Tai eik dirbt bet ka, kad ir i Macima. Bet tau patogiau pas mama, miegi kiek nori, valgyt padaro, prie kompo sedi kiek nori, o senelio kapeikas leidi savo malonumui. Šitoks gyvenimas tau geriau, negu eiti į darbą. Faktas kaip blynas (karves)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Taip, šitoks gyvenimas man geriau, tačiau tik tada kai gyvenama didmiesčio centre (kaip buvo pastaruosius 8 metus) ar bent jau didmiesčio pakraštyje kaip dabar (bent jau Vilniaus miestas, nors autobusų maršrutų, skirtų nusigauti į man patinkančius Vilniaus taškus - mažiau). Tačiau tokiame užkampyje kaip Didžiasalis aš uždusiu - gal perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Prisiminkite, ką ketinau pasidaryti iš nevilties sekančią dieną po pirmos nakvynės šiuose naujuose namuose (užuomina - Romas Kalanta). O ką galėčiau sugebėti dirbti už ką man mokėtų pinigus, atsakysiu asmenine žinute, nes už tokių dalykų paviešinimą, tikėtina, susilauksiu pražangos. Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąViešnamiai nėra legalūs Lietuvoje.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTaip, šitoks gyvenimas man geriau, tačiau tik tada kai gyvenama didmiesčio centre (kaip buvo pastaruosius 8 metus) ar bent jau didmiesčio pakraštyje kaip dabar (bent jau Vilniaus miestas, nors autobusų maršrutų, skirtų nusigauti į man patinkančius Vilniaus taškus - mažiau). Tačiau tokiame užkampyje kaip Didžiasalis aš uždusiu - gal perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Prisiminkite, ką ketinau pasidaryti iš nevilties sekančią dieną po pirmos nakvynės šiuose naujuose namuose (užuomina - Romas Kalanta). O ką galėčiau sugebėti dirbti už ką man mokėtų pinigus, atsakysiu asmenine žinute, nes už tokių dalykų paviešinimą, tikėtina, susilauksiu pražangos. Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
Comment
-
Jeigu ir teikia, tai tikrai ne tokiu būdu, kokiu noriu aš. Aš esu gana senovinis žmogus, pas mane viskas turi vykti mechaniniu, o ne elektriniu-automatiniu būdu. Be to, nežinau kaip mūsų ta uostabioji teisinė-įstatyminė bazė, kaip pritaikyti patalpas, ko reikia, kiek piinigų paimti iš klientų.
Gal tuomet tęskime diskusiją apie tai, pagal kokią dainą verks konservatoriai, kuriems nepavyko įkąsti Blyyyyynkei, kurios socialdemok-ratai su savo ratais užriedės ir atsistos ant TS-LKD. Gal tikrai ta BeeGees Foom whole the bell tolls ar kaip ji ten...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jūs kai gyvenate nuosavame bute, o kaip ten buvo, kaip Lietuva tapo nepriklausoma, gyventojai tuos butus turėjo kažkaip išsipirkti? Nes anais laikais juos gaudavai nemokamai kaip ir...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO tas, kuriame gyvenate dabar, kieno jis yra? Sakėte, kad gyvenime nesate ėmęs paskolos būstui.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai ir klausiu, kaip ten buvo, ar po 1990 metų nereikėjo kažkiek pamokėti valstybei, kad butas pagaliau taptų tavo, kuomet nuo planinės ekonomikos perėjome prie rinkos.
Comment
Comment