Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė liutass Rodyti pranešimą
    jei ji dar gyva, tai linkiu tik sveikatos
    O kodėl sakote, kad tas Aleksandras iš 2478 "jei buvo toks kaip Kupčinskas, tai jis nemokėjo" (perspausti pedalų į kairę)? Bet kaip jis galėjo nemokėti, aš pats esu su juo važiavęs, tai srovės imtuvai visad nueidavo ta kryptimi, kaip ir reikalauja jo vairuojami maršrutai, jis dirba gal 30 metų jei ne daugiau, kaip pats sakė.

Comment

vadinasi, jis nera kaip kupcinskas

Comment

Ten žiūrėkite, stenkitės nekurstyti karo baimės, nedėti propagandinių video. Pvz. man iki pašalinimo trūksta 1 pražangos, nes kažkas iš slaptų šios temos skaitytojų pranešė, kai rugsėjo pradžioje kiek aršiau pasisakiau apie keleivių kontrol(ier)ę.

O kaip jums šita daina? Irgi hebrajų kalba.

https://www.youtube.com/watch?v=Fv83u7-mNWQ

Comment

daina ne kazka

Comment

"Ji jau būdama 11 metų dirbo (ten mamos valdomame viešbutyje kažką patarnaudavo). Jos kilimas į šlovės olimpą prasidėjo 2019 m., kuomet ji, baigusi darbus savo gimtajame Birštone, senelio paskolinta klibančia Audi bulka dardėdavo į Vilnių tuo vingiuotu keliu pro Aukštadvarį, kur skubėdavo įrašų studijon įrašinėdama ir kurdama savo dainas dieną-naktį. Po metų, kitų, jau žiūrėk, kažkas pradėjo ją pastebėti, o pastaruosius 2-3 metus ji karaliauja topuose, renka pilnus stadionus žiūrovų. Dabar užsidirbusi jau važinėja su prabangiu Lexus."

Apie kokią įžymybę čia kalbama?

p.s. tik prašau nesakykite, kad Džordana Butkutė.

Comment

Butkute arba Bunke. Daugiau nežinau

Comment

Jessica Shy...

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                  Jessica Shy...
                  pagooglinau, tai ji jau ne mano kartos

Comment

Taigi dar prieš kažkiek laiko Reddite klausėte kas ji tokia, kai kažkas užvedė temą, kokia jos populiarumo paslaptis.
                    Ji turėtų imponuoti to namo, į kurio sieną aš užfiksuotas atsirėmęs, gyventojams - dauguma jų irgi yra gimę apie 1996-uosius, šeimose, kurios ieškojo naujų kelių po kolūkių griūties ir kurį laiką gyvenę nepritekliuje, todėl dabar besistengiantys parodyti, kad gali įpirkti naują automobilį, elektroninę cigaretę ir kitus niekalus. Todėl man atrodo, kad apskaičiavus aritmetinį vidurkį ir iš gyventojų akių matau, kad jų mėgstamiausia atlikėja yra būtent šita.
                    Taip, ji mano kartos, bet aš jos irgi neklausau (bent jau kol kas). Kaip aš sakau, ne aš renkuosi dainas, bet dainos pasirenka mane. Aš tam tikrais laikotarpiais klausau vis kitas dainas, vienos pamažu nueina iš mano grojaraščio ir jas keičia kitos. Kad klausytumeisi vieną ar kitą, reikia atitinkamai jaustis. Šie dalykai sudaro "Kristupo paslaptį".
                    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.04, 13:26.

Comment

kokiam redite klausiau?

Comment

Taigi buvote susikūręs paskyrą kaip LiutasLiutas, jūsų rašymo stilius labai panašus į čia - kad likvidavo įmonę, kad turite stuburo išvaržą, kad laikas bėgti iš Lietuvos dėl karo ir panašūs (pranešimas 4490, 225 puslapyje esu padaręs jūsų nuotrauką).

Comment

Taigi buvote susikūręs paskyrą kaip LiutasLiutas, jūsų rašymo stilius labai panašus į čia - kad likvidavo įmonę, kad turite stuburo išvaržą, kad laikas bėgti iš Lietuvos dėl karo ir panašūs (pranešimas 4490, 225 puslapyje esu padaręs jūsų nuotrauką).
                          nu zinok, kad ne. As to redito (kredito?) is viso nezinau. Bet kad bega, visi kas turi tam galimybiu tai faktas.

Comment

Atsimenu dar kažkas kažkada Reddite rašė, kad iš pykčio išmetė TV pro savo studentų bendrabučio langą, kai Lietuvos krepšinio vyrai pralošė tą ketvirtfinalį makedonams.

Comment

Atsimenu dar kažkas kažkada Reddite rašė, kad iš pykčio išmetė TV pro savo studentų bendrabučio langą, kai Lietuvos krepšinio vyrai pralošė tą ketvirtfinalį makedonams.
                              juokinga ir tiek. Pas mus KTU benderiuose ne tik TV leke per langus, bet ir kita buitine technika, tokia kaip saldytuvas, mikrobanges ir pan. Aisku, tai nesusije su jokiu krepsiniu, o tiesiog studentisku nuotaiku ir linksmybiu pasekmes

Comment

Tame Eurobasket2011 LVKR patyrė viso 3 nesėkmes. Aš atsimenu, apsiverkęs buvau per pirmąjį pralaimėjimą ispanams Panevėžio "Cido" arenoje rezultatu 79:91. Tai todėl, kad man norint išeiti iš savo kambario prieš miegą apsiprausti, tenka šonu praeiti pro mamos kambarį ir bijojau, kad jai paklausus, kuo baigėsi mačas, turėsiu pranešti liūdną žinią. Po antros nesėkmės prieš prancūzus Vilniuje, 67:73, ten jau paskutinėmis minutėmis TV3 komentatorius Robertas Petrauskas sakė, kad "Mums reikia apsieiti be pražangų" bei "Niekas nebegali mūsų išgelbėti", tai tuomet pabaigoje irgi apsižliumbiau, bet ne vien dėl pralaimėjimo prieš France, bet ir todėl, kad per tas rungtynes stebėdamas per televizorių kramčiau gumą ir įsikandau į lūpą ar tai į liežuvį, tai nuo skausmo suveikė refleksas verkti. Na o po daug kartų čia aprašyto ketvirtfinalio prapylimo makedonams Kaune, rezultatu 65:67, tai reagavau jau visiškai ramiai, atsimenu, kaip išjungęs tą prietaisą nuėjau į mamos kambarį pasiimti savo pižamos, tuomet vonioje persirengiau ir ėjau miegoti. Tik kitą rytą ruošiantis į mokyklą, mama kažką tai sakė, kad senelis po tų rungtynių gėrė visi naktį ir prasigėrė.

Comment

vilniuje kazkas domisi krepsiniu?

Comment

Taip, senelis irgi mėgėjas žiūrėti sportą.

Dėl tų mano invalidumų-neįgalumų, bėda ta, kad mama mane visad laikė sveiku ir nevesdavo pas jokius daktarus, o kaip žinia, autizmo spektro sutrikimus diagnozuoti galima tik iki sukankant pilnametystei. Todėl dabar, kam nors papasakoju apie savo pomėgį iš arti spoksoti į sunkiasvorę techniką, dar tenka įrodinėti, kas man yra, kad negaliu savo hobio paversti darbu. Net vienas iš klasiokų man siūlė išsilaikyti CE kategoriją ir... Bėda tame ir yra, kad mano vystymasis darbo-atsakomybės klausimais sustojęs ties 10 gyvenimo metais. Man norisi tik mėgėjiškai pavažinėti troleibusu ar pareguliuoti vilkikams, bet vairuoti juos - ne. Tai atsakomybė, tai ankstyvas kėlimasis, kai sutartu laiku turi prisistatyti viršininkui, kuriam neįdomu, jei tu nusprendei neatvykti, nes prastai išsimiegojai dėl kaukiančios kaimyno mašinos signalizacijos. Pvz. ankstesniuose namuose miegodavau vonioje įsijungęs ūžiantį garų traukėją. Naujuose namuose teoriškai tai įmanoma, bet mama verčia miegoti normalioje lovoje kambaryje, kuris turi langą į mašinų aikštelę. Va prieš kelias dienas viena kaimynė jau gavo protokolą dėl viešosios rimties trikdymo. Tokia maloni moteris, bet kai pažeidžiama mano teisė į miegą, kai 5:19 val. mane išbudina triukšmas, negaliu nuolaidžiauti net geriausiems žmonėms.

Comment

bet tu nuo kitos savaites pradesi reguliuoti furu darba senoje vietoje, tai kaip ir tavo naujas darbas bus, kartu ir pomegis. Alga tau moka senelis. Viskas puiku

Comment

Taip, už tą mano veiklą prie namų, teikiant pagalbą žmonėms man nieks nemokėdavo, bet aš jausdavausi laimingiausiu žmogumi, jaučiausi atradęs savo pašaukimą, kai padedu žmogui, vairuojančiam tokią didelę mašiną, kai jam paaiškinu ir jie manimi pasitiki, arba kartais pakviesdavo į kabiną pavažiuoti kartu parodant kuo tiksliau. Po naujų metų, gal vasario gale, gal apie kovą, jei stabilizuosiu savo miego rėžimą, planuoju kasdien kaip į darbą autobusu atvažiuoti į tą gatvę ir vėl reguliuoti, gal tik darbo dienomis, gal anksčiau. Kovo vidurys - puiki proga tai pradėti, to savo objekto gimimo dienos proga.
                                        Įdomu, kai aš kada nors grįšiu į tą gatvę reguliuoti eismo ir atkurti tvarką, jaučiu dar prieš grįždamas, kai informuosiu apie tai direktorių, tai gandai greit pasklis po gatvę ir visų aplinkinių namų sienos bus nuterliotos mane juodinančiais atvaizdais, panašiai kaip nutiko su Scariolo, kai 2013 m. birželį buvo paskelbta apie jo grįžimą į Vitoriją:

Vitorijoje - prieš Scariolo nukreipti piešiniai (foto)

https://www.basketnews.lt/news-63166...niai-foto.html

Čia mano atveju tik tik vadintųsi "Kristupas grįžta į Oršą".

Comment

o tai kodel negali nuo pirmadienio pradeti darbo?

Comment

Working...
                                          X