Leidau ChatGPT pakurti aktualijom:
Skrido lėktuvu lietuvis, vokietis ir ispanas – krovininio lėktuvo įgula. Krovinys? Šimtai dėžių su alkoholiu. Lietuvis sėdi prie vairo ir burba:
– Kodėl visada aš turiu dirbti, o jūs tinginiaujat?
Vokietis, žinoma, tvarkingai tikrina kontrolinius sąrašus:
– Šitame lėktuve viskas turi būti pagal taisykles! Net butelių sudėjimas!
O ispanas guli krovininėje dalyje ir šaukia:
– Tranquilo, amigos! Viva la vida, aš ragauju krovinį!
Staiga lėktuvas suvirpa. Lietuvis:
– Kas vyksta?
Vokietis, vis dar skaičiuodamas dėžes, įtariai burba:
– Kažkas nesilaiko svorio centro reikalavimų...
Ispanas, pilnas entuziazmo, iš krovininės dalies atskrieja su buteliu rankoje:
– Darykim „siestą“ ore! Gyvenimas – fiesta!
Po kelių sekundžių lėktuvas pradeda nekontroliuojamai kristi. Lietuvis keikiasi, vokietis bando išsigelbėti su instrukcijomis rankoje, o ispanas užsikerta dainuodamas flamenko. Lietuvis bando suvaldyti lėktuvą, bet buvo per vėlu – smūgis į žemę.
Tyla. Iš nuolaužų pamažu ropščiasi apsvilęs lietuvis, vienintelis sąmoningas. Dešinėje rankoje – degtinės butelis, kairėje – kažkokia nulūžusi svirtis. Jis apžvelgia chaosą:
– Vokietis su tom savo instrukcijom... ispanas su vynu... ir vėl aš vienas viską turiu sutvarkyti!
Moralas? Kai lietuvis dirba, vokietis planuoja, o ispanas švenčia, katastrofa neišvengiama.
Skrido lėktuvu lietuvis, vokietis ir ispanas – krovininio lėktuvo įgula. Krovinys? Šimtai dėžių su alkoholiu. Lietuvis sėdi prie vairo ir burba:
– Kodėl visada aš turiu dirbti, o jūs tinginiaujat?
Vokietis, žinoma, tvarkingai tikrina kontrolinius sąrašus:
– Šitame lėktuve viskas turi būti pagal taisykles! Net butelių sudėjimas!
O ispanas guli krovininėje dalyje ir šaukia:
– Tranquilo, amigos! Viva la vida, aš ragauju krovinį!
Staiga lėktuvas suvirpa. Lietuvis:
– Kas vyksta?
Vokietis, vis dar skaičiuodamas dėžes, įtariai burba:
– Kažkas nesilaiko svorio centro reikalavimų...
Ispanas, pilnas entuziazmo, iš krovininės dalies atskrieja su buteliu rankoje:
– Darykim „siestą“ ore! Gyvenimas – fiesta!
Po kelių sekundžių lėktuvas pradeda nekontroliuojamai kristi. Lietuvis keikiasi, vokietis bando išsigelbėti su instrukcijomis rankoje, o ispanas užsikerta dainuodamas flamenko. Lietuvis bando suvaldyti lėktuvą, bet buvo per vėlu – smūgis į žemę.
Tyla. Iš nuolaužų pamažu ropščiasi apsvilęs lietuvis, vienintelis sąmoningas. Dešinėje rankoje – degtinės butelis, kairėje – kažkokia nulūžusi svirtis. Jis apžvelgia chaosą:
– Vokietis su tom savo instrukcijom... ispanas su vynu... ir vėl aš vienas viską turiu sutvarkyti!
Moralas? Kai lietuvis dirba, vokietis planuoja, o ispanas švenčia, katastrofa neišvengiama.
Comment