asmenines savybes visada apsprendzia zmogaus gyvenima. Tave asmenybe tokia ir tu gyveni atitinkamai. Jei nori kazka pakeisti, turi surasti valios pakeisti asmenybe. Arba prisitaikyti ir gyventi pagal esamas salygas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Va, pirmas kartas po daugiau nei 5 m. pertraukos, kai pagaliau išspaudžiau rišliau suregztą sakinį, kurį dabar kartosiu kiekvienam, kuris manęs paklaus, kodėl aš taip jį terorizavau rymodamas ant kelmelio po langais ar prie universiteto ant suoliuko apsimesdamas, kad tipo kažko laukiu.
Dėl veiklos pakeitimo - dabar aš jaučiuosi, kad mano gyvenimas žlugęs, nes nebematau savęs niekur kitur tokio pilnaverčio kaip tenai. Kas kita - kai perduodamas dovaną tam, sužinojau, kad jis manęs nepageidauja. Tuomet kaip tik man buvo toks kaip žaidimas persiorientuoti į kitą veiklą, dar kurį laiką galvojau, kuo reiks pakeisti laiką, skiriamą lankantis prie ano namų/universiteto. Ir kažkaip pavyko - daugiau laiko gatvėje parkavimo kontrolei... Net pasididžiuodamas kitiems kaimynams pasakodavau, kaip mane išspyrė iš ten. Bet buvau laimingas savaip, netekęs sekiojimo užsiėmimo. O dabar - tarsi visa kas geriausia, jau praeityje.
Comment
-
O žinote, liutass, aš keliaudamas po Lietuvą, keletoje vietų esu matęs stoteles, pavadintas "MSV". Kaip išsiaiškinau, tai sovietmečiu dvelkiantis trumpinys, reiškiantis "Melioracijos Statybos Valdyba". O jeigu prie jūsų namų arčiausiai esančią stotelę jūsų garbei pavadinti "ASV", ką tai reikštų?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO tai ko jūs grasinote jiems kažkokiais nemalonumais? Tai jei pats patalpinote nuotraukas, tai pats ir trinkite. Čia turbūt, kai supykote, kad jus atkabino nuo moderatorių.
Comment
-
Bet tie nemalonumai adminams kur kas didesni už tuos mano sapne, kai dar mokyklos laikais sapnavau, kad man mirksi žalias ir nebespėsiu pereiti gatvės, o prie raudono jau pasiruošęs laukia tas, tuomet dar naujas 3 ašių 11 maršruto Solaris troleibusas iš 1-ojo parko, ir kad dabar jau ne aš pirmesnis eisiu per gatvę, bet tas troleibusas važiuos - t.y. jis jau išlaukė ir važiuos, o aš nespėjau. Ir nenorėdamas eiti per jo pervažiuotą vietą, turėčiau daryti kokių 5 kilometrų lankstą. Na pamenate tą sapną.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąnu ir kosmarus sapnuoji
...
O tai kaip išlyginti rezultatą?
Comment
-
Žiūrėkit, dabar įmesiu jums 2 skirtingus Google Street View vaizdus ir jūs turėsite pasakyti, kas bendro ir į ką atkreipti dėmesį:
1. Į vilkiko registracijos šalį (ant durų puspriekabės kairiame šone yra šalies trumpinys) bei kokioje šalyje užfiksuota pati transporto priemonė:
https://www.google.com/maps/@55.0556...oASAFQAw%3D%3D
2. Aš einantis link to klasioko namų šioje vietoje, kur vienąkart man keliaujant link jo namų pėsčiomis, jis man pralenkė su mašina ties šia vieta:
https://www.google.com/maps/@54.7142...oASAFQAw%3D%3D
Į kokį šizotipinį reiškinį galima fokusuotis abiejais atvejais, kai pagrindinė mintis - sustojęs laikas.
Comment
-
Pirmoje nuorodoje tiesiog pagaliau pamatau, kaip atrodo vaizdas, kai krovininio transporto vairuotojas gabena krovinį į savo šalį tranzitu per kitos šalies teritoriją. Tas pats ir su ėjimu prie to namų ant kelmelio pasėdėti - nežinau ar pralenkdamas su mašina jis iš nugaros mane pažino, tačiau jei taip - pamatė, KOKIU KELIU aš iš savo namų nusigaunu iki jo namų. Tai lygiai taip pat ir su ta nuoroda - kazachas važiuoja per Rusijos teritoriją į savo šalį būtent tuo keliu pro Uralą. T.y. man gi įdomu tie krovininio transporto maršrutai - kas juos lemia ir pan. Tai va tas klasiokas, kuriam dar mokyklos laikais sakiau, kur gyvenu, jis irgi galėjo pamatyti kokiu būdu (pėsčiomis) ir kokiomis gatvėmis driekiasi mano maršrutas iki jo namų, kur įsitaisydavau jam priešais langus ir sėdavau apsimesdamas, kad kažką darau, retkarčiais kilsteldamas galvą į viršų.
Comment
Comment