Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai reiškinys, kuomet vietą, kuria tu esi įpratęs pasiekti viešuoju transportu iš vienos pusės, vienokiu maršrutu, vieną dieną dėl tam tikrų aplinkybių sugalvoji važiuoti kitu. Pvz. nuo tos sankryžos, kur 2014 m. rugsėjo 1 laukiau prie raudono šviesoforo, pasiekti Žaliąjį tiltą geriausia 43 autobusu arba 46, kurie nors ir atveža iš skirtingų pusių, tačiau sustoja stotelėje prieš tą tiltą. Tačiau jei tu pamatai, kad 43/46 laukti ilgai, gali sėsti į tą 19 troleibusą, kurio garažinis numeris 1111 ir išlipti Lvivo (tuomet dar Lvovo) stotelėje ir ta garbanota vairuotoja tarsi nematomai tau pirštu rodo, kad va išlipi Lvovo ir iki Žaliojo tilto vos apie 300 m pėsčiomis. T.y. 19 troleibusas atveža ne į pačią Žaliojo tilto stotelę, bet išleidžia tokioje vietoje, nuo kurios tą tiltą praktiškai gali įžiūrėti plika akimi, bet reikės dar kiek paeiti, bet vis tiek tai geriau, negu laukti tų 43/46. T.y. kelionė gal buvo ne pagal planą, t.y. ne su 43/46 autobusais, kurie atveža prie pat, bet išlipi iš to 19 troleibuso ir per kelias minutes nužingsniuoji ir "va, prašau tau Žaliasis tiltas" - tarsi mintyse tau sako ta vairuotoja.
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.18, 20:11.

Comment

man taip tolima visas tas viesasis ubagu transportas...

Comment

Kas tie Suopis ir Rambynas? Čia panašiai, kaip manęs, po to, kai įdėjau smulkintuvo nuotrauką ir šį žemės ūkio padargą, kabinamą prie traktoriaus, susiejau su Dumalaku, manęs klausė, ar aš ne tas, kur ėjo nuo Justiniškių link Ozo ir vis sakydavo "Tokis vat prikolas".

Comment

Nu vat, ir tu kazko nezinai. Pvz ju daina “Laikas”

Comment

O ten kažkoks jų atlikėjas panašus į mane? Beje, šiandien žengėme svarbų žingsnį suzombėjimo link - mama apsiformino tą butą. Dabar tik viską išdažyti, įrengti, nusisamdžius kokiu meistriukus, išsitapetuoti ir bus galima ten kraustytis.

Comment

Nežinau ar panasus, tik klausiu, gal ten tu.

Busit greitai jau zombiai. Gal vasara?

Comment

Jo, gal net dar anksčiau, reikia pasidomėti dėl sutarties nutraukimo anksčiau laiko. Gal jūs norite padėti ką nors įrenginėjant naują butą, ką nors panešioti?

Comment

nenoriu. As bijau i ta Riese vaziuoti ar kur ten

Comment

Į Didžiasalį. Riešė tai besiplečiantis Vilniaus rajono kaimukas, kur statosi kotedžiukai, kur 2023 m. per savivaldos rinkimus įvyko Voldemorto košmaras - pirmąkart rinkimus laimėjo ne tomaševskinis meras, kadangi ten atsikelia gyventi vis daugiau lietuvių, o ta senoji karta išmiršta.

Comment

tas pats velnias

Comment

Bet aš, kalbant apie dainas, nekokią klausą turiu ir lietuviškose dainose. Štai kaip jums atrodo, kokioje dainoje man, pakol nepasitikrinau dainos teksto, pasigirdo, kad sakoma "Gyvenk kaip kaime švariam"?

Comment

tai toje apie zombius, tai yra dabar jau busimus tave

Comment

Taip, Antis - "Zombiai".

https://www.facebook.com/watch/?v=501872995532879

Comment

zombiai atrieda atidunda (cia tu su mama)

Comment

Bet tas Kaušpėdas, jis pasimakiažinęs veidą ir išsipaišęs blakstienas ir antakius. Man rodos tas Zarraza savo romane būtent ir sakė, kad papuolė į psichiatrinę todėl, kad pabandė panašiai išsiterlioti savo veidą, o tai neatitiko sovietinio žmogaus įvaizdžio.

Comment

gal

Comment

O čia gerai prasidūrė padangas pats sau? Nuo 0;50 minutės:

https://www.facebook.com/watch?v=7308966992539546

Comment

nu neblogai

Comment

O jūsų ratlankiai nepanašūs? Nu tokie, kurių skleidžiamas nematomas garsas būtų maždaug "Rik tik tik tik tik tik tik!"?

Comment

Butent tokie

Comment

Working...
                                          X