Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

juodais pigiau

Comment

O atestatai?

Comment

o ka tie atestatai? Nusipirkt gali

Comment

Nu taigi kai einate pro kokias statybas, ant tvoros būna būsimo namo vizualizacija ir kur tokia juodu ant balto surašyta informacinė lenta su statybos darbų terminais, rangovo pavadinimu, ten būna parašyta didelėmis raidėmis statinio vadovas ir jo KA numeris. Lyg tai pro šalį einančiam praeiviui labai kažką pasako. Tuos atestatus išduoda Statybos sektoriaus vystymo agentūra (SSVA).
          https://www.ssva.lt/cms/paslaugos/at...tu-atestavimas

Comment

mano keli pazystami nusipirko su kysiais tuos atestatus tik del tu numeriu, o pacius atestatus sukiso tokiems atsilupeliams i viena vieta

Comment

Bet jei neturi net statybinės pakraipos išsilavinimo, tikriausiai tokiu atveju negausi to atestato net ir už kyšį? Panašiai kaip ir trečio pasaulio šalyse, kur pasieniečiai oro uoste gali apgaudinėti, prašydami už kažką susimokėti, tai gali neduoti, atsikirsti jiems, na bet jeigu neturi kažko esminio, pvz. vizos ar skiepo nuo geltonojo drugio, jei į tą šalį ji būtina, tuomet nebūsi įleistas net jei pasiūlysi kalną pinigų.

Comment

gausi

Comment

Aš mintimis taip laikausi įsikibęs to buto, kad savininkė, kiek žinau, iki šiol niekam neišnuomavo. Matyt prisisiurbimas mintimis prie jo daro savo. Ir medžiai neruduoja beveik, nors spalis įsibėgėja. Atrodo net gamta šypsosi man...
                  Attached Files

Comment

Daugiau mažiau aišku

Comment

Mama pamatė banko akciją - paskola be pradinio įnašo, tai jau kaip ir beveik viskas sutarta dėl buto tam zombių krašte.

Comment

Busi zombis

Comment

Tai jau link to einama seniai. Sakiau, 1-oje klasėje buvau be konkurencijos geriausias mokinys, kuriam nebuvo lygių, kai kiti iš darželio atėjusių dar skaityti nelabai mokėjo. Vėliau viskas ėmė eiti prastyn, ne tik moksluose, bet ir kitose sferose .

Comment

Zombiai atrieda atidunda

Comment

Tarraraba rababa, tararararababam! Man šita daina primena vieną autobuso vairuotoją Petrą, dirbusį su tolimojo susisiekimo autobusais, dabar dirbantį po miestą. Tai jis užkietėjęs rūkorius, plėšdavo vieną cigaretę po kitos. Ten tolimajame susisiekime yra maršrutas į Skuodą su nakvyne, tai važiuoja 2 vairuotojai ir ten nakvoja transporto įmonei priklausančiame bute. Tai mano pažįstamas vairuotojas, kuris yra vykęs į Skuodą su tuo Petriuku, tai sakė, kad anam kažkas su plaučiais darosi, nes visą naktį kriokia, kosėja.

Comment

Rūkorius

Comment

O žiūrėkite, kadangi prieš daugiau nei metus kai į tą vieną iš teritorijų buvo atvykusi fūra su Kirgizijos numeriais, tai aš paskui ją lakstydamas, be abejo buvau su savo avalyne atsistojęs ant jo padangų pervažiuotos vietos. Tai jeigu tai ir neprilygsta apsilankymui jo šalyje, kažkoks sąlytis visgi yra. Bet aš net ir nežinodamas tikslaus jo maršruto, kaip jis išsiveš krovinį į savo šalį, ar ką nors pasikraus/išsikraus pakeliui, tačiau pabandžiau per Google Street View pažiūrėti kaip atrodo kuo daugiau visų jo galimų maršrutų, pro kuriuos jis važiuos namo, kelio vaizdai - t.y. ar laukai, ar stepės ar miškai ar kalnai. Ir naršydamas ties pačiu Uralo kalnų viduriu, kur kelias tai kyla aukštyn, tai vėl leidžiasi žemyn kiek vingiuodamas į šonus, pamačiau tokį ženklą. Gal galite žmoniškai pasakyti, ką jis reiškia? Tipo, įjungti žemesnę pavarą ir atleisti gazą? Kontekstas - šioje vietoje kelias staigiai pažemėja apačion. Nežinau ar esate vairavęs kalnų keliais, kaip ten su tais pavarų perjunginėjimais, bet va. Tiesiog man kiekvienas sutiktas fūristas nėra tiesiog eilinis žmogus, kuriam padėjau. Jei tai žmogus iš kitos šalies, aš sirgsiu už jį, kelias dienas ir daugiau galvosiu, ar sėkmingai pasiekė savo šalį, kiek jį užlaikė visi tie sienos kontrolės postai ir pan. Nėra taip, kad pavadovavau jam ir pamiršau. Aš mintinai prisiminsiu kiekvieną, kuris buvo užsukęs į mano gatvę ir paliko joje savo pėdsaką.
                                  Attached Files

Comment

Nemoku ir as nuo kalno vaziuoti

Comment

O tai čia kam skirtas šitas įspėjimas ant lentos prie kelio, kur įkėliau? Tiems, pas kuriuos mechaninė pavarų dėžė? Ir ką konkrečiai siūlo daryti/kas atsitikti, jei to nepadarysi? Sugadinsi mašiną?

Comment

Visiems skirtas. Su mechanine lengviau, o su automatu tai gadini deze. Buna automatai su paletintojais, tai ten ijungi nuokalnės režimą ir perjungia i zemesne psvara kad nedrozti labai brangios greiciu dezes

Comment

O tai kaip yra, kai kyli aukštyn - įjungiam aukštesnę ar žemesnę pavarą?

Comment

Working...
                                          X