Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Raskila - Tomas Vytautas Raskevičius
    CLF - sutrumpintai - Celofanas (Antanas Kandrotas) - Kulautuvos gyventojas, išgarsėjęs skandalingais išsišokimais per šeimų maršus.

Va kas ten įvyko:
    https://www.youtube.com/shorts/PNPtIg6LrL8
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.05, 00:18.

Comment

Nesidomiu

Comment

Nesitikėjau, kad užmiršite mano sukurtas žinomų žmonių pravardes. Sekančio mano KA sustiprinimo egzamino laikymo metu į testą bus įtraukti ir Raskila, ir Kaščia.
        Baikit jau, nesidomite?
        O tai žinote, kokiu maršrutu, per kokius oro uostus, anot savo knygos (paremtos tikrais faktais) skridau į Ugandą, kur turėjau nutūpti iki gyvos galvos?

Comment

Nežinau, is kur?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
            Nežinau, is kur?
            Citata iš "knygos", esančios Forumiečių kūryba temoje

"Po visų formalumų, tokių kaip vizos, lėktuvo bilietai, visokios kopijos, pažymos, išrašai ir kita biurokratija, jis jau laiko rankoje lėktuvo bilietus. Skrydis truks beveik dvi dienas. Iš Vilniaus į Varšuvą, iš jos - į Dubajų, iš ten - į Entebę."

Comment

Dabar žinau

Comment

Belieka tik spėlioti, kaip viskas būtų pakrypę, jei būčiau ten nuskridęs ir viską išdėstęs? Ar tikrai pasodintų, ar pagalvotų, kad aš išsidirbinėju ir grąžintų mane į kilmės šalį?

Comment

Kad butu viskas garantuota, gerisu dkridk i Cecenija ar Gruzija. Ten garsiai prisipažink, atsisėsk ant bordiūro ir lauk pasekmiu

Comment

O tikite, kad tokie vairuotojai, kaip Spyris-Dūris, veda mus visus į laimę ir galią (įskaitant ir tuos, kurie gyvenime nėra važiavę su jo vairuojamais autobusais)?

Comment

Netikiu, jie niekur mūsų neveda

Comment

Gruzija stengiasi būti labiau europietiška, tiesa, dabar vėl pasuko negeru keliu, dėl ko jų stojimo procesas į ES sustabdytas.

Sekanti mano-jūsų apklausa, kurioje parodysite žinias apie mano gyvenimą, turėtų įvykti kitų metų kovą (jei manęs arba jūsų tuo metu nepašalins), to klasioko artėjančio gimtadienio proga, o iki tol...
                        Dabar patikrinsime tamstelės pastabumą:
                        Suraskite šioje nuotraukoje mane

https://www.facebook.com/photo/?fbid...4&locale=lt_LT

Comment

Pirmas kaireje?

Kai pradejo naudoti vaizdo peržiūras, nebežiūriu krepšinio

Comment

Su bordiniu švarkeliu? Nee, taigi pirmas priešingame gale, dešinėje su tamsiai mėlynu švarkeliu ir džinsais.

O žiūrėdamas į mano veido mimiką, iš jos negalite nuskaityti, apie kokią valstybę galvojau tą akimirką pozuodamas? Tuo metu dar tik kaip turistas rinkausi kelioliką Afrikos valstybių ir į kurią iš jų man geriau vykti kalėjiman. Bausmių laikotarpis svyruoja nuo pusmečio iki iki gyvos galvos. Apie kokią šalį galvojau šios foto darymo metu? Joje už tą dalyką duoda nei daug, nei mažai - lygiai 1 metus nelaisvės.

Comment

Nigeri?

Comment

Turejau omeny kaireje stovintiems, kur tu ir sakei

Comment

Ne, man rodos Nigeryje tai net nėra kriminalizuota. Tai valstybė, kurios devizas - THE LOVE OF LIBERTY BROUGHT US HERE. Vienintelė Afrikos šalis, kuri nebuvo kolonizuota. Tai - Liberija!

Aš jau mintyse įsivaizdavau, kad man ten kalint, žinia apie tokį analogovnet dalyką pasaulyje pasieks mūsų URM`ą ir su ministerijos tarpininkavimu, sėkmingai atlikus laisvės atėmimo bausmę aš Lietuvoje būsiu sutiktas kaip nacionalinis didvyris, kad iš manęs žiniasklaida ims interviu, panašiai, kaip Valujavičius po perplaukto Altanto vandenyno, arba kaip Liudas Mažylis, kuris į Berlyną kratėsi autobusu, bet sužinojus, kad jis atrado Vasario 16 aktą, jam buvo suorganizuotas skrydis namo. Tai aš galvojau, kad panašiai ir man bus toks pasitikimas, kad VNO išsirikiuos paparacai su kameromis, kur "už mažiau nei valandos į VNO turi atskristi užsakomasis reisas su Kristupu tiesiai iš Monrovijos". Tuomet būčiau tapęs tokia žvaigžde, bet namo pas mamą dėl suprantamų priežasčių nebenorėčiau, apsistočiau kokioje nors įslaptintoje vietelėje.

Comment

tai toks ir tavo tikslas buvo vaziuot ten, kad gryzus buti garbinamam?

Comment

Gal ir dėl garbinimo, tačiau tuo pačiu ir galvojau, kad gal geriau tai daryti tyliai ir niekam nesipasakoti, nes sužinos mama, ji į tokius dalykus reaguoja gan baisiai.
                                      Bet man kažkodėl rodos, kad net ir atlikus vos 1 metų bausmę iš tokių šalių sugrįžti nebus taip paprasta. Juk prieš atvykdamas į šalį, kur reikia gauti vizą (kokia ir yra Liberija), rinkdamasis jos rūšį, būčiau nurodęs kaip "Turistas". Kaip žinia, viza daugumoje šalių leidžia būti tam tikrą laiko tarpą. Tai jei išbuvau gerokai viršijęs leistinas 30 ar 90 dienų (mėnesius trunkantis teismo laukimas + 365 dienos bausmės atlikinėjimo), tai jau gerooookai bus viršytas leistino 30/90 d. buvimo šalyje laikas. Dauguma šalių už viršytą buvimo laiką taiko kokias nors sankcijas - geriausiu atveju - deportuos be teisės sugrįžti, blogesniu - už kiekvieną ilgiau pradelstą dieną sumokėti po kokį nors 1 dolerio mokestį. Tai jei praleidau ten kiek ilgiau nei metus, tai būtų susidariusi šimtinė suma. Iš ko ją sumokėti? Tuomet tektų ieškotis toje šalyje darbo, o ten irgi gali delsti mokėti atlyginimą, arba sumokėti, bet gatvėje apiplėš vietiniai banditai, atims visus daiktus ir vėl liksi be nieko ir vėl kabiniesi iš naujo. Ir taip klimpsi svetimoje žemėje už tūkstančių kilometrų nuo namų be galo be krašto...

Comment

betgi pats to nori

Comment

Jei neturite ką pridurti į aukščiau esantį pranešimą, duokite signalą, kad rašyčiau sekantį klausimą, jų turiu priruošęs sočiai, vakar neparašėme nei vieno kliedesio:

a) O žinote, koks infantilus mano poelgis prieš kokius 16 metų vos nevirto viena, kad ir lokalia, tačiau man, ir galimai aplinkiniams skausminga tragedija, galėjusia mažų mažiausiai pravirkdyti mane, o gal net šokti per langą iš gėdos? Na buitinis nutikimas, galėjęs pridaryti daug finansinės žalos namiškiams, kaimynams, o tuo pačiu ir garantavęs manęs aprėkimą. Koks 1/50 kad pataikysite. Nežinau, ar įvykus "katastrofai" aš tebebūčiau gyvųjų pasaulyje ir rašyčiau šį pranešimą, jaučiu 2 moteriškės būtų mane sudeginuosios iš gėdos savo žodžiais. Tai įvykti galėjo gal kokiais 2008-aisiais.

Užuomina - žodis "pasmulkinsim", "pasmulkinti" arba "pasmulkinsiu". Tiesa, su tuo, kas dažniausiai prieš akis iškyla išgirdus žodį "smulkinti" bendro labai mažai.

Comment

Working...
                                          X