Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Taip, bet tai vienintelis įperkamas butas ir dar savaitę bankas taiko akciją, kurios metu suteikia paskolą be pradinio įnašo. O ten kadangi pasienio ruožas, reikia iš anksto prašyti leidimo, ne vėliau kaip prieš 5 darbo dienas nurodant tikslią vykimo dieną. Tai galiojant ekstremaliai situacijai gali būti sudėtinga, jei vyks nuolatinis važinėjimas pirmyn-atgal žiūrėti, kaip ten remontuoja tą butą. Aš sakau, ten gali dūžti šansai nugyventi visą gyvenimą negavus nei vieno nuobaudos administracine tvarka, bent jau mamai. Norai nieko nereiškia, viskas priklauso nuo kitų valios. Pvz. 2014 m. vasarą Donbase, tų teroristų-separatistų buvo nušautas Lietuvai akredituotas konsulas Mykola Zelenecas. Paskui dar buvo publikuotas straipsnis, kad jo svajonė buvo gyventi 100 metų. Ir štai prašom, kažkokie durniai neleidžia tavo svajonei išsipildyti...

Comment

Tai jo, tas pasienio ruožas tai pavojingas

Comment

Ne tik dėl nelegalių migrantų, bet ir kad ten kažko trūkstant pasieniečiai įpils tau protokolą nusižengimo administracinio. Nežinau kas blogiau - ar būti sužalotam kokio nors lietuviškai nešnekančio ir geresnio gyvenimo Europoje ieškančio nevalos, ar gauti administracinę nuobaudą, kurios suforminamos per sistemą, prie kurio eilinis paprastas žmogus iš savo kompiuterio niekaip neprisijungs, nu per interneto naršyklę niekaip nepasieksi to ANR, kažin kaip jis apsaugotas...

Comment

Mokinkis rusu kalba

Comment

Tai nebūtinai rusų, pilna gi visokių statybos inžinierių iš Sirijos. Tik klausimas, ar jie žino, kad Lietuvoje reikalavimai kitokie - čia yra tie Kvalifikacijos Atestatai, čia būstai statomi iš rimtų medžiagų, o ne kaip ten pas juos dykumoje iš kupranugario mėšlo.

Comment

Bet gal pigiau padarys

Comment

Jei laimėčiau 81 milijoną, tai apsirūpinęs savo gyvenimą, dotuočiau būsto nuomos išlaidas tokiems kaip aš - kurie niekur nedirba, nesimoko, gyvena su tėvais, bet nori gyventi atskirai. Kurie neturi nei vieno žalingo įpročio ir nedirba todėl, kad yra labai prisirišę prie gamtos, turi pomėgių, dėl kurių negali sau leisti pusę dienos praleisti darbe. Nu tokie romantiški svajokliai. Tik tokių žmonių yra labai nedaug, nes daugumo bedarbysčių priežastis - alutis, o tokiems geras nebūčiau, nes man nėra suvokiamas toks laisvalaikio praleidimo būdas, kaip svaiginimasis medžiagomis, kurios atima protą. Tik kad mano įkurtos iniciatyvos ir visų iš manęs imančių dotacija žmonių nepalaikytų va šitais va stickmanais:

Attached Files

Comment

O kam zmogui protas?

Comment

ne - vy - kė - liai!

Comment

Visi

Comment

Aš pasakiau nevykėliai. Visi? Gal, išskyrus daktarę Birutę Brasiūnienę, ji tikrai nuostabi onkologė-chemoterapeutė. Ir gerai, kad dirba Lietuvai, o ne išvažiuoja svetur, kur moka daugiau.

Dėl to, kam žmogui protas - anglų kalbos mokytoja, dabar Maironio progimnazijos direktorė Lina T. per pamoką mums yra minėjusi, kad "žmogaus protas yra beribis... į abi puses". Manau šioje temoje aiškiai matosi, į kurią pusę mes su jumis visais linkstame.

Comment

Gal

Comment

Ir į kurią pusę gi? Aš sakyčiau labiau į blogąją. Man patiko Eidvio pranešimas, kur jam "nepatinka, kad forumas yra spaminamas kliedesiais. Tų spamintojų yra vos keletas ir aš nesuprantu, kodėl jiems leidžiama"...

Comment

O kokios puses yra?

Comment

Protingoji ir kvailoji proto pusės.

Ten Didžiasalyje nežinau, sako, kad naujuose kvartaluose didmiesčiuose daugiau šuniukų turėtojų. Tačiau ten senos statybos butas, ten laiptinės koduotos durys ko gero be stiklo - įsivaizduok atidarąs duris iš kurios nors pusės, o ten kokia babcė su agresyviu ir dar palaidu šuneliu... Kur trauktis? Čia naujos statybos namuose duryse yra stiklas, viskas permatoma, gali laiku pasitraukti, o ten. Ir žinote, ten sena statyba, ten sako irgi yra pagyvenusių moteriškių, kurioms sunku laipioti. Paskaitykite šitą straipsnį ir atrasite jame vieną įžymią pavardę

https://www.lrytas.lt/bustas/pasidar...oogle_vignette

Comment

Neskaitau lryto

Comment

Nu perspauskite bent nuotraukas. Žymios pavardės gali būti net 2 - viena - jį parašiusio žurnalisto, o kita - yra 3 nuotraukoje.

Comment

Aš blokuoju tuos puslapius

Comment

Kodėl? Žurnalistas - Arūnas Dumalakas, straipsnio herojė - Tecia Siliuk. Greičiausiai tai ta buvusi kontrolės darbuotoja. Man keleivių kontrolė baisu yra gyvenant Vilniuje, o ten bus baisu pasieniečiai - dėl lygiai to paties dalyko - kad jie baudas registruoja ir paskiria uždaro tipo programoje, prie kurios aš niekaip neprieisiu ir keršydamas tam pareigūnui negalėsiu jam atgal suraityti protokolo pagal kokį nors kitą straipsnį.

Comment

Sudrytis, todėl

Comment

Working...
                                          X