieka galimybė nebent išsikelti pačiam - bet kas norės už mane balsuoti, jei pagooglinęs mane ras šitą Dumalako šudstraipsnį: https://www.lrytas.lt/bustas/nekilno...oogle_vignette. Gal kažkam toks mano požiūris į taisykles ir patiks, bet ko bijau, tai ne tik gauti pirmąją gyvenime administracinę baudą nuo keleivių kontrolės, bet ir į snukį nuo kokio naminių gyvūnėlių mylėtojo. Reiktų pasikeisti pavardę, bet tą padarysiu tik tuomet, kai mano mamos jau nebebus, nes nenoriu, kad ji mane matytų kaip mane rodo per TV, nes jai bus GĖDA, jei kažką nusišnekėasiu (nors iš Lietuvos gal tik kokie 10 žmonių žinos, kad čia jos sūnus), bet čia mano mamos vaikystės traumos nuo mažens, kai ji gėdydavosi savo mamos, kuri norėdama nusiraminti, po šiuo svetimu daugiabučio balkonu https://www.google.com/maps/@54.7177...oASAFQAw%3D%3D sodino gėles ir visi kieme žaidžiantys jos draugai iš aplinkinių namų matė šį veiksmą.Tai čia toks užburtas ratas gaunasi - mylimiausios partijos neturiu, savarankiškai keltis bijau nes kažkas atkapstys mano pavardę, pakol mama gyva kažkur išgarsėti bijau, nors norėčiau. Būčiau vieno klausimo politikas, kaip kad Antanas su savo vaikišku šampanu.

Comment

Tai žiniasklaidos plaikymą jau turi.
            -

Comment

Jo, aš parašiau būtent Dūmalakiui, nes jis mėgsta rašyti apie Vilniaus miesto problemas ir kitas negeroves, tad pasiūliau jam įdomią temą. Kaip ir su netarifinėmis stotelėmis ar tai, kad duomenys apie keleivių kontrolierių surašytus protokolus nepersikelia į viešą žemėlapį. Bet jis išleido straipsnį, nes pasiūliau tokią daug supriešintų skaitytojų pritraukiančią temą, ko jam ir tereikia, neaišku, ar jis pats namuose neaugina katino ir ar nesielgtų analogiškai.

Be to, labai bijau pralaimėjimo - t.y. kandidatavai, paviešinai savo gimimo datą, biografiją ir... neišrinko tavęs, nepraėjai prie lovio, nepaėjo varkė, kaip jaunimas sako. Tačiau tavo duomenys VRK tinklapyje liks kabėti amžinai. Nesėkmės Seimo rinkimuose metu tavo himnu galėtų būti ši Valensijos sirena - paklausykite, kaip tarp 2:39- 2:43 sek. ji nupypsina pralaimėjusią komandą lauk! Galėčiau klausyti šio ausiai mielo garso visą dieną. Bet va jei tokia sirena skambteltų man rinkimų naktį, kai sužinočiau, kad tikrai nepatenku, kuomet lieki pirmas ar šimtas pirmas už brūkšnio - tikrai nesmagu

https://www.youtube.com/watch?v=VaUAC2ZNDZg

Nusistatom video ties 2:39 min., pasigarsinam garsiakalbius iki max ir klausom - PLLLLLLLLLLLLLLPT!

Comment

Va o čia finalinė sirena lietuvius tarsi išvežė į ligoninę (2:48-2:51 min.).

https://www.youtube.com/watch?v=5hfloG1OfMM

O štai čia... nu fantastiškas klipas, bet aš geriau rinksiuosi ANTAA. Įdomu, kodėl kiti mano klasiokai visi jau kažkur kažką veikia, tik aš vienas nieko nedirbu?

https://www.facebook.com/MAXIMALT/vi...21057160320095

Comment

Dar nuo pradinių klasių girdėtą sąvoką prisiminiau, ir toks juokas paėmė, kad paklausti prieš gulti eidamas net užsinorėjau:

Kas yra tos aIPyyyy technologijos? Kaip taisyklingai?

Comment

Working...
                  X