Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gal Miley Cyrus?

Comment

Kokia dar Miley Cyrus, taigi lietuviškai ten dainavo, lietuviški balsai, jei būtų originalas angliškai tai ir užrašyčiau kažkokį vėmalą, panašiai kaip grupės "Side" dainos "Smooth operator" žodžiai man girdėjosi kaip "SŪŪŪŪŪ - Abureaaaaaa".
      Gana nusišnekėti, reiškia nežinote. Viena ką atspėjote, tai jūsų mėgstama "Katiūša". Čia tos dainos versija hebrajų kalba: https://www.youtube.com/watch?v=DQfQTZ4YqjM

Comment

Kaip tai gana nusišnekėti? O tai kokia cia tema tada?

Comment

Nu čia skirta tokiems dalykams, kurie per daug durni, kad dėti juos į rimtas temas. Aš prašau pagalbos iš skambesio nustatant vieną ar kitą dainą.

Comment

Pas mane klausa nuline

Comment

Bet jei parašiau, kad "Baikite trepsėt - išvažiuoju pailsėt" tai reiškia, jog originalas ir skamba kažkaip taip ar panašiai, na gal žodžių tvarka kiek skiriasi, bet tikrai tai lietuviška daina, man tik klausimas, kas per kapela atliko šitą grožį, kur būtų galima jo pasiklausyti... Ten sukaukši kokios tai klumpės į grindis, tuomet tas moteriškas balsas pareiškia, kad jie baigtų trepsėti, tuomet jai kažkas choru atsišaukia "A, a - aaaaaaa". Na kažkas tokio, bet jaučiu tai tokio mėgėjiško lygio dainelė, kad niekur viešai nei įrašą rasi, nei tuo labiau, dainos autorių ar tekstą.

Comment

jo, tokio s turbut nerasi...

Comment

liutass geresnis avataro variantas
                  Click image for larger version

Name:	GZXDTL1XkAANhQG.jpg
Views:	66
Size:	89,9 kB
ID:	2157140

Comment

bet tavo dar geresnis

Comment

Komentaras prie straipsnio apie naujo Žalgirio logotipo pristatymą:
                      "Iškirto tarybinių laikų miškus , panaikino tų laikų mokyklas ,Akadimijas , ligonines , pakeitė gatvių pavadinimus , nugriovė paminklus , niekina tuo laiku pavyzdingai dirbusius žmones , dabar dasikasė iki LIETUVAI ŠVENTO KAUNO ''ŽALGIRIO'' KREPŠINIO KLUBO LOGOTIPO , VISA TAI MAN ŠLYKŠTU"

Comment

ne as rasiau

Comment

O žinote, kokia daina, mano kreivai klausai, pasirodė, kad atliekama mišria lietuvių-anglų kalbą, kai iš tikro ten pilnai angliškai? Ten "buvo" tokie žodžiai, kaip "Suvienija Hai-fai! Eneuišdžiasta enigrueit"
                          ?? Kas ten ką "suvienija"?

Comment

Nežinau

Comment

Ten realiai turėjo būti situacija, kai žmogus, priėjęs prie kito žmogaus su vertikaliai ištiestu delnu, nori, kad jam duotų "penkis" ir sako "So give me your high-five" [p.s. teisingai išvis būtų "So Gimme a high five"]
                              Va šitas kūrinukas, mano minėtus žodžius klausyti pasiruoškite nuo 0:47 iki 0:50 min. Paskui 1:54 min. ir t.t.

https://www.youtube.com/watch?v=vQwmR5KLUI8

Comment

Nieko nesuprantu ten

Comment

Beje, tik dabar supratau, kad ten ne siūloma "duoti penkis", o turima mintyje surinkti "šaunų penketuką" - tai yra skaičius žaidėjų, vienu metu lakstančių vienoje komandoje.

Comment

daina nekazka...

Comment

O kaip mūsų LVKR sekėsi tame Eurobasket 2011? Ką mes dažniausiai prisimename iš tų pirmenybių?

Comment

as tai nieko neprisimenu, nes net neziurejau

Comment

Taigi kai ketvirtfinalyje pralošėme makedonams, tiems nevidonams.

Comment

Working...
                                          X