Bet kodel as kazkoks Tomas? Perrašyk
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O koks jūsų vardas? Tadeušas?
O gal iš garso atpažinsite, kokia čia daina, su kuria per 3 klasės rugsėjo 1-ąją, 11 maršruto troleibusu, kurio garažinis numeris buvo 1614, skriejome Valakampių tiltu link Lizdeikos gatvės? Svarbiausia pirmos 3 pabrauktų žodžių nuogirdos, o toliau jau neatsimenu kaip ten. Man rodos dainuoja anglų kalba.
Wuenitate fašioulė, Zanieau gjspghrfghnub.xoi;trgbhūdfgni;
Comment
-
Nežinau, turiu omeny ne troleibuse, bet važiuojant juo mano ausyse kažkur kažkada girdėta muzika atgimė. Panašiai kaip visokie, kai tam tikroje vietoje kažkas atgimė, buvo taip "Vomirė zašu, asriką, šė dūm šėrė". Žinote kas čia? Čia ne daina, o krepšinio komentatorių žodžiai, tik klausimas, kokia kalba.
Comment
-
Hebrajų. Va šis video, įtempkite ausis tarp 3:03 ir 3:08 minutės. Čia tas pats, kur buvo "Volotokamistaoja, amistajonželoa", kur rašiau prieš daugiau nei metus.
https://www.youtube.com/watch?v=Y8SIh89Vna4
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGrazi Hebraju kalba
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąvisi zmones nori, kad juos kazkas islaikytu. Bet ne visiems pavyksta. Tau ir man pavyko, bet cia labiau isimtis, negu taisykle. O tu ten skraidyti norejai gal kad tave pasodintu i kalejima uz tai, kad tu esi (cia tikrai as nerasysiu sito zodzio)?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Taip. Tiesa, klasiokam sakiau tik tiek, kad noriu į kalėjimą ir kad tai - ne Lietuvoje. Nes nežinia, kaip būtų reagavę, jei sužinotų, kad aš (nerašysiu to žodžio). Ne skraidyti taip, kaip keliauju po Lietuvą tolimojo susisiekimo autobusais, bet skristi su tikslu į vieną konkrečią valstybę - nebe pakeliauti, bet atskridus, kai eisiu per pasų kontrolę, pasakysiu, kad esu tas ir anas. Ir tuomet tegu jie daro ką nori. Skrydžio maršrutas pagal oro uostų trumpinius toks: VNO-WAW-DXB-EBB. Tokį variantą man pasiūlė internetas, nes tiesioginių skrydžių iš LT nėra.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
tuo tikslu butu geriau i Cecenija ar Gruzija
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Gerai, tik nerašykite apie karą, gi išpers vėl greitai. Geriau užsirakinkite su manimi šioje temoje. O šiemet vėl užsirašėte į darbo biržą, kad gauti kompensaciją už šildymą?
Comment
-
Šiandien sumokėjau kasmėnesinę PSD įmoką. Mama tai palaiko, nes ji tiki tomis astrologinėmis-karmos teorijomis, kad dabar yra taip, kad gerai, aš nedirbu, bet užtat kažką dar DUODU valstybei. O jei užsiregistruočiau į LDB (UŽT) ir iš mokėtojo tapčiau tuo IMANČIU, tai žiūrėk tada tikrai kokią traumą/ligą gausiu. T.y. kaip bausmė už parazitavimą ir pinigų siurbimą iš valstybės. Dabar nedirbu, bet ir neapsimetu neįgaliu, netgi šį tą susimoku ir tais senelio duotais pinigais, kuriuos galėčiau taupyti dar kokiai tarpmiestinei kelionei, jais prisidedu prie biudžeto, iš kurio mokami atlyginimai gydytojams, vaistams ir t.t..
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąSigučio, žiūrėkite, gal kada kai driokstelsite į Ožeškienę su savo bemsu, gal man pasiplanuoti kelionę Kaunan, pašnekėsim kur susitikę? Įdomu, kokie jūsų ratlankiai, kokios numerių raidės, taip pat - namų interjeras.
Comment
-
Bet kaaaaip gaila, kad jūs neprisijunginėjote prie forumo rugpjūčio gale... Jūs pašalintas buvote gal tik 1 dieną, tačiau pratylėjote 3 mėnesius. O taip norėjosi artėjančio dešimtmečio proga paklausti - ar šių metų rugsėjo 1-ąją Lietuvos laukai skambė-ės?
https://www.youtube.com/watch?v=31UkGzde14cPaskutinis taisė Kristupas0220; 2024.10.01, 20:11. Priežastis: V. Šiškausko dainos "Mūsų kaimas" nuoroda
Comment
-
Kodėl? Paskaitykite šios temos pranešimus nr. 4490, 4493, 4496 (225 psl.), taip pat ten rasite mano paslapčių kategorijų sąrašą. Taip pat, perskaitęs vieną pranešimą turėsite mokėti paaiškinti esmę sakinio "Kristupas - toks keistai įdomus žmogus, kurio gyvenime gerus 15 metų viskas palengva čiuožia žemyn".
Comment
Comment