Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aš labiau jau įsivaizduoju save ne dirbantį (nes neturiu ką sugalvoti, ką galėčiau veikti nuotoliniu būdu), bet gaunantį kapeikas iš ANTAA. Vat sausio 7 einu pas psichiatrę, jei pasiseks, ji tąpačdien įkels mano ligos išrašus esveikaton ir galėsiu iškart keliauti į vos už kilometro esančią tą įstaigą, kur užpildysiu klausimyną, kurį kartu su ligų išrašais siųs į kitą miestą, kur per mėnesį nutars... Taip, neoru, tačiau taip bent simboliškai parodysiu špygą žmogui, kurio dėka esu nelaimingiausioje būsenoje per pastaruosius 24 savo gyvenimo metus - mama gi liepia nevaidinti invalido, žiūrėk paskui dar tikrai įsijausi į tą būseną ir pradėsi siautėti mėtydamas daiktus per langą, kabinėdamasis gatvėje prie žmonių ar pan.
    Taip, kai psichologė pasakė "Kodėl mes dirbantieji turėtume iš savo mokesčių išlaikyti tave pašalpomis". Tai kai ji pasakė "mes dirbantieji", aš pirmiausia pagalvoju apie tą troleibuso vairuotoją Aleksandrą, kurį dar vadinu Kupčinsku. Jis nors ir žiauriai rūko, tačiau jau kelis dešimtmečius įsitrynęs vairuoja troleibusą ir nieko nesiruošia keisti, jam gerai ir rūkymas niekaip neatsiliepia jo sveikatai. Tiksliai nesimato kas už vairo, bet man rodos čia ir yra tas Kupčinskas, nes jis jau kurį laiką dirba su 2588: https://transphoto.org/photo/1975583/ Aišku, gaunant pašalpą tiksliai nesužinosi, iš kurio dirbančio mokesčių mokėtojo kišenės nuskaičiuotų pinigų man buvo išmokėta nedalyvumo pašalpa, tačiau kažkodėl pagalvoju būtent apie šitą rūkantį, tačiau sveiką vairuotoją.
    O tuo tarpu aš tuoj įsibūsiu į Houmerio Simpsono būklę, kur jis tyčia pradėjo ryti kuo daugiau nesveiko maisto, kad sustorėtų ir galėtų iš namų dirbti atominės elektrinės saugumo kontrolieriumi. Apsirengsiu rožinį chalatą ir prisijungęs prie E.valdžios vartų paspausiu šitą mygtuką (man rodos anksčiau vadinosi, ir kiečiau skambėdavo "Tapau neįgaliu":
    Attached Files
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.12.22, 20:12.

Comment

Tau dar turbūt tiktų "Patiriu finansinių sunkumų"?

Comment

Aha, kaip pasakytų Jurga "gal ir taip...o gal ir ne".
        Ir jei persikelčiau gyventi atskirai į savo mėgstamesnę vietą, tiktų ir "Keičiu gyvenamąją vietą" bei "Keičiu asmens dokumentus". Na nes jei atsiskirčiau nuo mamos, teks pasikeisti savo vardą ir pavardę ir gyventi su nauja tapatybe, nes dabartinių mano duomenų atskleidimas tretiesiems asmenims (pvz. darbovietei, būsto nuomotojui) gali sudaryti prielaidas kilti pavojui mano sveikatai.
        O gal man pasiprašyti apsaugos pagal Liudytojų apsaugos programą, kaip Stankūnaitė, kuomet gal net padaro plastinę operaciją ir išveža į nežinomą šalį ir paslepia tave taip gerai, kad per daugiau nei 10 metų nieks nesugeba susekti, kur tave įkišo. A, bet ten reikia turėti įrodymų, kad kažkas jau grasino tave nunuodyti ar apspardyti tau duris, o ne tiesiog kad sugalvojau, kad kažkas man gali keršyti už visokius menkniekius.

Comment

Suaugusios moters žaidimai: raganavimas, Abisinija ir meilužiai

https://kauno.diena.lt/dienrastis/ki...eiluziai-31460

Čia ji man dėstė dailę, kai buvau penktokas (5 kl. - tai tas niūrusis 2011 m. ruduo, kai mūsiškiai Eurobasket2011 m. ketvirtfinalyje pralošė makedonams rezultatu 65:67, o vėliau tų metų lapkritį mano gyvenamame daugiabutyje čiaupuose kelis kartus buvo dingęs vanduo, ką dabar vis dažniau atrajoju sapnuose kaip siaubo filmą). Tai va, mane užkabino vieta, kur ji teigia, kad vyrus skirsto į pavianus ir babuinus. Atsimenu kaip mama, dar sužinojusi, kas mums dėstys dailę, pagooglino šią mokytoją ir radusi šį straipsnį, pasibaisėjo "Kaip negražiai apie vyrus šneka...".

Tai lygiai taip pat aš turiu savo skirstymą, kaip grupuoju moteris: į fyfas ir *vita-tigrus*. Fyfos - tai tos jaunos, kur su itin ilgais tiesiais plaukais, gausiai naudoja kosmetiką, nešioja ne striukes, bet paltus (nes taip stilingiau), mėgstamiausias jų laiko praleidimo būdas savaitgalį ir po darbo - shoppingas "Akropolyje" arba "Oze". Eidamos gatve ar važiuodamos transporte pastoviai sulindusios į telefonus.
          Vita-tigrai* - tokios vyriškų bruožų moteriškės - trumpai kirpti plaukai, kuklesnė apranga, beveik arba visai nenaudoja makiažo. Gali būti gruboko charakterio.

* - pavadinta pagal tą troleibuso vairuotoją, kuri 2016-2017 m. sezone pastoviai vairuodavo 18 maršruto troleibusą, kurio garažinis numeris - 2670.

p.s. jei pabrauktose vietose kažkas atpažinote save - prašome neįsižeisti, šio pranešimo tikslas visai ne toks.

Comment

Brangūs draugai, forumėnai ir visi nemaskvėnai,

Šiandieną daugelis mūsų ir jūsų šeimų pasitinka Kūčias prie savo šeimų rato ovaliųjų stalų. Tai momentas, kuomet kone visų mūsų šalyje registruotų fūrų ratai nustos suktis ir bent trumpam stabtels atokvėpiui, įsižeminimui. Šiandien proga apibendrintai pasidalinti visais 12 prabėgusių metų mėnesių džiaugsmų ir vargų su savo brangiausiais laikomais žmonėmis. Nuopolių ar pakilimų. O gal tiesiog išbandymų. Šįvakar toji naktis, katrą daugelis iš mūsų nuo protėvių laikų laiko bene stebuklinga. Lyg stebuklo, šią Kalėdų naktį tylią laukiame kažko, ką mes patyrę galėsime pavadinti mažiausiai malonumu. 12 mėnesių - didelis, bet kartu ir mažas laiko tarpas įvykti kritiniams momentams. Kažkas iš tėvynainių išlošė 81 mln. ir galės visą likusį gyvenimą nedirbti ir tiesiog mėgautis gyvenimu, o kažkas - pamatė, jog ne viskas rožėmis klota ir 8 metus kurtas gyvenimas pasirodė tesilaikęs už plono siūlelio ir per dieną-dvi virto dulkėmis. Susimąstykime apie būties trapumą - per sekančias Kūčias dalies iš mūsų gali nebebūti gyvų tarpe - savo neatsargumo, ar kitų barbariškumo dėka. Kiekvienas turime laiko sėdėdami privačiame šeimos rate apmąstyti, ką per šiuos metus nuveikėme, kur link nukrypome, kokią savo strateginė kaip asmens, kryptį pasirinkome - būti gėrio, ar blogio pusėje. Persvarstyti, ar visi mūsų veiksmai savo veikimu neįžeidė kitų, ar padarėme aplink save esančius laimingesniais. Kiekvienas iš mūsų - senas ar jaunas, vyras ar moteris - nusipelno šių metų galugalėje sustoti ir apsižvalgyti atsisukant atgal, savirefleksuojant tiek pergales, tiek nesėkmes, kurios, tikėtina, sumėčiusios mus, įkvėps būti geresnėmis savęs versijomis. Brangieji, daugiau susitaikymo, laimės momentų jums! Linkiu, kad ateinančiais metais mes pakiltume ir grįžtume į platųjį gyvenimą su nauja ugnele, įkvėpimu ir bebaimių dvasia. O 3 šiuo metu už borto plūduriuojantiems ir pasidžiaugti Kalėdų stebuklais negalintiems forumiečiams - Liūtsui, Leksijui ir (a)Ladinui kviečiu suteikti malonę išleidžiant dekretą - Amnestijos aktą!

Comment

https://www.delfi.lt/news/daily/poli...4448/diskusija

Kaip rašiau dar 2022 m. pradžioje ar kada ten:

Paviliooooo-oooooni! Pa-avilio-oooni! Viliooopa-aaani! Urarapam - parararararam! Urrapam-parara... Tu pavilio-ooojai mane į savo pusę ir - nesvarbu ką ten Nausėda apie tave galvoja ("vertinu labiau...neigiamai") ar Senojo Landsbergio žodžius "Tas Pavilionis - ar jis supranta, ką jis šneka!?"). Svarbu, kad tu visą tiesą išklo-ojai: ar apie rusus, ar apie gruzus ar Nausėdas. Kaip suprantu, tu išgarsėjai, kad nuvykęs į Svernevelą pareiškei, kad reikia įvesti sankcijas, o paskui, užverbuotas trolių aiškinai, kad "Lietuva - parlamentinė valstybė, prezidentas - simbolinis"? Man šis politikas imponuoja tuo, kad tuo laikotarpiu, kuomet jo pavardė žiniasklaidoje buvo itin dažnai skanduojama, tuo metu išsikraustymu dar nekvepėjo, gyvenau stabilų ramų gyvenimą, o ne skendėjau tokioje nežinomybėje kaip nūdien.

Kursyvu išskirtus garsus išmokau iš šitos dainos, kurioje ritmas skambantis tarp posmų - panašus. Beje, tuomet kai atradau šią dainą, kaip tik buvo pats Pavilionio politinių išsišokimų priešaušris - snieguota 2021 m. pradžia. Taip pat šitą dainą dar vadinu "baudų dainele" - nes skambant šitai dainai išėjau pasivaikščioti po miestą rinkti butelių kątik po nufotografuotos po ženklu pastatytos mašinos prie savo namų. Pasiklausykime:

https://www.youtube.com/watch?v=sVLJXsVx2e4

Comment

Working...
              X