Gal ten kaina buvo į abu galus, o aš pagalvojau, kad į viena?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Bet tas keleivių tarp Kauno ir Vilniaus kontingentas, tai patikėkite, nekažką. Sakau kaip pusiau entuziastas-pusiau vairuotojas. Iki pandemijos dar būdavo mikriukais važiuodavo ekspresai, tai visokios vidutinio ir kiek vyresnio amžiaus tetulės, tokios onaravos, labai mėgdavo laukti tų ekspresų, net jei reikės prastovėti stotyje valandą, kai per tą jų laukimą autobusas, stojantis stotelėse pakeliui - Vievyje, Elektrėnuose, Žiežmariuose ar Rumšiškėse jau seniai būtų tave nuvežęs į vieną ar kitą galą.
Comment
-
Bet turbūt nesiruošiate rimtai vykti?
O tai krepšininkams reiktų rašyti protokolus už tą legalų gudravimą su tyčia prametamais baudų metimais, idant kamuolys atšoktų tiesiai į rankas? Puikiausias pavyzdys - šiame video nuo 0:52 iki 0:57 min. Antrą specialiai stuktelėjo į lanką, kamuolys atšoko tiesiai jam į rankas ir staigiu metimu pavyko išlyginti rezultatą.
https://www.youtube.com/watch?v=aYMwvxf26A8
Comment
-
O dar, žiūrėkite, tame pačiame video ten kur tarp 0:32-0:34 min. šmėstelėjo kažkokio žaidėjo pavardė ant marškinėlių, kurią ištarė ir anglakalbis komentatorius, tai tuo metu dar tik mokiausi rinkti informaciją ir nežinojau kaip pasitikslinti, tai man ji atrodė vos ne kaip Lenin ar kažkas tokio. Galvojau, oba - italų komanda nusipirko rusą? Vėliau supratau, jos ten iš Šveicarijos kilęs Maarten Leunen, ne Lenin.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO ką manote apie Vladimirą Štimac`ą? Gerai, tvirtai, drūtai sudėtas cientravolas?
Comment
-
O kas tuomet Lenin, jei ne pavardė? Slapyvardis? Atsimenu, vėliausiu autobusu Rokiškis-Vilnius į Obelius seniau pastoviai važiuodavo toks protinę negalią turintis vyras, į Rokiškį atvykstantis bomžauti, jis pastoviai būdavo su guminiais batais, tai vienas vairuotojas jį praminė Obelių Guminiu
Comment
-
Už ką? Apie patirtį keleivių kontrolės autobusiuko viduje, kaip nesinaudojantis VT, turbūt negalėsite pasidalinti? Man būtent tas ir įdomiausia, kokiais žodžiais jie paprašo išlipti, ką paduoti ar padiktuoti viduje, ar pildydami ką nors sako ar vyrauja tyla, kaip atsisveikina, ar pasako, kad baudą galimą skųsti, ar tik kad sumokėti?
Comment
Comment