Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

A) varinek
    b) nusiusk, jei taip nori. Jis tavo numeri ir taip užblokavęs, turbut

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      A) varinek
      b) nusiusk, jei taip nori. Jis tavo numeri ir taip užblokavęs, turbut
      a) taip, reikia pasidžiaugti, čia kiek ilgiau nei pusvalandis, ir aš jau toje gatvėje vėl paimsiu valdžią į rankas.
      b) nemanau, kad užblokavęs, nes paskutinis mūsų kontaktas toks ir buvo, kad jis žadėjo man parašyti, kai galės susitikti ir grąžinti tą dovaną. Tačiau taip ir neparašė. Nemanau, kad jis turėjo pagrindą mane blokuoti, kadangi jam paprašius nustoti rodytis, aš žinutėse pažadėjau taip nebedaryti, ir kai jis po 1,5 metų taip ir nerado laiko man jos grąžinti, aš jo sistemingai neatakavau žinutėmis, klausinėdamas "Tai kada grąžinsi dovaną". Todėl nemanau, kad jis mane užsiblokavęs. Juk pats pirmas parašė, kad nebelįsčiau ir dabar tarsi aš turėčiau laukti iš jo signalo, kada susitinkam. O daugiau aš jo, kaip ir sakiau, nespaminau beprasmėmis trukdančiomis žinutėmis, todėl manau, kad jo telefonas priims mano žinutes.

Comment

tada siusk

Comment

Tai va, čia kaip ir jam dabar turėjo būti eilė rodyti iniciatyvą, čia jis turėtų labiau pergyventi, ar aš nesugalvosiu užblokuoti jo numerio, kad negauti žinutės, kur jis kviečia susitikti rimtai pasikalbėti bei atiduoti dovanos.

Comment

Pamirso

Comment

Tai gal, o galbūt pamatė, kad aš lengvai perkalbamas ir aš pažadėjau taip nebedaryti ir jam problema atkrito? O apie ką dar susitikus kalbėtis, jei savo pažadą nebesekioti - vykdau? Gal pamatė, kad atsiknisau ir gerai. Vat jei per artėjnatį gimtadienį po 2 metų pertraukos pasveikinsiu, gal vėl pradės grasinti, kad kreipsis į policiją, o gal tiesiog man nieko neatrašys, bet dasikreips kur reikia ir gausiu šaukimą apklausai?

Comment

Visko gali buti

Comment

Vakarais, po išsimaudymo, prieš gulant miegoti, kai esu pats gyvybingiausias, darydamas čiukurovas, kai mama nemato, mintyse kyla daug didybinės kliedesių idėjos. Pvz. jo gimimo dienos ar bet kokia kita proga suorganizuoti specialią operaciją "La Crepe". Gal numanote, kas tai ir kokia jos esmė, tikslai?
                  P.S. su tuo lietinių restoranu nelabai kas bendro.

Comment

Nežinau

Comment

Nežinau? Atsimenu kaip kokioje 8 klasėje geografijos mokytoja Regina K.,paklausė klasioko Ustino, ką jis žino, kas yra metamorfinės uolienos. Tas atsakė, kad "Nežinau". Tai mokytoja pradėjo kelti balsą:

- Tokio atsakymo, kaip "nežinau", būti negali!

Comment

cia ne mokykla. As nieko nezinau

Comment

O jūs gal žinote, kas per vardas yra Ustinas (Ustin)? Kokia jo kilmė bei reikšmė? Čia rimtai buvo toks klasiokas pas mane. Dabar man rodos kažkur uždarbiauja užsienyje statydamas tas vėjo jėgaines.

Comment

rusas kazkoks

Comment

O kas tas priešdėlis -ust? Ką nors reiškia? Pas juos šalyje gi yra ne vienas miestas. pvz. Ust-Luga, Zlatoust ir kt.

Comment

nezinau

Comment

Aš vis susimąstau, kuo šiandien būtų užaugęs tas berniukas, kurį 2014 m. liepos 21 d. Vilniuje, A. Vivulskio g. su Toyota Land Cruiser mirtinai partrenkė ta VRM statutinė V. P... 20 metų jam beveik dabar sueitų Kažin kur jis būtų įstojęs, jei ne ta lemtinga žūtis? Aišku, kvailas buvo, kad žaidė gaudynes bėgiodamas per važiuojamą dalį tam neskirtoje vietoje. O jei būtų išgyvenęs,, kaip jis būtų atrodęs šiandien? Ar būtų išmėginęs narkotikus, kurie mokyklose dabar tapo dar prieinamesni?​​

Comment

sito as nezinau

Comment

Kokią dar prasmę, kurios beveik neaptarėme, įgyja frazė "Lietuvos laukai skambėjo"? Tai susiję su tam tikrų vietų pasiekiamumu viešuoju transportu. Nu paspėliokite, aš vis labiau jaučiu jūsų nuovargį, kad nebežinote, kaip reaguoti į mano kliedesius.

Comment

manau, kad daugiau prasmiu negali buti ir nera

Comment

o tu ne tas is Suopio ir Rambyno?

Comment

Working...
                                          X