Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    ingridientų?
    ingredientų

Comment

Taip, teisingai. Ingridientas tai čia labiau nuo žodžio (vardo) Ingrida [Šimonytė].
      O sutinkate, kad šiuo nepaprastai sunkiu geopolitiniu laikotarpiu mums, už laisvę, demokratijos išsaugojimą kovojančioms laisvoms tautoms kaip niekad svarbu išlaikyti vienybę?

Ryt varau į Asmens su negalia apsaugos agentūrą klausimyno pildymui. Gavau skambutį ką tik, jog užregistruotas, paskui dar susiderinom laiką. Rytoj 14:00-14:30 prie Švitrigailos 11E kviečiu ateiti su transparantais ir pakovoti už mane ir mano teises. Tikiuosi Kupčinskas labai nesupyks, kad iš jo, kaip mokesčių mokėtojo pinigų bus sunešama pašalpa dirbti tinginčiam Pučinskui.

Comment

O kaip jie skambina nepasitikslinę, galbūt tamsta kurčias ir negali kalbėti?

Comment

Tai gal mato iš to ką gavo. Ten išrašai būtent iš Centro poliklinikos Vytenio filialo Psichikos sveikatos klinikos. Dar šiandien skambinau pats į ANTAA, klausdamas, kodėl jie su manimi nesusisiekia - praėjo jų minimos 2 savaitės nuo apsilankymo poliklinikoje, per kurias turėjo suvaikščioti mano "byla". Galvoju, gal negavo. Padiktuoju savo duomenis - sako, kad tikrai nieko nemato - teigia, jog poliklinikos tempia laiką savaitę-dvi, pakol vienu kartu atsiunčia tarnybai kokių 5-10 ligonių dokumentus. Pasakė, kad jei noriu greičiau - galiu kreiptis į polikliniką, kad ji sudėtų mano dokumentus į voką ir įduotų man tiesiai į rankas, kur aš juos pristatyčiau tiesiai ANTAA`ai. Tuomet skambinu į polikliniką, klausiu, kodėl tempiate maksimalų leistiną laiką + 1 dieną, gal galite surasti, kur pasiklydo mano dokumentai. Pradžioje atsiliepusi registratorė sako, kad mato, kad kažkokie dokumentai mano vardu suruošti sausio 14 dieną, bet konkrečiau pasakyti negali. Tuomet skambinu slaugytojai. Jai vėl diktuoju savo duomenis - ji pasako, kad vakar, sausio 21 d. jūsų ligos istorija iškeliavo iš mūsų filialo į pagrindinę būstinę Pylime, iš ten kurjeriu keliaus į tą neįgaliųjų įstaigą. Ir ką gi, po kokios valandos sulaukiu skambučio iš ANTAA, kur su manimi bendraujanti registratorė pasako, kad ką tik jai buvo įteikti mano duomenys (matyt iš kolegės girdėjo, kad skambina susirūpinęs jaunuolis, kuris nesulaukia, kada jo ligos istorija pasieks šią įstaigą), kuriuos ji užregistruos ir po kurio laiko man paskambins tarnautoja, kuri suderins atvykimo laiką. Ir po dar pusvalandžio vėl skambutis - dabar jau skambina kita darbuotoja, kuri klausia, kada man patogu atvykti. Sakau, galiu ryt arba pirmadienį. Tai pasiūlo ryt, 14:30. Istorijos pabaiga.

1. Matomai pirmiausia aš pats šiandien visur įnirtingai skambinėjau, kodėl praėjus 2 savaitėms po prašymo siuntimui į tą įstaigą užpildymo, nieks nejuda, neskambina man. Jei pats skambinu, reiškia klausą turiu.
          2. Jei gavę mano prašymą, kartu gauna ir psichiatrės parengtus išrašus, tikriausiai mato, kad mano problemos, dėl kurių noriu Kupčinsko pašalpos, niekaip nesusijusios su klausos problemomis. Gal net gali patys įlįsti į esveikatą ir patikrinti kitas mano turėtas diagnozes, tarp kurių mano kreipimųsi dėl ausų ligų - nerasi.

Kupčinskai, laikykis, dar tik pradžia! Tai dar ne nuosprendis, ryt tik užpildysiu klausimyną. Gal jie, vertindami jo duomenis iškart pamatys, kad man invalidumas, taigi ir pašalpa, kuri bus mokama iš tavo, kaip buvusio Kauno mero/troleibuso vairuotojo algos nuskaičiuotų pinigų, man nepriklauso. Sakė, klausimyno rezultatai rems 40% nuosprendžio dėl negalios. Likę, ko gero - konkretūs mano turimi ligų kodai. Beje, kaip ir sakiau, viską užpildžius, mano byla, siekiant mažinti korupcijos apraiškas, keliaus į kitą miestą, kuriame man nedalyvaujant ir bus priimtas sprendimas dėl dalyvumo lygio ir spec. poreikių nustatymo. Atsakymas turėtų ateiti per mėnesį.

Comment

Working...
          X