isranki tokia?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O ką reiškia terminas "Valdžios vertikalė"? Tipo ta hierarchija, kur kaip laiptukai, vienas už kitą aukštesni ir atitinkamai žemesni ir atitinkamai vieni kitiems besąlygiškai paklūsta/nusileidžia? Nu pvz. kaip mokykloje yra, nuo aukščiausio iki žemiausio: Direktorė, pavaduotoja ugdymui, mokytojos-klasių auklėtojos, ir tada, mokiniai.
Comment
-
Aš atsimenu 2008 m. balandžio 1-ąją, kai per BTV vyko interaktyvus šou "Pinigų lietus". Ten kažkokia jauna merga (vedėja) rėkdavo "Skambinkite, skambinkite, na kodėl nieks neskambinate?!", paskui paskambino kažkokia darželinukė, kažką bandė kalbėti, ta vedėja jos nesuprato, paskui aš iškart supratau, kad taigi tai melagių ir pokštų diena, tai užtat kažkokia mažiukė ir skambino pajuokauti.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJo, va kątik pagooglinęs radau, kad siurbia gyventojų pinigus ir pan. O kodėl TS-LKD vadinami konservatoriais, juk dabartiniame pavadinime šio žodžio nėra? Ar čia siejama su tuo, kad jie bendrauja su atitinkamos pakraipos Vokietijos partija, Angelos Merkel CDU?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKaip supratau tu sedi ir tv ziuri dienomis?
Comment
-
Tiesiog toks klausimas man kilo jau išvykstant iš Visagino su Kautra, kurios autobusu ir buvau atvykęs į šį savičiausią miestą. Tuomet susimąsčiau, kodėl nepravažiavau tuo vakariniu Kautros reisu, kai jis dar važiuodavo ne pro Zarasus, kaip kad rytinis, kuriuo vykau ir aš, bet pro Salaką. Ten, grįžus atgal po apsisukimo Širinskienės tėvonijoje - Dūkšte, prie KK102 - 179 sankryžoje pasukus į kairę vienas pirmųjų sustojimų būdavo kaimas bene gražiausiai man skambančiu pavadinimu - Sokiškiai.
Comment
-
Tai vat tiek, aš tuomet tik žinojau, kad toks reisas egzistuoja, bet važiuoti nesiryždavau. Na o šią vasarą jau susimąsčiau, kad nepavyko laiku pravažiuoti. Tuomet mintyse susidariau tokį vaizdą, kad va, šioje pačioje stotelėje Veteranų gatvėje, stovėdamas tas kitas Kautros reisas irgi sulaipindavo keleivius, irgi va tuoj užkirs duris ir trems į Kauną pro visokius Dūkštus ir Sokiškius. Galvojau, va, būčiau sunešiojęs* dar vieną nematytą kelio atkarpą.
* - šį žodį naudoti pradėjau mintyse po kažkokio krepšinio apžvalgininko, kur jis rašė, kad 2013 m. Slovėnijoje vykusio Europos čempionato finale nusileidome prancūzams, nors pogrupiniame etape juos nesunkiai sunešiojome. Tai vat kaip mūsiškiai sunešiojo prancūzus, taip aš keliaudamas tuo Visagine nakvojančiu Kautra autobusu būčiau sunešiojęs visokius Pažemiškius ir Sokiškius, kur viskas prasideda nuo to, kad autobuso vairuotojas spustels mygtuką šalia vairo, oras tik "pššš" ir ta rankenėlė pritraukia duris ir prispaudus kilsteli jas taip į viršų kol jos prisifiksuoja ir galima judėti pirmyn!
Comment
-
liutass , o kaip manote, ar šiame pro mano langus matomame 9 aukštu komibloke (apibraukiau) yra nors vienas žmogus, kuriam buvo diagnozuota onkologinė liga? Jei taip, linkiu patekti pas daktarę Birutę Brasiūnienę, ir, aišku, didžiausios sveikatos. Nes sako, kone kasdien vėžio diagnozę Lietuvoje išgirsta 36 žmonės, tai procentaliai kiekviename didesniame daugiabutyje turėtų būti nors vienas ar keli sergantys. Kokią jų buitis, išgyvenimai? Aš girdėjau, kad kartis būni tokios būklės, kad vos pajėgi įsėsti į transporto priemonę. Reikia eiti per tas neįgalumo tarnybas nusistatyti darbingumą, tada SoDrą, tada socialinės paramos skyriais. Kaip būtų gera, kad visi gyventume be rūpesčių...
Comment
Comment