Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    ...bet gal ne vien tik srutos bėgs iš vamzdžio KA NA LI ZA CI NIO...

Prisimenate, kas čia šitaip dainavo? Sako, šita daina - ilgaplaukių nepriklausomybės priešaušryje prieš tuometę sistemą maištavusių hipsterių himnas...
    Tai aišku, kad prisimenu. Pats baubiau tais laikais viena ranka apsikabinęs Baltijos alaus buteli, o kita dainos autoriu Ahlyj
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Pukiai.
      O kaip manote, ką tas per 35 m. nepriklausomybės lietuviškai neprašnekantis troleibuso vairuotojas Aleksandras (kur anksčiau maniau, kad jo vardas yra Arūnas, o pavardė - Kupčiūnas), kaip manote, ką jis galvoja apie tai, kad aš sumąsčiau pasidaryti neįgalumo lygį? Juk jei gausiu pašalpą, tai kas ten žino, gal ji man bus sunešta būtent nuo jo nuo algos nuskaičiuotų socilinio draudimo mokesčių...

Comment

Jis galvoja, kad tu negausi invalidumo, nes tu ir negausi

Comment

O tai kaip galvojate, jis buvo ar nebuvo kaip Kupčinskas? Pedalus perspausti, kaip išsiaiškinome, lyg ir mokėjo...

Comment

Jis buvo pedalinskas, man atrodo

Comment

O tai kaip Adomas gavo 0 procentų darbingumą? Šioje svetainėje rasite visą jo istoriją: https://lazdynuligonine.lt/
              Bet kita vertus, daug ką apie žmogų pasako tai, kad jis gyvenęs Londone. Koks ten malonumas trintis tarp būrio kitų imigrantų? Kodėl ne geriau į kokią nors Skopję?

Comment

Visi Adomai gauna, nes jie kalti del pragaro žemėje, kadangi sulaužė dievo draudima

Comment

Su seneliu sutarėme, kad kai nuvyksiu į tą tarnybą atsiimti atsakymo, mes su juo susitiksime. Jis dar prieš man einant norėjo į šį reikalą įtraukti savo seserį, kad neva ji pažįsta kažkokią gydytoją, kuri kuruoja visos Lietuvos mastu tos tarnybos veiklą. Bet senelis tikriausiai nežino, kad sovietiniai laikai baigėsi - dabar nebus taip, kad nuėjai pakalbėti už savo anūką, davei butelį, vokelį ir tave pripažino neįgaliu. Ne, kaip man paaiškino, medicininės dalies vertinimas bus siunčiamas į kitą miestą, būtent ten, kur nieks tavęs nepažįsta. Tad pasakiau jam, kad ne, ačiū nereikia, prie korupcinių reikalų veltis nenoriu, Jei pasakys, kad nepriklauso, reiškia nepriklauso. Jaučiu tuomet jei negausiu, senelis bus pasiutęs, sakys "Reikėjo kartu nueiti su ta pažįstama gydytoja, ji būtų pakalbėjusi ir tave užtarusi". Na bet aš, skirtingai nei senelis, naudojuosi internetu ir geriau žinau, kaip šie reikalai forminami.

Comment

Bet griovi kasti tu gali. Sakys eik ir kask, taip uzsidirbsi duonai ir slyvoms

Comment

O būtumėte savo laiku norėjęs, kad tas pedalinskas su 2478 būtų jus išvoliojęs ties šiuo sustojimu:

https://www.google.com/maps/@54.7241...oASAFQAw%3D%3D

Comment

Jau tikrai ne

Comment

Išvoliojęs, tai tiesiog reiškia, pravežęs jus savo vairuojamu troleibusu pro šią vietą, kai dar egzistavo 11 maršrutas. Nes troleibuso ratai sukdamiesi tarsi voliojasi per asfaltą ir tuo pačiu savo svoriu jį gadina. Iki kokių 2022 metų šioje stotelės įvažoje asfalto danga buvo itin susibangavusi nuo troleibusų paliktų provėžų, o šaligatvis baigiąs ištrupėti. Kaip 2020 m. kovą, jau po pirmo gydymo dienos stacionare vėl patraukdavau sekioti to klasioko prie universiteto, namo grįždavau pro šią vietą ir prisimindavau, kad mane dar pirmoką-antroką tas Arūnas Aleksandras Kupčiūnas Kupčinskas yra voliojęs pro šią vietą. Aš jau baigiau mokyklą, o jis tebedirba, kaip koks amžinas Vilniaus troleibusų simbolis.

Comment

Daugiau nieko nemoka

Comment

Va čia tas 2478, ilgą laiką važinėjęs su šia reklama. Nuotraukoje nesimato, kas už vairo, bet čia tie laikai, kai su šiuo garažiniu numeriu dirbdavo būtent tas Kupčinskas. Pabandykite jį įsivaizduoti, kaip jis, su šita Lietuvos ryto reklama, šokinėdamas įlinguoja į tą stotelę "Valakampių tiltas" su nudėvėta asfalto danga:

https://transphoto.org/photo/256902/

Comment

Pabandžiau

Comment

Aš sakau, tą 2020 m. kovą (2 mėnesiai po išsirašymo iš psichikos dienos stacionaro) aš toliau eidavau prie universiteto, bet vis labiau ritosi žinios apie tą grėsmingą virusą. Tai pakeliui rinkdamas butelius, parėjęs namo juos plaudamas, galvodavau "Va kaip tas Kupčė išvoliodavo šitą kelio ruožą su savo vairuojamo troleibuso padangomis". Nes mano kelias namo nuo universiteto eidavo būtent pro tas vietas, kur važinėdavo 11 maršrutas.

Comment

Bet man iki šiol keista, kodėl aš prieš 5 metus dar maniau, kad jis lietuvis, kas kalbant apie Vilniaus vairuotojus yra reta. Aš pats esu su juo bendravęs, na šiaip ne taip rusiškai susišnekėjome. Atsimenu, 2011 m. gegužę, kai būdavau ketvirtokas, mama mane iš ryto žadindavo keltis, tuomet eidavau į virtuvę išgerti arbatos, ten per LRT prieš orų prognozę nuskambėdavo iškarpa iš "Nerija" atlikėjo Antano Čiapo dainos "Pašauki, mane vai pašauki, kad net suaidėtų skliautai..." Ir tuomet po arbatos eidamas į mokyklą pro šią sankryžą https://www.google.com/maps/@54.7163...oASAFQAw%3D%3D būdavo, kad spėju pereiti pirmą pusę iki tos salelės, o prie raudono šviesoforo jau laukia tas Kupčinskas su 2478 ir 11 maršrutu. Kartais pereiti nespėdavau ir jau turėdavau stebėti, kaip jis tą sankryžą pirmas pervažiuoja (išvolioja) skersai.

Comment

As jau suku irklus miegoti

Comment

Vėgėlė-Vilpra
                                        Pupa-Pūtė
                                        Janutienė- ********

Kas turi būti įrašyta šalia Janutienės?

Comment

optv?

Comment

Working...
                                          X