Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai eik dirbt bet ka, kad ir i Macima. Bet tau patogiau pas mama, miegi kiek nori, valgyt padaro, prie kompo sedi kiek nori, o senelio kapeikas leidi savo malonumui. Šitoks gyvenimas tau geriau, negu eiti į darbą. Faktas kaip blynas (karves)

Comment

Taip, šitoks gyvenimas man geriau, tačiau tik tada kai gyvenama didmiesčio centre (kaip buvo pastaruosius 8 metus) ar bent jau didmiesčio pakraštyje kaip dabar (bent jau Vilniaus miestas, nors autobusų maršrutų, skirtų nusigauti į man patinkančius Vilniaus taškus - mažiau). Tačiau tokiame užkampyje kaip Didžiasalis aš uždusiu - gal perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Prisiminkite, ką ketinau pasidaryti iš nevilties sekančią dieną po pirmos nakvynės šiuose naujuose namuose (užuomina - Romas Kalanta). O ką galėčiau sugebėti dirbti už ką man mokėtų pinigus, atsakysiu asmenine žinute, nes už tokių dalykų paviešinimą, tikėtina, susilauksiu pražangos. Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.

Comment

Tai eik ir kurk.

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
          Viešnamiai nėra legalūs Lietuvoje.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
            Viešnamiai nėra legalūs Lietuvoje.
            O kodėl tu manai, kad OP kalba apie viešnamius?

Comment

Sunku sugalvot kitokį saloną, už kurį galima gauti pražangą.

Comment

Kodėl? Pvz. salone leidžiama rėkti slava rossii?

Comment

Taip, šitoks gyvenimas man geriau, tačiau tik tada kai gyvenama didmiesčio centre (kaip buvo pastaruosius 8 metus) ar bent jau didmiesčio pakraštyje kaip dabar (bent jau Vilniaus miestas, nors autobusų maršrutų, skirtų nusigauti į man patinkančius Vilniaus taškus - mažiau). Tačiau tokiame užkampyje kaip Didžiasalis aš uždusiu - gal perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Prisiminkite, ką ketinau pasidaryti iš nevilties sekančią dieną po pirmos nakvynės šiuose naujuose namuose (užuomina - Romas Kalanta). O ką galėčiau sugebėti dirbti už ką man mokėtų pinigus, atsakysiu asmenine žinute, nes už tokių dalykų paviešinimą, tikėtina, susilauksiu pražangos. Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
                  perskaiciau ta zinute, tai zinok, turesiu nuvilti, tas paslaugas teikia ant kiekvieno kampo. Bet aisku, gali ir tu bandyti konkuruoti, jeigu padarysi geriau, greiciau ir pigiau.

Comment

Jeigu ir teikia, tai tikrai ne tokiu būdu, kokiu noriu aš. Aš esu gana senovinis žmogus, pas mane viskas turi vykti mechaniniu, o ne elektriniu-automatiniu būdu. Be to, nežinau kaip mūsų ta uostabioji teisinė-įstatyminė bazė, kaip pritaikyti patalpas, ko reikia, kiek piinigų paimti iš klientų.

Gal tuomet tęskime diskusiją apie tai, pagal kokią dainą verks konservatoriai, kuriems nepavyko įkąsti Blyyyyynkei, kurios socialdemok-ratai su savo ratais užriedės ir atsistos ant TS-LKD. Gal tikrai ta BeeGees Foom whole the bell tolls ar kaip ji ten...

Comment

manau verks pagal savo partieti kumyra Mineda

Comment

Kumyras tai čia kas Vidurinės Azijos šalių kalnų gyventojų geriamas kumeliuko pienas? Beje, o kas yra palendrica? Kažkoks vytintos dešros skilandis?

Comment

palendrica kazkokia rukyta nugarine, tipo mesos gabalas

Comment

O jūs kai gyvenate nuosavame bute, o kaip ten buvo, kaip Lietuva tapo nepriklausoma, gyventojai tuos butus turėjo kažkaip išsipirkti? Nes anais laikais juos gaudavai nemokamai kaip ir...

Comment

Nemuno Ausra soks pagal sita daina

Comment

O jūs kai gyvenate nuosavame bute, o kaip ten buvo, kaip Lietuva tapo nepriklausoma, gyventojai tuos butus turėjo kažkaip išsipirkti? Nes anais laikais juos gaudavai nemokamai kaip ir...
                                mes gyvenome nuosavame, kooperatiniame

Comment

O tas, kuriame gyvenate dabar, kieno jis yra? Sakėte, kad gyvenime nesate ėmęs paskolos būstui.

Comment

O tas, kuriame gyvenate dabar, kieno jis yra? Sakėte, kad gyvenime nesate ėmęs paskolos būstui.
                                    Mano

Comment

Tai ir klausiu, kaip ten buvo, ar po 1990 metų nereikėjo kažkiek pamokėti valstybei, kad butas pagaliau taptų tavo, kuomet nuo planinės ekonomikos perėjome prie rinkos.

Comment

Tai ir klausiu, kaip ten buvo, ar po 1990 metų nereikėjo kažkiek pamokėti valstybei, kad butas pagaliau taptų tavo, kuomet nuo planinės ekonomikos perėjome prie rinkos.
                                        nereikejo, bet as jau senai gyvenu kitur

Comment

O kaip veikia valstybė? Tipo, mes renkame Seimo narius, kurie priims mums palankius įstatymus, kad kvėpuoti ir judėti būtų lengviau?

Comment

Working...
                                          X