O tai ji jau konkretu buta pirkimui turi? Juk ji reikes bankui uzstatyti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Taip, bet kaina gal tik 3 tūkstančiai ir kaip tik dar 2 savaites akcija - paskola be pradinio įnašo. Tai man jau kaputt, anksčiau ar vėliau teks eiti kartu su mama, nes savarankiškai užsidirbti net nežinau ką gerai sugebėčiau arba mokėčiau. Išeiti į gatvę bomžauti, kol mama gyva, neatrodo protinga, nes periodiškai gali kilti pagundų grįžti pas ją. O kai ji mirs, jau ir aš senas būsiu, bus man kokie 60-70 metų, kai ir pats vos bepaeisiu, o taip norisi pasidžiaugti jaunyste gyvenant kur nori, kol dar turiu jėgų ir energijos strakalioti paskui troleibusus/fūras/kombainus.
Comment
-
Mačiau, mama rodė nuotraukas skelbime, faktas, kad nepatinka. Vidų reiks remontuoti, bet net jei tobulai sutvarkyta, išlaižyta, man netinka jo vieta Lietuvoje. Kaip ir dabartinis butas - taip, persikraustėme į naują, bet pagrindinis trūkumas - LOKACIJA. Tokios geros vietos, kokioje pragyvenome 2016-2024 daugiau, manau, nebus.
Comment
-
Eikit jau, kariška ten viskas oficialu, pašaliniai nelabai pageidaujami. Ir ne, senelio pinigų neužtektų, kad išsinuomoti naujos statybos butą Vilniuje, ar kad ir tą patį iš tos pačios moteriškės, pas kurią gyvenome. Ten kaina 890 eur į mėnesį. Be šansų. Senos statybos komiblokai mane kraupina, nes pamenu kaip tuose namuose, kur gyvenau nuo gimimo iki 16 metų, ten dažnai dingdavo vanduo čiaupuose, nu kas nors iš kaimynų gal keisdavo vonios ar tualeto įrangą ir užsukdavo vandenį visai laiptinei apie tai neinformavęs iš anksto. Paskui grąžinus vandens tiekimą bėgdavo rudas, nors pagal taisykle,s paprasti žmonės negali eiti ir savivaliauti užsukinėjant vandenį visiems, viskas turi būti derinama su namą prižiūrinčia bendrove, prieiga prie vandens mazgo turi būti apribota ir raktus turėti nuo jos gali tik namą prižiūrinčios įmonės meistras. Todėl seni daugiabučiai didmiesčiuose yra baisu, nes ten periodiškai vyksta amžini remontai. O naujuose nelabai yra ką keisti, viskas nauja.
Comment
-
Bet kiek žmonių nori prie lovio. Tūkstančiai. Dalis iš jų gi žino, kad patirs pralaimėjimą (t.y. nepateks), bet vis tiek rizikuoja. Aš tai negalėčiau nei kandidatuoti į Seimą, nei dirbti, nes dabartinės mano vardo ir pavardė paviešinimas, atskleidimas gali sudaryti prielaidą kilti pavojui mano sveikatai. Bet vardą ir pavardę keisčiausi tik kai atsiskirčiau nuo mamos, bet kaip tą padaryti neturint pajamų, sunkiai suvokiama. Gi nieks neprieis gatvėje ir neišties pinigų sakydamas, va imk. Sakys, eik ir užsidirbk. O ką dirbti, viskas ką aš mėgstu, už tai pinigų nemoka. Na pastarosiomis dienomis svarstau vieną dalyką, bet neaišku kur ir kaip tai daryti o jei ir taip - kaip deklaruoti mokesčius, kaip pasisiūlyti?
Comment
-
Praktiškai be šansų. Nes dabar kur mama beužsinori - esu tempiamas kartu su ja. Gerai, prievarta ji nenusitemps, aš gi pilnametis, bet vis tiek jei valkiočiausi kažkur gatvėse, gal netyčia ją sutikčiau, gal ji pati imtų manęs ieškoti. O ji gyvens dar ilgai, o aš noriu kol jaunas, jau savarankiškai, ir pageidautina į tą patį butą ar bent jau aplinkiniuose namuose.
Comment
-
O kas čia vyksta: 2022 m. rugpjūčio 7-oji, sekmadienis. Arūnas rodydamas rodomuoju pirštu į dangų ir kitaip gestikuliuodamas rėžia ugningą kalbą, tuomet su liepsnojančiu fakelu prieina prie aukurą rankoje laikančio digital ir taip įžiebia amžiną ugnį (panašiai kaip pas mus mokykloje yra aukuras iš akmenų, kurį per kiekvieną rugsėjo 1-ąją lydimi direktorės, uždega mokiniai, apsirengę tautiniais drabužiais ir rankose laikydami duoną).
Kas čia įvyko?
Comment
-
Taigi tądien buvo paskelbta, kad įkuriama novatoriška ir labai pasiteisinusi tema "Šiaip nesąmonės ir kliedesiai". Tas ugnies pridegimas-priėmimas "žmogus iš žmogaus" man simbolizuoja kažko naujo įkūrimą, įžiebimą. Tai va nueikite į 1 šios temos puslapį ir matysite, kada Arūnas pasiūlė tokią temą ir kad man grįžus namo jau pamačiau savo pranešimus perkeltus į šią stebuklingą temą.
Comment
-
Jo. Aš pasakiau, kad per 2018 m. pasaulio futbolo čempionato ketvirtfinalį, kuomet Kroatija įveikė šeimininkus, kad jie keršydami/iš pavydo nesugalvotų pradėti karinės atakos prieš Kroatiją. Tikrai buvo reali puolimo grėsmė. Ar manote, kad net pats Pu nėra tiek išprotėjęs, kad pultų kitą valstybę dėl tokių dalykų, kaip negalėjimas susitaikyti, kad jo valdomos šalies sporto komanda pralošė?
Comment
Comment