Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

1. Jis visaip išsisukinės, neduodamas savo kontaktų, likdamas tik internetiniu žmogumi. Kai kviečiau atvykti į Vilnių, teigė jog bijo rytfanių, atimsiančių jo būgną. Kai pasisiūliau atvažiuoti į Kauną pas jį - sako, kad gyvena skurde ir nieku neina. Taip pat - slepia savo vardą bei pavardę.
    2. Mane iš tiesų nuvylė, kad taip trumpai pabūna ir vėl iškalamas lauk. Tiek asmeninėse žinutėse, tiek viešai jam sakiau, kad nerašytų geopolitinėse temose ir negąsdintų karu, tačiau jam vienodai šviečia, jos jo žodžiais, jis tiesiog "pasidalina" informacija. Jam tas pašalinimas - vieni juokai, o man - traum. Aš taip tikėjausi, kad gerai pakliedėsime, o jis prisidirba ir jam vienodai. Moderatoriai irgi nesugebėjo atjungti jo nuo geopolitinių temų, nors ne kartą prašiau jį paliuosuoti, nes jose jis neįneša nieko naudingo, tik skleidžia dezinformaciją.
    3. Vadovaudamasis tuo, kas išdėstyta aukščiau, s t a b d a u Tomo Liūtso KA galiojimą su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Perlaikyti naujo nebus įmanoma. Iki gyvenimo galo. Būsiu griežtas, nes net savaitės nesugebėjo išbūti neprašęs pranešimo, kuriame viduriuojamo dėl karo.
    Attached Files

Comment

O kur rasti daugiau bendraminčių, su kuriais galėčiau diena iš dienos, valandų valandas aptarinėti tas rungtynes su Makedonija? Manau, kiekvienas 2011 m. sąmoningo amžiaus buvęs lietuvių žmogus atsimena, kur buvo ir ką veikė tą vakarą, kai pralošėme.
      Ir ar galima laikyti mane nenormaliu už tai, kad mane domina, kaip sekasi gyventi tai buvusiai keleivių kontrolierei Teciai Siliuk?

Comment

Šita daina turėtų skambėti

https://www.youtube.com/watch?v=A4C9nDe_400

šitam forumo nariui:

https://www.miestai.net/forumas/member/3464-aleksio

Tik vietoje "ar galiu tave pakviesti šokiui paskutinį kartą" reiktų pakeisti į "ar galiu tave pakviesti asmeninei žinutei paskutinei"? Nes įtariu, jog sugrįžus, įžeidinėjimai tęsis toliau, tad ilgametis forumo narys bus pasiųstas į amžiną nebūtį iki gyvos galvos. Visgi, galimybių išsigelbėti jam dar yra, tereikia nustoti gerti alų, kreiptis į psichiatrą dėl schizofrenijos (jei jis prisirašęs prie Centro poliklinikos ir ten būtų nukreiptas į Dienos stacionarą Vytenio filiale, prie užsiėmimų prisijungčiau ir aš) bei skubiai inicijuoti derybas ant Dariaus ir Girėno gatvės viaduko per geležinkelį, Vilniuje, kurioms tarpininkaučiau aš ir radijas.

Comment

Nesu aršus nei vienos partijos rėmėjas, (tik nekenčiu tų, kurie džiūgaudami prileido bulbašų IT agentų, kurie tarsi užteršė Lietuvą su savo rusų kalba), tai žinote, kuomet naujieji politikos išsišokėliai (kaip kad makedonai Eurobasket2011) "Nemuno Aušra" pateko į Seimą, o štai La!svės partija šioje kadencijoje nebeturės nei vieno atstovo parlamente, man tokia asociacija, atleiskite už palyginimą, bet taip piktdžiugiškai juokiausi, kad laisviečiai tarsi paskendo, užtroško nemunoaušrinių bezdaluose. Laisviečius daugiausia remia veržlus Vilniaus jaunimas - tie paspirtukininkai, dirbantys ofisų planktonais, dievinantys sėdmaišius darbovietėse, geriantys kavą iš vienkartinių indelių. Praktiškai tai mano amžiaus karta, bet aš su jais nesitapatinu. Aušriečių elektoratas - tipinis nuošalaus Šilalės r. kaimo gyventojas, gyvenantis iš invalidumo pašalpos, tačiau nelegaliai dirbantis prie statybų, žinantis iš kur gauti kontrabandinių cigarečių, o pranešinėjančius apie neleistinose vietose užklijuotus skelbimus apie dingusius naminius gyvūnėlius vadinantis skundikais. Bet tikrai faina, tarsi tie šaltibarštininkai sako "O fūūūūūū, nu mes dūstam, duokite mums deguonies kas nors!", Socdemai, neformuokite koalicijos su "Nemuno aušra", kas čia dabar - buvome tokie jauni veržlūs, o dabar esame išstumti iš Seimo ir mūsų vietas užims rudmarškiniai fašistuojantys trydeniai.

Comment

PREKYBINĖS-EKONOMINĖS GEOGRAFIJOS PAMOKĖLĖ SU KRISTUPU P.

Naršydamas po Vilnių per GSV, Metalo gatvėje pamačiau pilna išrikiuotų krovininių mašinų (kaip žinia, ten yra muitinė). Mano dėmesį patraukė vienas itin naujas vilkikas mėlyna kabina, kurio valstybinis registracijos numeris kairėje pusėje nors ir turi tą mėlyną juostelę, tačiau yra kažkokie raudonai-geltoni motyvai. Priminė vienos iki skausmo lietuviams pažįstamos šalies vėliavos spalvas. Pasižiūriu iš galo - ogi tikrai makedonas - tel. numeriai, šalies trumpinys. Prisimenu, kaip dar kokiais 2009 m., kai su mama kartu eidavome į parduotuvę, toje mažytėje Maximoje ant Rygos-Taikos g. kampo esu lentynose matęs kopūstus: kilmės šalis - Makedonija. Prieš kokiu pusę metų, naršydamas Vikipedijoje, skaitydavau straipsnius apie Lietuvos ir kiekvienos kitos šalies santykius. Straipsnyje apie LT-Šiaurės Makedonijos santykius, atradau, kad Lietuva iš jų daugiausia importuoja valgomąsias daržoves ir kai kuriuos šakniavaisius. Taigi, pagooglinu, kuo užsiima ta gale ant mašinos nurodyta kompanija "Oreprom". Akurat, šaldytų daržovių [auginimu] (ir) pervežimu! T.y. čia ne šiaip atsitiktinė pervežimui pasamdyta kompanija, bet kažkoks koncernas, kuris tiek augina tas daržoves, tiek užsiima jų išvežiojimu po pasaulį. Panašiai kaip mūsų VIČI - tiek gamina maisto produktus, tiek turi savo vilkikų parką su gerai atpažįstamais logotipais, kuriais išekspedijuoja produkciją. Viskas lyg ir atitinka - puspriekabė, kaip priklausytų maisto produktams - šaldytuvinė, numeriai tos šalies, iš jos būtent daugiausia importuojame šiuos produktus. Belieka tik išsiaiškinti, kaip ten muitininkai iškrauna, apžiūri, pasveria... ir kaip tie kopūstai iki kiekvienos mažiausios Maximos nukeliauja - gal pasilieka tuose sandėliuose ir iš ten išplatinami mikriukais? Ir, įdomu, tas makedonų fūristas, išsikrovęs produkciją, atgal į savo šalį visą kelią važiuos tuščias? Kadangi jų kompanija užsiima tik savo produkcijos pervežimu, gauti kitos rūšies krovinį būtų naivu (panašiai, kaip kad VIČI fūra vežtų kokius dėvėtus drabužius).

https://www.google.com/maps/@54.6369...oASAFQAw%3D%3D

https://www.google.com/maps/@54.6367...oASAFQAw%3D%3D

Comment

O tas Jonas Zarraza, iš to romano, jis, kaip suprantu, dirbo ten kur oro uoste yra tie ugniagesiai kur budi ir laukia užsidegsiančio orlaivio, kurį tuoj puls gesinti. Klausimas, kodėl jis ten dirbo, jei buvo toks pusiau neformalas, kad 3 kadencijas gulėjo psichiatrinėje? Kaip jį ten priėmė? Kaip apmokė dirbti su visa ūkyje esančia įranga? Ar tais laikais kadangi už veltėdžiavimą būdavo baudžiama kalėjimu ar priverstiniu įdarbinimu, tai pats kažkaip įsitrynė? Kodėl jie negalėjo tiesiog nedirbti, kaip kad aš? Ai, neturėjo mamos, toleruojančios tokį nieko neveikimą? Ar jis dėl to kuo nors protingesnis už mane?

Comment

O kodėl taip populiaru po užsitęsusių nesėkmių atleisti trenerį? Ne žaidėjai kalti, kad prastai pataiko į krepšį? Va jau kalbama, kad tas Trinchieri gali likti be sosto. Ir vietoje jo fone nupiešti 2 jį pakeisti galintys kandidatai - Kliaučyzn(os/a) ir tas, kur man pasirodė, kad vieną tamsią 2016 m. rudens dieną vairavo 74 maršruto autobusą, kurio garažinis nr. - 719 (Volvo). Atsimenu, kaip šioje sankryžoje https://www.google.com/maps/@54.6741...oASAFQAw%3D%3D sukome į dešinę, jis vos nepervažiavo žmogaus, tiesiog nepraleisdamas jo, anas net išsigando. Tai Saša Džodrževičius! Ar gali būti, kad tas krepšinio treneris vienai dienai buvo tapęs Vilniaus miesto autobuso vairuotoju? Tą posūkį į dešinę prie Halės turgaus prisiminsiu amžinai. Aš suprantu, kad pėstieji turi pirmumo teisę, bet pats mieliau praleidžiu visą srautą ir prašoku kai būna tuščia, nes dėl manęs mašina sustos, o paskui norėdamas vėl pajudėti nuo 0, išsigazuodamas į orą paleis kur kas daugiau išmetamųjų dujų, nei kad išteršia prašokdama nestodama praleisti pėsčiojo. O ką aš 2013 m. vasarą prabudęs kaime pas močiutę vadindavau Kliaučyznomis/Kliaučyzna, sužinosite, kai į forumą paršliauš Tomas Liūts. Aš to jo paklausiu, jis 100% kad suklys ir tuomet aš viešai pranešiu teisingą atsakymą. O Džordževičiui linkiu dar daug sėkmingų manevrų į dešinę su autobusu!

Comment

Kodėl šią naktį atsigulęs poilsiui tiek daug mąstau apie Liu Šu?

Comment

Šiąnakt sapnavau, kad iš Vilniaus autobusų stoties turėjau vykti į Alytų, kur turėjau persėsti į kitą autobusą, vežantį į Kapčiamiestį. Nors kažkurioje aikštelėje kaip tik stovėjo tiesioginis (realybėje neegzistuojantis) maršrutas Vilnius-Kapčiamiestis, aš specialiai laukiau autobuso į Alytų, nes iš Alytaus į Kapčiamiestį mane nugabensiantis autobusas veš tokiu keliu, kuriuos dar nesu važiavęs. Tai dar prieš kažkiek laiko stoties perone susižvalgėme su tokiu vienu Lazdijų AP vairuotoju. Suėjus lygiai 13:55 val. (tik mano sapne egzistuojantis laikas, kuomet ta pačia kryptimi pajuda 2 autobusai - vienas į Kapčiamiestį, kitas - į Lazdijus pro Alytų). Tai paskutinę sekundę kad šokau prie to Lazdijų autobuso, bet vairuotojas purto galvą, tipo, neįleis. Ten ranka atidaromos durys, tad aš pradėjau jas tampyti, kad mane įleistų, nes kitu atveju pavėluosiu į Alytų, kuriame reikės persėsti. Tai man besilaikant už jo durelių ir jas tampant, vairuotojas pradeda išvažinėti iš aikštelės, aš slidinėju po stoties manevravimo eksvaldą, bet vairuotojas nieku gyvu nenori sustoti ir leisti man įlipti. Aš mėtausi, lakstau, vos spėdamas su autobusiuko judėjimo greičiu, ir galiausiai atšoku, tuomet nueinu į stotį, ir pasižiūriu, kad sekantis autobusas į Alytų - 14:10. Ir į jį įlipęs dar spėsiu persėsti į kitą!

Comment

O kokia šio bene juokingiausio forumo nario istorija ir likimas? Gal po pašalinimo numirė ir nepagalvoja, kad laikas atgimti iš mirusiųjų?
                      Attached Files

Comment

Tai atsitiko prieš šešerius metus vasarą prie Vilnelės užtvankos.
                        Sėdžiu automobilyje, nuobodžiauju, nes mano brigada puikiai išmano savo darbą ir man, darbų vadovui, nereikia prie jų prilipus nurodinėti ką ir kaip jie turi daryti.
                        Tai va, kaip sakiau, sėdžiu, nuobodžiauju, kai prie manęs prieina kolega (jo brigada dirba netoliese) ir sako - ar tu mėgsti skaityti detektyvus. Sakau, mėgstu, tik žinoma gerus. Jis paduoda man storą knygą ir sako – skaityk IV dalį nuo 183 iki 193 skyriaus. Padėkojau ir pradėjau skaityti, įnikau į knygą ir tebeskaitau ją iki šiol. Ir ne tik IV dalį, o visas keturias dalis. Mat ta knyga - tai galingas informacinis Apreiškimas. Knygą, žinoma, aš nusipirkau. Ir ne vieną.
                        Nerimą, baimę mano gyvenime pakeitė pasitikėjimas savimi, pasitikėjimas ateitimi, pasitikėjimas dangiškąja Galia.
                        Ir todėl sparčiai artėjanti civilizacijos apokalipsė manęs visai negąsdina. Išsami informacija toje knygoje įspėja, moko, kad šis planetos apsivalymas yra neišvengiamas. Jis būtinas. Ir mūsų merdėjančios civilizacijos skausmingas virsmas į Šviesos civilizaciją vyks pagal koreguojantį Planą, kurį įgyvendins planetos Valdytojas melkizedekas Makiventa ir mes, visa žmonija, atsikvošėjusi nuo tamsos, blogio ir baimės.

Ta knyga vadinasi „Urantijos Knyga“.

Comment

Parašė @Dariuš Rodyti pranešimą
                          Sėdžiu automobilyje, nuobodžiauju, nes mano brigada puikiai išmano savo darbą ir man, darbų vadovui, nereikia prie jų prilipus nurodinėti ką ir kaip jie turi daryti.
                          Tai va, kaip sakiau, sėdžiu, nuobodžiauju, kai prie manęs prieina kolega (jo brigada dirba netoliese) ir sako - ar tu mėgsti skaityti detektyvus. Sakau, mėgstu, tik žinoma gerus. Jis paduoda man storą knygą ir sako – skaityk IV dalį nuo 183 iki 193 skyriaus. Padėkojau ir pradėjau skaityti, įnikau į knygą ir tebeskaitau ją iki šiol. Ir ne tik IV dalį, o visas keturias dalis. Mat ta knyga - tai galingas informacinis Apreiškimas. Knygą, žinoma, aš nusipirkau. Ir ne vieną.
                          Nerimą, baimę mano gyvenime pakeitė pasitikėjimas savimi, pasitikėjimas ateitimi, pasitikėjimas dangiškąja Galia.
                          Ir todėl sparčiai artėjanti civilizacijos apokalipsė manęs visai negąsdina. Išsami informacija toje knygoje įspėja, moko, kad šis planetos apsivalymas yra neišvengiamas. Jis būtinas. Ir mūsų merdėjančios civilizacijos skausmingas virsmas į Šviesos civilizaciją vyks pagal koreguojantį Planą, kurį įgyvendins planetos Valdytojas melkizedekas Makiventa ir mes, visa žmonija, atsikvošėjusi nuo tamsos, blogio ir baimės.

O kodėl Norbeko pažeidinėja taisykles ir apeidinėja pašalinimą su alt paskyromis?

Comment

Labai įdomi istorija. O gal galėtumėte paklausti melkizedeko arba kad ir kokio ChatGPT, kiek jau tokių numatytų apokalipsių istorijoje buvo?

Comment

Ir ko čia ponas tikitės su tokiu postu? Visų pirma, tai ką čia surašėte religijos temoje, aš jums kaip tikintis galiu pasakyti - labai stipriai prasilenkia su mainstream religijomis ir joms krikščionis (ar musulmonas) jei yra praktikuojantis, neužkibs už visokių "melkizedekas Makiventa". Aišku, laisva šalis, turite teisę tikėti kuo norite (kol tai nėra su įstatymais prasilenkianti sekta), bet čia matau vieną iš tų naujų "mokymų" be jokios tradicijos, suklijuotą iš visokių new age idėjų ir dar netgi abraominių religijų terminų (apokalipsė ir panašiai) kurie šiuo atveju yra tik žodinė forma su neatpažįstamai pakeistu turiniu.

Visų antra. Jeigu jau žmones bandote įtikinti savo religijos ar mokymo teisingumu - tas daroma kiek kitaip. Tikrasis kelias yra kiek sunkesnis - gyvenimas pagal religijos normas ir savo gyvenimu parodymas aplinkiniams, kad religija yra teisinga, kad ji moko gero, ir kad gyvendamas pagal Dievo įsakymus išvengi didžiosios dalies gyvenimiško purvo, kuriame pasiklysta to nedarantys. Jei žmonės kažko nesupranta apie religiją ir ją puola - atsakai jiems logiškais argumentais be emocionalizuotos egzaltacijos, aiškiai parodomas kad religija yra logiška, ir ne veltui išsilaikė šimtmečius, net tūkstantmečius, joje yra tvirtas moralinis ir istorinis pagrindas. O čia ateinate į forumą, įmetate iš lempos pasisakymą apie visokias Uranijas, ir galvojat, kad kažkas rimtai į tai pažiūrės?
                              Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

<...aš jums kaip tikintis galiu pasakyti...>
                                Ar moraliai teisinga tikinčiam žmogui dirbti saugos tarnybos Greitojo reagavimo grupėje? - taip, suprantu, kad vogti yra negražu, tačiau būti tuo, kuris panaudodamas ginklą sulaiko vagį... Juk gal tam žmogui tai pirmas kartas gyvenime, jis iš baimės gali apsikakoti, kai užlaužiame jį prie sienos ir laikome prispaudę prie žemės neleisdami pasišalinti. Sportas irgi visiškai prasilenkia su religija, nes sporte daug šokinėjama, bėgiojama, kartais nevaldant emocijų staugiama visa gerkle taip, kaip prisegu foto apačioje. Juk kunigai - tokie tylūs, lėtai vaikštantys ir tuo tipiniu balsu (pro nosį) kalbantys evangelikai, kurie garsiai nestūgauja ir nešokinėja. Arba vienas mano buvęs klasiokas, jo šeima yra religinga, bet jis dirba LK, taigi turi ginklą, kuriuo pasiruošęs pyškinti kacapus. Aišku, okupantus naikinti reikia, bet kai šį veiksmą atlieka KRIKŠTYTAS žmogus... ką aš žinau. Vat jei aš nudėčiau kokį vatniką, tai būtų mano stilius, nes aš nekrikštytas, tad man sukelti kitam žmogui kažkokių nemalonumų - dėsninga. O tas mano "draugas" ne tik kad yra karys, bet dar ir sakė, kad turi leidimą dirbti su slapta informacija. Ir nors viena krikščioniškų vertybių yra gailestingumas, jis man niekad per susitikimus neatskleisdavo apie ką yra visas tas informacijos įslaptinimas, kokia forma tai yra - ar spausdinti dokumentai, ar programa kompiuteryje (jei taip - per kur į ją įeinama), ir kaip suprasti, kad ją atskleidus valstybė gali nustoti egzistuoti? Va šitas rėksnys irgi ko gero krikštytas (kaip žinome, JAV daug religingesnė ir Dievą garbinanti šalis), bet jo emocijos visai nekrikščioniškų bruožų. Aišku, gal ir faina, kai tu pataikai į krepšį ir tau ošdami ploja keliolika tūkstančių pasiutusių fanų. Taip pat, ar gražu vykti atostogauti į šalį, kuri, skirtingai nei mes, tebeįsileidžia rusų turistus ir kur yra puiki terpė su jais susitikti ir nenoromis įsivelti į konfliktą dėl politinių požiūrių skirtumų? Kalbu apie Turkiją.
                                Attached Files
                                Paskutinis taisė Kristupas0220; Vakar, 23:42.

Comment

maloniai prašom ištrinti savo šitą pasisakymą. Daug neaiškinsiu, bet manau aišku kodėl. Išsitrinkite gražiuoju.
                                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Working...
                                  X