Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Sakėte kažkada kažką, kad adresas yra vidinio serverio. Bet tai vis tiek, ką spaudžia įsijungus kompiuterį?...

Taip pat, kiek populiarumo taškų surinktų partija, nusprendusi uždrausti fūras? Kad nebeliktų nei vieno griozdo registruoto Lietuvoje, taip pat, ypač riboti iš užsienio į Lietuvą jų įvažiavimų kiekį? Aš suprantu, kad tai yra ekonomikos kraujagyslės, bet man kuo šalis didesnį jų parką turi, tuo labiau atsilikusi yra. Gal tai ir sukuria didelį procentą BVP, bet atsilikimas yra tame, kad jas vairuojantys žmonės neretai rengiasi su treningais, rūko, važinėja nesiprausę po kelias dienas, tualeto reikalus tenka atlikti krūmuose. Galėtų būti privaloma norint dirbti šį darbą būti be žalingų įpročių ir vairuoti pasidabinus kostiuminėmis kelnėmis, fraku/smokingu ir kaklaraiščiu su varlyte.

Comment

Gal ten parasyta ka spausti?

o tai Žalioji partija ne ta, kuri kaip tik ir nori tas visokias furas isnaikinti?

Comment

Žaliųjų partija jie gal tiesiog už atsinaujinančią energetiką, kad automobiliai būtų varomi vaivorykštėmis. Jų šūkis "Įkvėpkime šviežio oro"
        Na nes sako, kad šis sektorius sudaro didelę dalį Lietuvos pelno. Tai yra paminėję LT premjerai - tiek Skvernelis, tiek Šimonytė, tiek dabar - teta Vilija. Kadangi fūros yra vienas iš valstybei pelną generuojančių sektorių, aš valstybę prilyginu tuometiniam jos premjerui, nes premjeras yra daugiau tas, kuris žiūri savo šalies ūkį. Tai vat man tai nedera - toks tvarkingas su švarku premjeras ir tokie, nereprezentatyvios išvaizdos fūristai. O jei dar tas atvejis, kuomet numeriai lietuviški, bet už vairo sėdintis žmogus kalba tik rusiškai... Tikrai balsuočiau už partiją, kuri uždraustų registruoti naujus vilkikus Lietuvoje bei uždraustų šio draudimo apeidinėjimą registruojant juos kaimyninėje Lenkijoje, ir įpareigotų vežėjus sunaikinti visus esamus savo vilkikų su balninėmis puspriekabėmis, parkus. Nes susidūrimas kaktomuša su tokia transporto priemone lengvojo automobilio vairuotojui praktiškai visada reiškia mirtį. Nejaugi negalima gabenti prekių kitais, šiuolaikiškesniais būdais, su ne taip grėsmingai atrodančiu transportu?

Comment

Tai traukiniais gal?

Comment

Gal, bet tie jų ratai, ar teisingiau - riedmenys man dvelkia maskolių šalimi. Nes ant tų krovininių vagonų esantys 8 skaitmenų numeriai vis dar registruojami būtent tenai. Nes tiesiog, aš gerbiu Skvernelį, nes jis buvęs policininkas, o su policija daug bendro turėjau anoje gatvėje, bet kodėl jis savo vadovavimo laikais neuždraudė šios transporto rūšies vien dėl to, kad ji atrodo nepaprastai galingai prieš lengvąsias mašinas, kurias ji tiesiog sutrins susidūrimo atveju? Aš suprantu, kad tai svarbus sektorius, bet man yra niekaip nesuderinama, kad mes esame kryžių, miškų, Marijos žemės ir dainų šalis ir tuo pačiu garsėjame tokiomis milžinėmis kaip Girteka, kurios valdo tūkstančius tų riaumojančių, žemę drebinančių sunkiasvorių baubų. Tikrai nedera tokie dalykai, kaip stilingai su šalikėliu atrodanti premjerė Šimonytė ir jos valdomos šalies įmonės, prisipirkusios tų mašinų, kurias vairuoja tikrai ne patys stilingiausi vyrai. Arba liaudies dainas atliekanti Veronika Povilionienė, mūsų etnokultūros ikona ir pro šalį švilpimo garsą skleidžianti, didžiulį vėją paskui save sukelianti šaldytuvinė puspriekabė gabenanti...žuvį, drabužius, elektroniką ar dar ką nors... Nu tiesiog nedera ir viskas. Pabandykite įsivaizduoti, kaip atrodytų už Mercedes Benz Actros vairo sėdinti ir skrendanti ponia Vilija B. ir bus aišku, ar mums reikia atsisakyti šio sektoriaus dėl savo baugumo ir nebešiuolaikiškiumo.

Comment

Man tai nesvarbu, gali kad ir dviračiais gabenti

Comment

Joa, kaip Pietų Azijos šalyse, kur dviratūkas tokio dydžio, o ant jo sukrauta šieno kupeta - tokia.
                Beje, gal žinote, kas šie 3 asmenys, LR piliečiai, kuriuos tam tikrais periodais, gal net iki šiol, aš esu sudievinęs tiek, kad net galvodavau, ar jie žino, kokioje šalyje jie gyvena, kas valdo mūsų šalį, kad yra gerų žmonių, o yra ir blogų, kad yra Karbauskis, kad yra psichinių ligonių, kad savižudybės, paskui kad yra benamystė ir pan.

Šių asmenų sąrašas:

1. Žaneta mieloji
                2. Įslaptintas draugas "Simas"
                3. Žemės žmogus "Vacys"

Bent 1 ir 3 neabejoju, kad atspėsite, arba bent jau sudarysite kilti prielaidas teisingiems atsakymams..

Comment

Vacus tai traktoristas? Kitu jau nepamenu

Comment

1. Vardas Žaneta mano apysakose figūruoja 2 vietose - mano klasiokės mama (kur mokėmės 5-8 klasėse) bei dailės mokytoja 9 klasėje. Tai prie vardo žodį "mieloji" pridėjęs esu savo kultinėje apysakoje "K & Jeanette", kur ji mane pasikviečia į mašiną pašnekėti dėl suprastėjusių mano lietuvių kalbos rezultatų pas mokytoją Levitą P., ten aš jos išklausau, bet paskui drėbiu ką manau apie jos pačios dukrą. Tai man ta klasiokė patiko (dėl ko man dabar labai gėda) ir ėmiau įsivaizduoti, kas yra jos mama, kur ji dirba, ką galvoja apie politiką ir pan.
                    2. Įslaptintas draugas Simas - tai tas klasiokas, kuriam perdaviau dovaną. Kur eidavau pasėdėti ant kelmelio po langais. Jo tikrasis vardas visai kitoks, bet šiame forume vadinkime jį Simu.
                    3. žemės žmogus - taip aš vadinu ūkininkus, kurie gyvena tame pačiame kaime ir dirba prie žemės ištisus metus be atostogų. Mes su mama net porą kartų pakeitėme gyvenamą vietą, o jie reziduoja tuose pačiuose kraštuose per amžius ir verda savo sultyse. Kaip jau išsiaiškinome, Vacys - tai aš tokį vardą, pagal išvaizdą, suteikiau tam ūkininkui, kur ardavo su vikšriniu traktoriumi. Kai vasarą su močiute nuvykdavome į kaimą, iš visų aplinkui esančių laukų ir jų savininkų su savo technika, to "Vacio" laukdavau labiausiai.
                    Konstatuoju faktą, kad 3 - tikrai atspėjote.

Comment

Atsimenu, kai 2015 m. rudenį atėjau į 9 klasę į Viršuliškių mokyklą, ta dailės mokytoja Ž., gal prieš tokius naujokus kaip aš, norėjo parodyti savo griežtumą, tai kai per pamoką reikėjo paimti ir kažką rašyti į sąsiuvinius, dalis, matyt nebuvo jų pasiruošę ir ėmė plėšyti lapelius iš kitų mokomųjų dalykų sąsiuvinių specialiai tai dailės pamokai, tai mokytoja pakartotinai užbaubia:

- Paimam užrašus, ne lapelius!

Vėliau, klasiokė Jelena R. per dailės pamoką buvo padėjusi galvą ant stalo, tai mokytoja Žaneta kad užriaumoja:

- LABAS RYTAS!

Toji Jelena iškart suprato, kad čia skirta jai, ir pakėlė galvą nuo suolo...

Comment

Cool

Comment

Atsimenu anoje gatvėje buvo tokia kaimynė iš priešingo namo, kur aš kurį laiką apie ją galvojau 2 variantus:

a) arba ji yra ta atlikėja Jessica Shy
                          b) arba ji yra ne ta, bet ji tiesiog mėgsta klausyti tos atlikėjos dainas. Pastarasis variantas, kaip išsiaiškinau, realesnis, nors tikro jos vardo ir pavardės nežinau. Kaip išsiaiškinti, žinant tik valstybinį numerį? Facebook ir Googlas nepadeda.

Comment

Kas ta shy?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą

pagooglinau, tai ji jau ne mano kartos
                              Neapsimeskite *****! Jau gal 4 kartą ją miniu, o jūs vis "Kas ji tokia?". Čia iš serijos "atsiminsiu 5 minutes'", ar ne? Aš tik nustačiau, kad ta kaimynė nėra Shy, nes tikroji Shy važinėja su Lexus, kai toji kaimynė - su Seat.

Tuo pačiu noriu pasidomėti, ką galvojate apie Žanetą? Tą paslaptingąją tos mano buvusios klasiokės Dominykos mamą, apie kurią intensyviai rinkau informaciją. Kurią sudievinau iki tiek, kad galvojau, ar ji gimusi 1970 ar 1979 metais. Kur susipažino su savo vyru, kokiame bute gyvena, su kokia mašina važinėja, kur dirba, kokią partiją palaiko, ar nenorėtų savo namuose priglausti kokio benamio?

Comment

As, cia ta shy… Galvojau vel kokia tavo mokytoja ar troleibuso vairuotoja

Comment

O ką galvojate apie tos klasiokės mamą Žanetą K., galite atsakyti? Ar aš be reikalo tiek daug sukau galvą apie jų šeimą?
                                  Kodėl jums juokingas tas vardas? Nes nuo žodžio "ženytis"?

Comment

Ne, tiesiog kažkaip juokingai skamba. As tariu su kietąją “e”

Comment

O žiūrėkite, ten kur literatūrologė Viktorija Daujotytė analizavo vienos lietuvių poetės kūrinį, skirdama itin daug dėmesio frazei "šerkšnas žėrėjo", taip aš paklausiu jūsų: Kaip jūs manote, kokia mintis slypi, kai žmogus tau rašo: "Rimtai nori su manim sukonfliktuoti? Gerai prieš tai pagalvok".
                                      Ką jis turi omenyje? Kad priduos policijai, ar kažkas baisesnio?

Comment

Nežinau, gal duoti i liuli?

Comment

Atsimenu, kai 7 klasėje per lietuvių kalbą rašydavome rašinius, aš vis nepraleisdavau progos įterpti Minedą, tai mokytoja L. Pipirienė kartais komentuodama darbus tiesiog pasakydavo "Pučinskas kaip visada nesąmones...", o kažkada tiesiog paprašė jo nebeminėti, nes jos žodžiais, jai jau sapnuojasi tas Minedas...

Comment

Working...
                                          X