Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

tai Xi gi laivais gabena viska

Comment

Bet sako, ir geležinkeliais keliauja dalis krovinių ant jūrinių konteinerių. Ten, kur jūsų klausiau, ar rusai, kai tranzitu kertama jų šalis, jie neužnuodija krovinių, įtrindami į juos kokios nervus paralyžiuojančios medžiagos "Novičiok". Šį klausimą kėliau Lietuvos muitinei, tai jie patikino, kad "kroviniai iš Kinijos keliaudami per agresiją Ukrainoje vykdančios Rusijos teritoriją keliauja plombuotuose vagonuose". Na bet vis tie, ar neužlašina ant viršaus ko nors, pvz. kokioje Čeliabinsko stotyje sąstatas visiškai sustoja, jų tarnybos pasižiūri, kad krovinys keliauja į Lietuvą, tai negi jiems neniežti rankų padaryti kažką negero?

Comment

manau, kad neniezti. O tau labai niezti koja, skruzdeliukams mindyti?

Comment

Skruzdėliukams mindyti - ne.

O patarkite, kokį vardą man pasirinkti, kurio nesinorėtų teršti, ir pavardę, kurios nereikėtų gėdytis, jei socialiniuose tinkluose noriu susikurti fake accountą? Na pvz. nesivadinčiau Dariumi, nes man šis vardas - vienas gražiausių lietuviškų, arba pavardės Noreika - todėl, kad ją nešiojo garsus operos solistas, + kaime yra tas ūkininkas, kurio pavardė lygiai tokia pati, tad nesinori tokios garbingos pavardės skolintis tam, kad ja prisidengęs su netikra paskyra rašinėčiau nesąmones. Arba pvz. pavardė Šūmakaris gal skamba ir komiškai, bet ji per daug juokinga. Reikia nei per daug garbingos, nei per daug juokingos pavardės. Na kad būtų kažkas per vidurį.

Comment

gal koks Gabrielius Suopis?

Comment

O kas bendro tarp Kauno plytelių ir Izraelio gynybos?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                O kas bendro tarp Kauno plytelių ir Izraelio gynybos?
                nieko

Comment

Ten temoje apie Kauno infrastruktūros projektus, forumo narys PoDV pradėjo rašyti visiškai ne į temą - nusivažiavo iki Izraelio gynybos. Pats tų žinučių nemačiau, nes Romusėlis jau buvo spėjęs prasišienauti (t.y. ištrinti tuos pranešimus), bet atsimenu, kaip parašė, kad "Šita tema ne pati tinkamiausia vieta aptarinėti Izraelio gynybinės doktrinos niuansus. Ta proga, kolegai PoDV suteikiamos atostogos". Kai klausinėjau paties PoDv`o, jis teigė jau neprisimenąs, ką ir kur ten rašė. Bet tikrai. Kauno plytelės, Izraelio gynyba - gal paieškojus ir įmanoma kažką bendro tarp jų atrasti?

Comment

Gal, kad skilineja?

Comment

O numanote, kokį žmogų aš praminiau Vita-Tigru?

p.s. tai moteriškos lyties atstovė. Pravardė kilo nuo to, kad kažkada būdavo tokie spalvoti, vaikams skirti nedideli sulčių su šiaudeliu pakeliai, ant kurių buvo nupiešti animacinių filmukų žvėrys ir ten būdavo užrašas didelėmis raidėmis VITA TIGRAS.

Comment

Hmm, gal Austeja?

Comment

Neatspėta, tai troleibuso vairuotoja, kuri 2016-2017 m. sezone, kuomet aš buvau dešimtokas, ji pastoviai dirbdavo 18 troleibuso maršrutu su garažiniu numeriu 2670. Ji neaukšto ūgio, vyriškos išvaizdos, trumpai kirptais plaukais, ir kas be ko, rūkanti vidutinio amžiaus bobelė.

Comment

Aišku…

Comment

O kodėl kai kurie internetiniai žmonės, kurie nėra bendravę su manimi gyvai, sako, kad aš esu pernelyg įkyrus?

Comment

Gana neseniai įsisąmoninau savo rašymo stiliaus trūkumus, liguistus nukrypimus nuo minties. Ne viską atsimenu, bet galimas daiktas, kad keista linkme galėdavo nušokt mintys.

Comment

O kodėl kai kurie internetiniai žmonės, kurie nėra bendravę su manimi gyvai, sako, kad aš esu pernelyg įkyrus?
                                  Nežinau, man neikyrus

Comment

O kas čia per garsai, kilę mūsų namuose šių metų birželio gale-liepos pradžioje? Tai susiję su faktu

a) Bunkšt, bunkšt, pypt, pypt, pypt - bžžžžžžžžm, mmmmm, vrrrrrrrrrrrmmmmmmmdimdimdimdimdidimdid,, uuuuuuupt! Pyyyyypt, pyyyypt!

Tuomet po kelių valandų vėl - b) Ūūūūūūūūūūūūūūūūūm, dankšt, dankšt, dankšt, dankšt, dankšt, burlium, burlium, burlium, caaaaapt!

Dar vėliau:
                                    c) - Tuoj aš jums padarysiu genocidą! Krabankšt, krakšt, krakšt! Bvūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūmmmmmmm, bžūnkšt, bžūnkšt, kakaukšt, pššššapt, pššššapt, trrrin, trrriiiin, džyru, džyru, džyru, vūūūūūūūm! Krrrakšt - prbbbbbbbbbbbbm! Tetekšt!

Comment

Parašė PoDV Rodyti pranešimą
                                      Gana neseniai įsisąmoninau savo rašymo stiliaus trūkumus, liguistus nukrypimus nuo minties. Ne viską atsimenu, bet galimas daiktas, kad keista linkme galėdavo nušokt mintys.
                                      Nežinau amziaus, bet gal kaip Baidenui?

Comment

O kas čia per garsai, kilę mūsų namuose šių metų birželio gale-liepos pradžioje? Tai susiję su faktu

a) Bunkšt, bunkšt, pypt, pypt, pypt - bžžžžžžžžm, mmmmm, vrrrrrrrrrrrmmmmmmmdimdimdimdimdidimdid,, uuuuuuupt! Pyyyyypt, pyyyypt!

Tuomet po kelių valandų vėl - b) Ūūūūūūūūūūūūūūūūūm, dankšt, dankšt, dankšt, dankšt, dankšt, burlium, burlium, burlium, caaaaapt!

Dar vėliau:
                                        c) - Tuoj aš jums padarysiu genocidą! Krabankšt, krakšt, krakšt! Bvūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūmmmmmmm, bžūnkšt, bžūnkšt, kakaukšt, pššššapt, pššššapt, trrrin, trrriiiin, džyru, džyru, džyru, vūūūūūūūm! Krrrakšt - prbbbbbbbbbbbbm! Tetekšt!
                                        Mama per tv žiuri politinius debatus?

Comment

Čia kai mano mama jau paėmė 500 eurų paskolą persikraustymo išlaidoms, pasirašė preliminarią naujo buto nuomos sutartį ir pranešė buto savininkei, kad po 8 metų nusprendėme nebepratęsti sutarties ir išeiti kitur, mama pradėjo intensyviai kuopti butą a ir b tai skalbyklės garsai - skalbinių sukrovimas, mygtukų nuspaudimas, skalbyklės būgno daužymasis ir galiausiai - pypsėjimas, pranešantis apie skalbimo sesijos pabaigą. O c - tai siurbimo garsai. Mama atidariusi spintą periodiškai rasdavo iš jos išskrendančių kandžių, rado ir jų padėtų kiaušinėlių, tai ji įjungė siurblį ir jas visas susiurbė - tiek gyvas kandis, tiek jų kiaušinėlius, taip padarydama genocidą šiems audinius pragraužiantiems kenkėjams. Paskui dėl visa ko dar užklijavo lipnia juosta siurblio antgalį, kad jos netyčia neišskristų lauk. Tai va, žodžiu, kai mama suprato, kad rimtai ruošiamės kraustytis, tai ėmė kuopti tą butą, išmesti daug nereikalingų daiktų, išsiskalbti visas patalynes, avalynes, čiužinius, išnaikinti visus užsiveisusius kenkėjus.

Comment

Working...
                                          X