Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O realu kiek nors, kad tas klasiokas būtų mane taip išvežęs iš Vilniaus su visais daiktais? Tą valandą kelio iki to kaimo būtume galėję ir pašnekėti (ko jis ir norėjo) ir nepajustume, kaip aš atsidūriau savo vaikystės kaime, o jam tai saugumas, žinant, kad kurį laiką bus ramu ir prie savo namų ar universiteto jis manęs nesutiks. Deja, bet per 1,5 metų jis man taip ir nebeparašė ir turbūt nebeparašys dėl susitikimo. Vis dėl to jaučiu patiko dovana - elektrošokeris.
    Ar čia jo reiktų klausti?

Comment

reiketu jo klausti

Comment

Žinote, kaip pavyzdingas elgesys gali išgelbėti mokykloje? Kai buvau 9 klasėje, mokslo metai ėjo į pabaigą. Kaip ir ankstesniais metais, matematika man ėjosi prastai. Turėjau nepatenkinamą pažymį. Kuo baigsis, ar paliks mane papildomiems darbams (liaudiškai - pataisų)? Fizikos pamoka. Į ją įeina matematikos mokytoja. Pasikviečia mane į koridorių ir sako kažką panašaus į:

- Apart trejetų pas tave daugiau nieko gero nėra, bet už drausmingą elgesį ir gražias akis pataisiau į ketvertą metinį.

Tuo tarpu man grįžus į klasę, ji pakviečia kitą mokinį - Maiklą, kuriam iš MATEM irgi išėjo nepatenkinamas pažymys. Jo dalia jau kitokia, kadangi jis per pamokas nuolat demonstratyviai miegodavo, ant galvos užsileidęs kapišoną kaip koks maumas. Koridoriuje prie staliuko stovi pavaduotoja su tuo medicininiu prietaisu, kur skirtas pradurti pirštą imant kraują. Tai mokytoja rėžia jam kalbą, kad tau reikės eiti pataisas 2 birželio savaites, tuomet vasarai gausi užduočių ir paskutines 2 rugpjūčio savaites prieš naujus mokslo metus ateisi atsiskaityti. Tuomet pavaduotoja paprašo jo duoti dešinės rankos nykštį ir prakerta jam pirštą. Pasirodo kraujas, kai jo išbėga pakankamai ir visa piršto pagalvėlė nusidažo raudonai, ji savo pirštu ir griežtu žvilgsniu baksteli jam į popierinio blanko vietą, kur reikia uždėti savo piršto antspaudą krauju. Tuomet sako, va čia tavo, parašas, čia vardas ir pavardė, kad susipažinai su tvarka. Tuomet užantspauduoja ir sako, viskas, gali keliauti. Tai va tokie skirtingi likimai. Ką reiškia jei tau nesiseka mokytojo dėstomas dalykas, tačiau elgiesi ramiai ir neišsidirbinėji ir kitas, kai specialiai išdykauji per pamokas. Aš galėjau džiaugtis vasara, o jis...

Comment

taip jau buna gyvenime

Comment

Bet tos pataisos Maiklo nesugniuždė, aš gi sakiau dar apie jį seniau, kad 2015 m. rudenį per IT pamoką buvo užduotis iš vienetinės skaičiavimo sistemos paversti į dvejetainę ar kažkaip taip. Nu ten tipo kur 011111100000001, 10000011111001110000 ir pan. Tai kaip IT mokytoja O. Sosunova paklausė "Maiklo namų darbas", jis abejingai atsakė, kad neturi, tai mokytoja jam užbaubia:
            -DVEJETASSS!
            O žiūrėk, nepraėjus 5 metams, 2020 m. rudenėlį jis su drauge jau sūpuoja pirmagimį. O ta mokytoja gal tikėjosi, kad jį sodindama rašant jam nepatenkinamus pažymius jį sugniuždys ir jis iš nevilties nusižudys? Nė velnio!

Comment

ne visi gali it buti

Comment

O supratote, kad apie piršto prakirtimą ir antspaudų paėmimą krauju aš pajuokavau? Panašiai kaip ir jūs klausėte, ar keleivių kontrolė neuždeda antrankių.

Comment

nesupratau

Comment

O ten ta vakarykštė persų revoliucijos daina, kur vis kartojama "Allahu Akbar, Khomeini Rahbar", tai pagal tokį patį principą man gimė idėja sukurti himną tam neišsipildžiusias manęs išvežimo į tą kaimą apleiston sodybon su klasioko automobiliu, himną:. Tik kadangi tame kaime absoliuti dauguma yra tikintys katalikai, reiktų pakeisti žodžius į "Šlovė Jėzui", taip pat atiduoti pagarbą tam objektui, kuris mane atvežė ir paminėti aplinkinių vietovių grožį. Nepabandysite man padėti? Štai kol jūs miegojote 4 mėnesius, Tomas ir Austras pagal mano prašymą sukūrė Lryto žurnalistui Arūnui Dumalakui skirtą dainą "Žemė žurnalistų ir smulkintuvų".

Comment

o kuom as galiu padeti? Sakiau gi, eikit dirbti

Comment

Kuo? Ko pats nedirbate? Aš nedirbu, kad dar kažką duodu valstybei sumokant PSD, o ne registruodamasis UŽT, imituodamas darbo ieškančio bedarbio statusą ir pan.

Comment

bet as gi nesiskundziu pastoviai kaip tu. Man visko uztenka, nieko nereikia, viskas tenkina. O tau tas blogai, anas netinka, ten negerai.

Comment

Nu tai taip, gyvendamas anoje gatvėje nesiskųsdavau. dabar ar šitie namai, ar Didžiasalis, vienodai blogai. Gal net dar blogiau, jei reiktų skubiai nulėkti į gydymo įstaigą, taigi jei keliai žiemą užpustyti... Mamos senatvei gal ten ir gerai, bet man, kaip žmogui, kuriam dar gyventi daugiau nei dvigubai tiek, kiek dabar yra metų, labai prastas pasirinkimas. Tame miestelyje dar gali būti likę kažkiek vyresnio amžiaus žmonių, nešnekančių lietuviškai. Kaip jiems pareikšti pastabas dėl netvarkingos ir triukšmingos automobilio signalizacijos reikės?

Comment

prie ko cia ta mama? Tu pats gali gyventi savo atskira normalu gyvenima, bet tingi. Tai ir nedejuok,dziaukis dar kad mama tave islaiko su seneliu

Comment

Nu joa, bet, bet. Aš žinau, kad taip kaip yra dabar, būti neturėtų, kiti gal irgi gyvena pas tėvus, bet bent jau kažką baigę mokytis ir užsidirba. Taip jau yra. Iš anų namų būtų buvę patogiau ieškotis darbo ,nes iš ten buvo patogesnis susisiekimas. O čia tai be prošvaisčių, ten - dar labiau. Aš jaučiu, kad mano geriausias gyvenimo laikas (t.y. pastarieji 8 metai) jau praeityje, dabar viskas bus tik blogyn ir blogyn.

Comment

bet kai ateis rusai, ten visi pasitiks su gelemis, tai ir jus turesite

Comment

O kaip futbolo stadione spirti kamuolį taip stipriai, kad jis išlėktų kažkur į dausas - taip toli, kad rodos į kosmosą išskrenda ir jo daugiau niekada nebesurasi, kur jis nuskrido ar nukrito?

Comment

gal Menulyje?

Comment

Aš nesukurtas dirbti, nes tiesiog gal toks ir turėjau būti, gal mama nieko nespaudė nuo mažens. Vat su būsto turėjimo močiutė irgi nespaudė mano mamos, kad jis eitų kažką savarankiškai ieškotųsi. Ji planavo kontroliuoti savo dukrą tikriausiai amžinai. Todėl nesakė, kad va eik kažkur nuomokis, taupykis pradiniam įnašui, imk paskolą kol dar jauna ir bankas gali paskolinti daugiau pinigų. Tiesiog ne nuo to galo pradėta, viskas taip susipynė, kad aš tiesiog neturiu daugiau ką pakomentuoti.

Comment

nemalkite sudo

Comment

Working...
                                          X