Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

pralosem tai pralosem

Comment

Žiūrėkite, o kaip tas legendinis pakelių siaubas Kazys Jonaitis, kur dabar sėdi iki gyvos galvos, kažkur buvo teisingas pastebėjimas, kad visas jo gyvenimas vystėsi aplink magistralinį kelią A1 - jis gimė Kauno r. Algupio kaime, jis Ariogaloje baigė traktorininkų kursus, jis gyveno Grigiškėse, na o prie Vievio savo aukoms padarydavo galą.
      Tai pagal tą patį aš pastebėjau analogišką dalyką - tos mokyklos, kurioje baigiau paskutinius 3 metus, jos direktorės gyvenimas irgi sukosi iš esmės viename Lietuvos gale, palei prie to paties kelio esančių gyvenviečių. Prie kokio kelio vyko jos gyvenimas? Ar reikia išvardinti jos biografijos faktus, kad būtų lengviau?

Comment

Grigiskes?

Comment

Aš klausiu prie kokio kelio, o ne miesto pavadinimo. Ir ne, tai ne tas pats kelias A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda, prie kurio yra Grigiškės. Palei jį driekėsi Kazio Jonaičio gyvenimas, o mano mokyklos direktorė - truputį kitas Lietuvos galas. Turite pasakyti kelio numerį. Jų yra 3 rūšys - magistraliniai, krašto ir rajoniniai. Magistraliniai keliai žymimi raide A ir skaičiumi (pvz. A3, A12 ir t.t.), krašto keliai žymimi triženkliu juodu skaičiumi geltoname fone, (pvz. 209, 155 ir t.t.). Rajoniniai keliai žymimi baltu keturženkliu skaičiumi mėlyname fone, (pvz. 5224, 1309 ir pan.). Pirmieji 2 skaičiai nurodo savivaldybę, kurioje kelias yra pvz. Ukmergės rajono keliai prasideda 48**.
          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.24, 17:05.

Comment

tai gal prie Nemencines kelio?

Comment

TAAAAAAAAAAAIIIIIIP! Pagaliau atspėjote! Gal pagooglinote ją? Taip, tai krašto kelias nr. 102!

Comment

as tik du kelius i vilniu zinau, is kauno ir i Nemencine. Ar yra daugiau?

Comment

Tai, yra į Panevėžį - A2, į Uteną A14, į Druskininkus A4, į Marijampolę A16, A3 į Minską, A15 į Lydą, 103 link Lavoriškių PKP, 101 irgi prie sienos - į Šumską, krašto kelias 202 į Baltąją vokę, ir 5212 link Sudervės.

O apie direktorę - ji gimė Ignalinos rajone. Baigė Cirkliškio žemės ūkio technikumą ir pradėjo dirbti Dūkšto sodininkystės ūkio brigadininke. Vėliau - Dūkšto lopšelio-darželio vedėja. Nepriklausomoje Lietuvoje - vadovavo porai Visagino mokyklų, nuo 2000 buvo Visagino miesto savivaldybės tarybos nare. Nuo 2005 m. iki šių metų vasaros direktoriavo Vilniaus "Senvagės" gimnazijoje. Vilniaus miestas irgi yra KK102 pabaigoje. Jis prasideda Zarasuose, eina per Ignalinos, Švenčionių, Vilniaus rajonus ir baigiasi Vilniuje, Antakalnio gatvėje.
                  Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.24, 17:06.

Comment

aisku

Comment

Ten kai susitinku su seneliu, jis sako, kad pasikalba apie mane su dėde ir jo žmona (mano pusseserės "Domovinos" mama), tai ji į mane žiūri labiau neigiamai, sakydama "Va, toks jaunas vyras ir... NEDYYYYYRBA". Tai kad nedirbu, čia dar smulkmena, vat jei pamatytų, kokius kliedesius kepu šioje temoje, tai šokiruotų dar labiau - ne tiek nieko neveikia, bet eikvoja sako energiją, degina akis prie kompiuterio, kad parašytų eilinę nesąmonę.

Comment

taigi kam dirbti, juk senelis moka tau alga

Comment

Va tie filosofai Dezidai, kur 2022 m. balandį įsikraustė anuose namuose už sienos, tai ten, mamoms žodžiais, tikrai degradai. Nes rūko, pirmomis dienomis dar bandė muziką leisti 22-23 valandomis, nes jų Dezida tikriausiai jiems pasakė, kad "jūs pirmame aukšte čia būsite vieni, aplink ofisai, kaimynų nėra", paskui pradėjo vedžiotis visokius neformalios išvaizdos svečius, kurie naktimis bumbsėdavo, daužydavosi, paskui kai jų svečiai prinešė purvo šalia mūsų durų, mama skambino aniems į duris, bet tie apsimetė, kad jų nėra namuose. Tuomet mama sau pasakė "daugiau čia negyvensiu". Jie tokia Netflix porelė - žiūri filmus, valgydami bulvių traškučius apsikabinę, užsisako maisto į namus (nes patys nemoka gamintis valgyti, jaunimas). Aš tai nors gatvės ambasadoriumi buvau, padėdavau klaidžiojantiems žmonėms, uoliai keldavau nuo žemės kiekvieną šiukšlelę.
                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.24, 17:07.

Comment

dabar visas jaunimas toks

Comment

Kai būdavau mažesnis, sakiau, kažkaip pagal kažką mėgdavau grupuoti valstybes į poras. Ten pagal vėliavų spalvas ar kažkaip taip, tai atsimenu tik vieną Vengrija-Bulgarija. Pagal tą patį principą bandau suporuoti forumiečius, pagal avatarus ir amžių bei rašymo stilių, tai būtų Sula-gerietis, paskui Tomas-enigma, tada RokasLT-Palpatine. Kas toliau?

Comment

as daugiau ir nezinau

Comment

O ten kaip išsiaiškinome, senasis Tel-Avivo "Nokia" arenoje esantis atakos laiko/kėlinio/minutės pertraukėlę skelbiantis garsas, toks neilgas "Kliūūūūkt", jis iškliokdavo tos Zarrazą gydžiusios gydytojos pavardę.
                                  O štai kokią pavardę ištrykšdavo 2011-2012 m. sezone ir vėliau Vilniaus "Siemens" (tuometis ilgametis jos pavadinimas) arenoje esantis atakos laiko (24 sek.) pabaigą skelbiantis garsas? Nepainiokite su kėlinio/minutės pertraukėlę/keitimą skelbiančiu garsu, jis kiek kitoks, kalbu būtent apie 24 sekundžių sireną - toks plonas ilgas "Tryyyyyyyyyyykšt!" - kokią pavardę jis trykšdamas ištrykšdavo. Tai vieno iš šių metų 15 Seimo rinkimuose kandidatuojančių partijų sąrašo lyderis. Kas? Kurio sąrašo lyderio pavardę išgirdus/perskaičius, man mintyse suspiegia ta "Siemens" sirenos 24 sekundžių pabaigos plonytė spiegianti sirena?

Comment

Nezinau nei vieno lyderio. Pagal garsa gal koks Tryskunas?

Comment

Sinica.

Comment

Zyle?

Comment

Sinica pasakiau!

Comment

Working...
                                          X