Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    o tai kodel negali nuo pirmadienio pradeti darbo?
    O kodėl negaliu šiandien?
    Dar norisi kiek palūkėti, tegu ir kaimynai pailsi, gal buvau jiems įgrįsęs su savo stovėjimu. Tiesiog dabar rudenį, kai dienos dar temsta, vakarais nejauku grįžinėti į dabartinius savo namus. Nors persikraustėme į naują, autobusu reikia atvažiuoti iki senų komiblokų apsuptyje esančios stotelės, pereiti per sovietmečiu dvelkiančius jų kiemus, kur bromuose smirda patys žinot kuo... Kažkaip nejauku ir tiek, vat kovas man asocijuojasi su to klasioko gimimo diena, su atgimimu, su dienų šviesėjimu. Tada ir bus laikas pradėti, o dabar, kai dienos dar tik traukiasi, tamsėja, tas kelias nuo dabartinių namų iki stotelės ir atgal yra žiauriai nejaukus, bauginantis. Ties 198* m. statybos devynaukščiai. Niūru, primena 2011 m. lapkritį, kai buvau penktokas, kai grįžus namo dingdavo vanduo, paskui bėgdavo tik šaltas ir labai silpnai, paskui paleisdavo karštą, bet kurį laiką bėgdavo rudas ir susilpnėjusia srove, nes kalkės viską užkimšdavo.

    Comment


      Donbase gyvenate?
      When a man lies, he murders some part of the world

      Comment


        Taigi siunčiau nuorodą, Justiniškėse, Kopenhagos g. 10, butas [duomenys nuasmeninti]. Projektas vadinasi EfTEN LIVING.


        Dėl grįžimo į tą gatvę, gi pirma reikia prisipratinti eiti anksčiau miegoti, kad galėčiau 6 ryto būti pilnavertiškai pailsėjęs ir 30-40 min. trukmės kelionę su persėdimu nuvykus į tą gatvę maksimaliai atiduoti visas jėgas šiukšlių rinkimui, stovėjimo tvarkos priežiūrai ir pagalba atvykėliams. Tikrai dar anksti būtų kitą savaitę. Sausio/vasario pabaigoje, ir tikrai ne anksčiau. Aš nuo 2021 m. rugsėjo iki 2024 m. liepos praktiškai kasdien be išeiginių būdavau visas susitelkęs į tos gatvės reikalus. Dar reikia laiko ir gyventojams, kad jie pajustų, kaip ta gatvė apšiukšlėjo, aptriukšmingėjo, kai mama mane išsitempė.
        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.04, 14:34. Priežastis: paslėptas adresas

        Comment


          ziurek, iki to laiko ir furu ten nebeliks
          When a man lies, he murders some part of the world

          Comment


            O bet tai ten jūs Reddite atsišaukėte į mano pranešimus. Viename, kur kėliau klausimą apie asmenis, fotografuojančius ant šaligatvio ar žolės paliktus automobilius. Tai "jūs" atsakėte, kad stukačių niekas nemėgsta.
            Bei, dar buvau užvedęs temą, apie "Jūsų bendraamžių tėvų gimimo metų ekstremumai", kur parašiau, kad vyriausia mano klasioko mama gimusi 1964 m., o jauniausia 1980 m. bei prašiau pasidalinti, kokiais metais gimėte jūs ir atitinkamai, jūsų tėvai, tai LiutasLiutas manęs paklausę "Ką?"

            Comment


              as redito nenaudoju ir nenaudosiu. kam?
              When a man lies, he murders some part of the world

              Comment


                o tai ką veiki kai būna atostogos forume?

                Comment


                  Parašė digital Rodyti pranešimą
                  o tai ką veiki kai būna atostogos forume?
                  ta pati, o tu ka veiki?
                  When a man lies, he murders some part of the world

                  Comment


                    O aš galvoju, tą pirmąją sugrįžimo į savo geriausią gyventi gatvę, dieną, ta diena įeis istoriją tos gatvės gyventojams ir joje dirbantiesiems, kuomet po beveik 7 mėnesių pertraukos Kristupas grįžo ir vėl pradėjo daryti tvarką. Paskui kiekvienais metais tą pačią kovo ** dieną arba tą pačią pirmą mano grįžimo dieną toje gatvėje galėtų užbliauti sirenos, pranešančios, kad didžiausias KET pažeidėjų siaubas grįžo. Panašiai, kaip Irane yra kažkokia diena, kuomet kasmet prisimenama, kai tas jų kažkoks revoliucinės gvardijos vadas grįžo iš Prancūzijos ir paskelbė, kad įkuriama Irano Islamo Respublika. Dabar nepamenu, seniai domėjausi, bet pas juos yra kažkokia atmintina diena, kai visoje šalyje gaudžia sirenos, primenančios, kad jų "herojus" pasisėmęs žinių iš užsienio grįžo į savo tėvynę, kad galėtų ją kurti. Tai lygiai taip pat ir toje gatvėje galėtų skambėti sirenos. Tik nežinau kada geriau jas užleisti - ar sugrįžimo dieną, ateinančių metų kovo mėnesį (tikslios dienos dar nenumačiau), kaip didžiulę šventę tiems, kuriems patikdavo, kad aš saugau jų ramybę ir renku šiukšles ir grįžau tęsti pradėtus darbus, ar, liepos 20-ąją kaip gedulo dieną, kai paskutinįkart joje buvau ir kruvinomis ašaromis ją palikau, nešinas lagaminu į stotelę, kad važiuoti į naujus namus.

                    Comment


                      geriau sugryzimo diena, nes per gedulo diena Lietuvoje neiprasti leisti sirenas
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        Bet tai kaip mane prajuokina prisiminus tą straipsnį, kur "Scariolo grįžta į Vitoriją", ir jau tą pačią dieną visas miestas nudergtas jį niekinančiais užrašais. Tai įdomu, kokie performansai laukia, kai sugrįšiu aš.

                        Comment


                          Manai tave kas nors prisimena?
                          When a man lies, he murders some part of the world

                          Comment


                            Kai kurie - taip. Su dalimi jų sveikindavomės. Su vienais tik "labas", kiti pakalbindavo mane ką nors daugiau. Būdavo ir tokių, kurie manęs nekentė dėl skundimo, būdavo tokių, kur tyliai iš manęs juokdavosi kaip iš durnelio.

                            Bet ko lietuviams toks skausmingas tas pralaimėjimas Makedonijai, kad žmonės net televizorius pro langus mėtė? O tuometinis LVKR treneris Kęstutis Kemzūra dar ir praėjus metams teigė, vis dar negalintis peržiūrėti tų rungtynių vaizdo įrašo. Man tų rungtynių pabaiga - ilgą laiką buvo vienas mėgstamiausių video, galbūt dėl to sirenos džeržgimo, kai Ilievskiui prametus antrąją baudą, kamuolys atšoko Jasikevičiui į rankas, o tas jį švystelėjo per visą aikštę ir tos 0,5 sekundės akimirksniu ištirpo, o kamuoliui skrendant per visą aikštę minia žaliai-geltonų sirgalių tokie it sustirę iš siaubo...

                            Comment


                              Nežinau del to skausmo. Gal nedagere buvo?
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Dabar Makedonija - viena realiausių kandidačių priimti į ES, bet viską blokuoja jų kaimyninė Bulgarija. Ten kažkokios peštynės dėl "istorinės tiesos" vyksta. Panašiai gal kaip aš su tuo sekiotu klasioku - jis sako, kad jokio dėmesio man nerodė, mokykloje bendrauti teko nedaug, o už mokyklos ribų išvis nebuvome pažįstami, todėl prašo atstoti nuo jo. O štai aš sakau, kad aš jį laikau pačiu geriausiu sutiktu žmogumi savo gyvenime, nes netiesiogiai jo dėka pavyko išvengti kariuomenės ir užsikirsti sau kelią į daugumą darbų. Kad nors ir bendravome nedaug, tačiau aš per tuos pusę metų prie jo prisirišau, laikau jį geriausiu savo draugu ir todėl emociškai nenoriu nuo jo atitrūkti, todėl ir sėdėdavau ant kelmelio jam po langais.

                                beje, Bulgarijoje irgi esu matęs kažkokį video, kur kaukiant sirenoms visi automobiliai gatvėse stoja, kad pagerbti kažkokį savo žuvusį kareivį ar ką ten...

                                Comment


                                  Tas tavo objektas del vaizdo net su kazkokia merga gyventi pradejo del priedangos
                                  When a man lies, he murders some part of the world

                                  Comment


                                    Ne, tai jie draugavo gal dar nuo tada, kai mokėmės mokykloje, bent jau `19-ųjų birželį jau tada žinojau, kad jie kartu. Tikrai ne dėl manęs kažkokia priedanga. Sekti pradėjau 2019 m. rugpjūtį, bet jis pastebėjo gal tik dar po metų ar dvejų.

                                    Beje, tai nenorėtumėte atvykti į Vilnių tarpmiestiniu autobusu, bet ne nuo Kauno, o nuo pvz. magistralinio kelio A4, išlipant Vaduvos (netarifinėje) stotelėje? Nu tipo apsimesti, kad išlipate ten, tuomet sėdate į kokį 18 troleibusą ir varote link Lazdynų ar su kokiu 4 trol. iki Gerosios Vilties st. Paskui aišku, grįžtumėte į savo Kauną tą pačią dieną, nu bet tiesiog ta didybė, kai dideliu greičiu skriejančiame autobuse kabarojatės link priekinių durų, kad paprašyti vairuotojo, kad jums sustotų, tuomet autobusas sustoja, durys tik pokšt ir išsimeta į lauką, jūs išdidžiai išlipate, o kiti stotelėje laukiantys žmonės gal irgi norėtų į stotį - jiems su tarpmiestiniu būtų greičiau, nei su miesto troleibusais, vežančiais pr aplinkui, bet jie įlipti negali, nes vairuotojo kasos aparate nėra tokio tarifo, kad parduoti bilietą nuo Vaduvos st. į Vilniaus stotį.

                                    Comment


                                      Ne, i vilniu as bijau, ten kazkokie chuliganai dabar siauteja rase laikraščiai
                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        O Kaune siautėja žiaurūs keleivių kontrolieriai. Ten jei per neapdairumą ar nemokėjimą ko nors nepažymėjai ar nenuskenavo - nieks tavo pasiaiškinimų nesiklausys, iškart žeminantis išlaipinimas iš troleibuso į kontrolės autobusiuką. JOKIO PASIGAILĖJIMO, taip sakant, diktatūra gryna. Vilnius jau nuėjo demokratėjimo keliu - čia jei aptinkamas keleivis be bilieto, banko kortele gali nusipirkti padidintos kainos bilietuką, kuris galios 2 valandas, taip išvengiant žeminančios išvesdinimo procedūros, kuomet bauda tau suforminama per reigstrą, prie kurio paprastas pilietis prieigos negali gauti, kad bent pažiūrėti, per kur patenkama į tas įslaptintas duomenų bazes - ar per interneto naršyklę ar kaip? Tik-Tok`e buvo video, kur keleiviui viduje pabandžius pafilmuoti, kontrolierė, rodydama į prie savo uniformos prisegtą kortelę, užbliovė:
                                        - Čia parašyta, VIDUJE NE FIL - MUO - TI! ir dar pabandė išmušti telefoną iš rankų. Po kelių dienų tas video dingo, dabar jo neberasite.

                                        Comment


                                          Padarytų vargšams nemokamus tuos troleibusus ir nereiketu tu apsauginiu
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X